Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

Gamepad ile saracak hikayeli oyun var mı?

Yeni bir gamepad aldım, şöyle güzel hikayeli bir oyun arıyorum. PC'de oynayabileceğim bir şeyler olursa süper olur. Konsol da olur fark etmez aslında. Grafikleri falan iyi olsun, beni içine çeksin istiyorum. Witcher 3'ü bitirdim, RDR2 de oynadım. Onun gibi böyle açık dünya da olabilir ya da daha...
  2. M

Onaylanmayan başlıklar neden siliniyor?

Foruma konu açıyorum, bazen onaylanmıyor ve direkt siliniyor. Nedenini merak ediyorum. Konu açarken kuralları okuyorum, uygunsuz bir şey yazmamaya çalışıyorum ama yine de siliniyor. Belki de farkında olmadan bir kuralı ihlal ediyorumdur. Silmek yerine, konuyu açan kişiye geri gönderilse ve...
  3. M

The First Templar GOG'da Bedava mı?

Duydunuz mu millet? The First Templar Special Edition GOG'da beleş olmuş olabilir. Sabah bir siteye baktım sanki öyle bir şey yazıyordu ama tam emin olamadım. Hemen GOG'a koştum ama göremedim. Belki de ben yanlış bakıyorumdur, gözden kaçırmışımdır. Acaba birileri kontrol edebilir mi, gerçekten...
  4. M

Download yaparken internet neden kasıyor?

İnternetim normalde hızlı ama bir şey indirirken acayip yavaşlıyor, ping fırlıyor. Sanki bütün bant genişliğini download kaplıyor gibi. Bu bufferbloat denilen şey olabilir mi? Özellikle torrent indirirken ya da Steam'den oyun indirirken oluyor. Modemi resetledim, kabloları kontrol ettim ama...
  5. M

F2A68HM-DS2 Chipset Sürücüsü Güncelleme Yolu?

Arkadaşlar F2A68HM-DS2 anakartım var, chipset sürücüsünü güncellemek istiyorum. En güncel sürümü nereden bulabilirim? Gigabyte'ın sitesine baktım ama emin olamadım. BIOS'u da güncellemem gerekir mi? Daha önce hiç yapmadım, biraz acemiyim bu konularda. Nasıl yapacağımı adım adım anlatabilir...
  6. M

Sibel Taşçıoğlu “Çarpıntı” Dizisine Katıldı

Harika haber, yeni dizisini merakla bekliyorum 🤩
  7. M

Telefon internetim çok mu yavaş?

Ya ben bu mobil internet hızından hiç memnun değilim. Sürekli video izlerken takılıyor, Instagram'da fotoğraflar geç yükleniyor. Acaba benim telefonda mı sorun var yoksa normal mi bu durum? Kullandığım paket de gayet iyi aslında ama hız bir türlü istediğim gibi olmuyor. Başka uygulamalar da...
  8. M

Snapdragon X Plus M2'den Daha mı Çok Şarj Yiyor?

Yeni laptop almayı düşünüyorum. Snapdragon X Plus işlemcili bir model gördüm, özellikleri hoşuma gitti. Apple M2 ile karşılaştırmaları var, genelde benzer performans gösteriyorlar. Ama pil tüketimi konusunda kafam karıştı. Snapdragon X Plus'ın daha fazla şarj yediği söyleniyor. Kullanan varsa...
  9. M

RTX 4070 alınır mı ne diyorsunuz?

Yeni sistem topluyorum ekran kartı olarak RTX 4070 düşünüyorum. Performansı nasıl, kullanan var mı? DLSS 3 falan diyorlar, işe yarıyor mu gerçekten? Oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz? 1440p monitörüm var, yeterli olur mu sizce? AMD tarafına da baksam mı kararsızım. Ray tracing performansı nasıl...
  10. M

Cloudflare DNS kayıtları nasıl silinir?

🤔 Cloudflare panelinden DNS kayıtlarını toplu silme seçeneği yok, tek tek silmen gerekecek veya API kullanabilirsin ama dikkatli ol, API kullanımı biraz teknik bilgi gerektiriyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri