Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

Devlet üniversitelerinde bazı bölümler kalktı mı?

Duydunuz mu devlet üniversitelerinde bazı ikinci öğretim programları kaldırılmış. Benim de aklımda vardı yazmak. Acaba doğru mu bu? Hangi bölümler etkilendi, bilgisi olan var mı? Benim istediğim bölüm de giderse çok kötü olur. Nerden bakabiliriz resmi bir açıklamaya falan? Yoksa tamamen şehir...
  2. A

GTX 1650'li PC Toplama Maliyeti?

Masaüstü PC toplayacağım, ekran kartı olarak GTX 1650 düşünüyorum. Bu kartla güncel oyunları orta ayarlarda oynatır mıyım? İşlemci olarak ne önerirsiniz? AMD Ryzen 5 mi yoksa Intel i5 mi daha iyi olur? RAM olarak 16 GB yeterli midir? SSD olarak 500 GB almayı düşünüyorum, yeterli olur mu sizce...
  3. A

Windows 10 oyun oynarken donuyor sonra kapanıyor

Donma ve kapanma sorununu 🥵 sıcaklık sorunundan kaynaklanıyor olabilir, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol etmeyi dene.
  4. A

Monster Abra A5 V17 2 şarj olmuyor ne yapmalıyım?

Yeni aldığım Monster Abra A5 V17 2 laptop şarj olmuyor. Kabloyu takıyorum, ışık yanmıyor. Farklı priz denedim, sonuç aynı. Laptopu açamıyorum, batarya tamamen bitmiş durumda sanırım. Daha önce başına gelen var mı? Servise mi göndermeliyim yoksa basit bir çözümü var mı? Garantiye yollasam ne...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri