Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Y

Amazon Avrupa kargosu ne kadar zamanda gelir?

Amazon Avrupa'dan bir şeyler sipariş ettim de, Türkiye'ye tahmini ne kadar sürede geliyor bilen var mı? Daha önce hiç sipariş vermedim, ilk defa deniyorum. Ürünlerin ne zaman geleceğine dair bir tarih verdiler ama o tarih ne kadar güvenilir emin olamadım. Gümrük işlemleri falan da sürer...
  2. Y

75'lik VDSL Neden 13 Mbps Hız Veriyor?

Ya arkadaşlar bi' akıl verin delirmek üzereyim. VDSL 75 Mbps bağlattım, sözde süper hızlı internetim olacaktı. Ama ne mümkün! Speedtest yapıyorum, download hızı 13 Mbps'yi geçmiyor. Upload desen 2 Mbps falan anca. Müşteri hizmetlerini aradım, onlar da klasik "altyapınız desteklemiyor olabilir"...
  3. Y

Mahallenizde Suriyeli Nüfusu Değişti mi?

Benim oturduğum semtte bir ara çok fazla Suriyeli vardı. Son zamanlarda sanki biraz azalmış gibi geldi bana. Eskiden her köşe başında kalabalık gruplar halinde görürdüm, şimdi o kadar sık karşılaşmıyorum. Belki de ben yanılıyorumdur, bilemiyorum. Sizin yaşadığınız yerlerde de böyle bir durum var...
  4. Y

55 bine monitörlü PC toplar mıyız?

55 bine güzel bir sistem toplanır, AMD Ryzen 7 7700X veya Intel Core i5-13600K ile RTX 4070 düşün, 165Hz 27 inç monitör al, SSD'de NVMe tercih et, 32GB RAM yeterli olur, parçaları Hepsiburada veya Vatan Bilgisayar'dan karşılaştırıp al 👍
  5. Y

Galaxy J2 şarjı gitmiyor ne yapayım

Annemin Galaxy J2'si var, şarjı bir günde bitiyor. Yeni batarya alsam düzelir mi acaba? Yoksa telefon iyice mi yaşlandı? Başka bir çözüm yolu var mı? Yazılım güncellemesi falan işe yarar mı dersiniz? Ne yapacağımı şaşırdım valla. Yeni telefon da almak istemiyoruz şu an.
  6. Y

Xbox Minecraft'ta 0x80004005 hatası alıyorum

Ya Xbox'ta Minecraft'a girmeye çalışıyorum sürekli 0x80004005 hatası alıyorum kafayı yiyeceğim. İnternette baktım bir sürü şey denedim ama çözülmedi. Xbox hesabımla alakalı bir sıkıntı olabilir mi acaba? Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmam lazım bu hatayı çözmek için? Yardımcı olursanız çok...
  7. Y

Valorant'ta Sürekli van9003 Hatası Alıyorum Ne Yapmalıyım

Ya beyler Valorant'ı açıyorum sürekli van9003 hatası alıyorum. Bütün güncellemeler tamam, Windows da güncel. Güvenlik duvarında Valorant'a izin verdim yine aynı. Sanallaştırma ayarlarıyla ilgili bir şeyler okudum BIOS'tan baktım onlar da açık. Riot'un sitesinde yazan her şeyi denedim ama hala...
  8. Y

Getir Yemekte 50 Lira İndirim Var mı?

Getir Yemek'te şu sıralar 50 TL indirim kuponu falan denk gelen oldu mu? Bayağıdır sipariş vermiyorum, kaçırdım mı bir şey? Varsa kodu olan paylaşabilir mi acaba ya da nereden bulabilirim? Acayip karnım acıktı, bir şeyler söyleyecektim de indirim varsa değerlendireyim diyorum.
  9. Y

Özgür Özel hemen seçim mi istiyor?

Özgür Özel'in erken seçim açıklaması kafa karıştırdı. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Seçim olacak gibi mi sizce de? Ülkenin durumu ortada tabii ama erken seçim ne kadar mantıklı olur? Yoksa muhalefet sadece nabız mı yokluyor? Bence biraz daha beklemek lazım, ekonomi düzelir belki. Erken seçim...
  10. Y

i3 10100f mi i5 10400f mi daha iyi?

Yeni bir sistem topluyorum ve işlemci konusunda kararsız kaldım. Bütçem kısıtlı olduğu için i3 10100f ile i5 10400f arasında gidip geliyorum. Oyun ve günlük kullanım için hangisi daha uygun olur? Aralarındaki performans farkı ne kadar hissedilir? Ekran kartım RTX 3050, darboğaz yapar mı? İlerde...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri