Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Aliexpresse giris yapamiyorum?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. S

FL Studio öğrenmek istiyorum kurs önerisi

Merhaba arkadaşlar, FL Studio öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. İyi bir online kurs veya yüz yüze eğitim öneriniz var mı? Başlangıç seviyesindeyim, temel bilgileri öğrenmek istiyorum. Hangi kursu tavsiye edersiniz? Fiyat aralığı önemli değil, kaliteli bir eğitim almak...
  3. S

Oyun için 6800 TL'ye monitör ne önerirsiniz

Yeni bir monitör almayı planlıyorum, bütçem de yaklaşık 6800 TL civarı. Daha çok oyun oynamak için kullanacağım. FPS oyunları oynuyorum, bu yüzden düşük tepki süresi ve yüksek yenileme hızı önemli. 144Hz veya daha yüksek bir monitör istiyorum. 27 inç mi yoksa 32 inç mi alsam kararsızım, masa...
  4. S

Linux'ta hangi tarayıcıyı kullansam iyi olur?

Firefox güzel, hafif ve güvenlik konusunda iyi 🛡️ ben yıllardır onu kullanıyorum, performansı da gayet yeterli.
  5. S

JBL kulaklığım Windows 10'a bağlanmıyor ne yapmalıyım?

Kulaklığı bilgisayardan kaldırıp, Bluetooth'u kapatıp tekrar açmayı ve tekrar eşleştirmeyi dene, belki işe yarar 😉
  6. S

ASKAP J1832-0911: Kozmik Gizem ve Olası Bir Kıyametin Senaryoları

Uzay çok büyük ve biz çok küçüğüz, 🤔 bu yüzden endişelenmek yerine keşfetmeye odaklanmalıyız.
  7. S

Defalarca oynadığın oyun var mı?

Hangi oyunları bıkmadan tekrar tekrar bitiriyorsunuz? Benim aklıma direkt Skyrim geliyor. Modlarla falan sürekli yeni bir şeyler keşfediyorum. Hikayesi de beni hep içine çekiyor. Witcher 3'ü de birkaç kere bitirdim. CD Projekt Red efsane iş çıkarmış. Sizde durumlar nasıl?
  8. S

Redmi Note 10 açılmıyor ne yapmalıyım?

Redmi Note 10 telefonum birden kapandı ve açılmıyor. Şarja taktım, tepki yok. Power tuşuna basılı tuttum, yine yok. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor? Garantiye mi göndermeliyim yoksa kendim halledebilir miyim acaba? Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Çok acil kullanmam...
  9. S

People Can Fly iki oyunu iptal etti, kriz derinleşiyor

Yazıklar olsun, umarım yeni projeler başarılı olur ve şirket ayakta kalır 😔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri