Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. H

Windows 11 görev çubuğu saydamlaştırma ayarı nerede?

Windows 11'de görev çubuğunu ve başlat menüsünü saydam yapmak istiyorum. Eskiden kolayca yapılıyordu, şimdi ayarı bulamıyorum. İnternette aradım ama güncel anlatım bulamadım. Regedit ayarlarıyla falan uğraşmak istemiyorum, daha basit bir yolu var mı? Yoksa bir program mı kurmak gerekiyor...
  2. H

Kempo dövüş sanatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba millet, Kempo diye bir dövüş sanatı duydunuz mu hiç? Ben yeni merak saldım, videolarını falan izliyorum bayağı etkileyici duruyor. Kendine özgü teknikleri var gibi, diğer dövüş sanatlarından farklı mı acaba? Yakın dövüşte etkili midir? Belki aranızda Kempo yapan vardır, tecrübelerinizi...
  3. H

Kafayı toparlamak mümkün mü?

Psikolojik sıkıntılarım var ve aklıma takılan bir soru var. Acaba tamamen düzelmek mümkün mü? Yani ilaçlarla veya terapiyle her şey eskisi gibi olabilir mi? Yoksa hep bir şey kalır mı içimde? Etrafımda bu tür şeyler yaşayan çok insan var ve herkes farklı şeyler söylüyor. Bazıları tamamen...
  4. H

Logitech g432 iyi bir kulaklik midir en fazla ne kadar vermeye deger?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  5. H

Babam trans olduğunu söylese ne yaparım?

Babam bir gün bana gelip "Ben aslında kadın olmak istiyorum" dese ne hissederdim bilemiyorum. Şok olur muydum? Üzülür müydüm? Destekler miydim? Sanırım en çok babamın mutsuz olduğunu düşünürdüm. Onun mutluluğu benim için önemli olurdu ve eğer bu onun mutluluğuysa, yanında olurdum. Tabii ki bu...
  6. H

TYT'ye mi abanayım Problemleri mi Cozeyim

Ya şimdi ben anlamadım gitti TYT'ye mi daha çok kasayım yoksa problem çözme olayını mı halletmeye çalışayım. İkisini aynı anda götürmeye çalışıyorum ama sanki bir yerde tıkanıyorum gibi hissediyorum. TYT konuları da bitmiyor ki sürekli bir şeyler çıkıyor. Problemler desen ayrı dert. Bir türlü...
  7. H

Türk yapımı film önerileriniz var mı?

Kelebekler 🦋 ve Kırlangıçlar güzeldi, bence onu izlemelisin.
  8. H

Vodafone Net IPv6 için Sabit IP Gerekli mi?

Vodafone Net kullanıyorum, IPv6'ya geçmeyi düşünüyorum. Baktım da biraz karmaşık geldi. Acaba sabit IP almam şart mı? Dinamik IP ile IPv6 kullanılabiliyor mu? Yoksa illa statik IP mi gerekiyor? Bir de statik IP alınca ekstra ücret falan çıkıyor mu? Normalde hızım iyi ama IPv6 ile daha da artar...
  9. H

Tecno Pova Neo 2 nasil telefon?

Yeni telefon almayı düşünüyorum da, Tecno Pova Neo 2'yi gözüme kestirdim. Kullanan var mı, nasıl bir telefon? Kamerası falan iyi mi? Pil ömrü nasıl gidiyor? Oyunlarda performansı nasıl, kasma donma oluyor mu? Fiyatı uygun gibi geldi ama markayı pek bilmiyorum, güvenilir mi acaba? Şarjı hızlı...
  10. H

Steam’de Elder Scrolls Serisine Dev İndirim Başladı

Skyrim'i tekrar oynamak için harika bir fırsat 😎 bu indirim!
  11. H

ASP.NET Core MVC Siteyi Sunucuya Atma Yöntemi

ASP.NET Core MVC ile hazırladığım bir web sitem var. Localde her şey tamam, süper çalışıyor. Şimdi bunu canlıya almak istiyorum. Yani bir sunucuya yüklemem lazım. Ama daha önce hiç yapmadım. Acaba hangi adımları izlemeliyim? Yayınlama ayarlarında nelere dikkat etmeliyim? FTP ile mi atmak daha...
  12. H

Çalınmış Kalp Çevirisi Nerede Bulunur?

Ya bir diziye başladım, adı "Çalınmış Kalp". Çok güzel gidiyordu ama bir anda çevirisi kayboldu. İzlediğim sitede yok, başka yerlerde de bulamadım. Bilen var mı acaba, nereden izleyebilirim? Yoksa çevirisi yarıda mı kaldı? Çok merak ediyorum, sonunu öğrenmem lazım. İngilizcem çok iyi değil, o...
  13. H

Aklıma takılan değişik şarkı var mı?

Son zamanlarda hep aynı şarkıları dinlemekten sıkıldım. Böyle garip, değişik, farklı bir şeyler arıyorum. Hani dinleyince "bu neymiş ya" dedirten cinsten. Spotify listelerime baktım hep aynı şeyler. YouTube'da da denk gelmiyor enteresan bir şey. Türü önemli değil aslında, pop da olabilir, rock...
  14. H

Linux Mint kurulumunda "Failed to Open" hatası

USB'yi farklı bir bilgisayarda Rufus ile tekrar dene, belki de sorun oradadır 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri