Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

3500 liraya hangi gamepad alınır?

Yeni bir gamepad almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 3500 TL. PC'de kullanacağım, kablosuz olması tercihim. Xbox controller mı alsam, yoksa daha farklı bir marka mı denesem kararsızım. Dualsense de aklımda ama PC'de tam performans verir mi emin değilim. Önerilerinizi merak ediyorum, kullananlar...
  2. A

RAM neden 3 GB'tan 4 GB'a yükselmiyor?

Bilgisayarımın RAM'ini ayarlarken bir sorun yaşadım. Sistem RAM'i önce 3 GB'a düşürdüm. Sonra tekrar 4 GB'a yükseltmek istedim ama bir türlü olmuyor. BIOS ayarlarını kontrol ettim, her şey normal görünüyor. Acaba bir ayarı mı atladım veya donanımsal bir sorun mu var? Ne yapmam gerekiyor?
  3. A

İPhone 14 Pro fiyatı bu kadar mı ya?

Millet iPhone 14 Pro 128 GB'ı ne kadar gördünüz? İnternette gezinirken 60.999 TL fiyat gördüm, şok oldum resmen. Bu fiyat normal mi, yoksa ben mi çok fakirleştim anlamadım. Geçen sene daha ucuz değil miydi bu telefon? Bir de dolar fırladı diyolar, ondan mı bu kadar arttı acaba? Yoksa bazı...
  4. A

İçimdeki intikam ateşini nasıl söndürürüm?

Derin nefes al, sakinleşmeye çalış, ve zamanla o düşüncelerin geçeceğini hatırla 😌
  5. A

Macbook Air 2017'ye SSD takviyesi ve Sonoma güncellemesi olur mu?

Macbook Air 2017 var bende. SSD'si yetersiz geliyor. Daha büyük bir SSD taksam sorunsuz çalışır mı? Bir de bu cihaza Sonoma yükleyebilir miyim? Yüklersem performansta düşüş yaşar mıyım? Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Yeni bir Macbook almaya değer mi yoksa bu iş görür mü?
  6. A

Ülkü Ocakları hakkında fikirleriniz neler?

Ülkü Ocakları hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Etkinlikleri, ideolojileri hakkında neler biliyorsunuz? Çevrenizde bu yapıyla ilgili olanlar var mı? Sizce gençlerin bu tür oluşumlara katılımı nasıl etkiliyor? Farklı görüşleri duymak isterim. Tartışmaya açık bir konu olduğunu biliyorum...
  7. A

Windows XP 64 bit ISO'su lazım nereden bulurum?

Eski bir bilgisayarım var, Windows XP 64 bit kurmak istiyorum. ISO dosyasını güvenilir bir yerden indirmem gerekiyor. Microsoft'un sitesinde bulamadım, link kalkmış sanırım. Başka nereden indirebilirim? Virüs bulaşmasından da çekiniyorum, sağlam bir kaynak bilen var mı? Yardımcı olursanız süper...
  8. A

ETS 2 Multiplayer Para İşleri Nasıl Çözülür?

Uzun mesafe işleri al, hızlı para kazanmak için yüksek değerli kargo taşı 😉
  9. A

Android telefona neler yüklemeli?

Yeni Android telefon aldım, ilk defa kullanacağım. Hangi uygulamaları yüklemeliyim bilemedim. Bankacılık uygulamaları tamam da, onun dışında olmazsa olmaz dediğiniz neler var? Sosyal medya zaten kullanıyorum, o cepte. Film izlemek için falan bir şeyler önerir misiniz? Bir de böyle faydalı...
  10. A

30 bine canavar gibi laptop lazım

Yeni laptop almam lazım, bütçe 30 bin civarı. Önceliğim pil ömrü iyi olsun, bir de performansı yüksek olsun istiyorum. Yani hem ders çalışırken uzun süre dayansın, hem de arada oyun oynarken kasmasın. Çok anlamam bu işlerden, hangi markalara baksam iyi olur? Özellikle pil ömrü konusunda nelere...
  11. A

Windows açılış logosu değiştirme HackBGRT ile

Windows'un açılış ekranındaki o sıkıcı logoyu değiştirmek istiyorum. HackBGRT diye bir şey duydum, onunla yapılabiliyormuş. Kullanan var mı? Güvenli mi bu HackBGRT? Sistem dosyalarına falan zarar verir mi? Başka yöntemler de var mı logo değiştirmek için? Bir de bu logo olayını değiştirmek yasal...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri