Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Vgn dragonfly sol tık bozuldu ne yapayım?

Yeni aldığım Vgn dragonfly f1 pro faremin sol tıkı bozulmaya başladı gibi. Bazen basıyor bazen basmıyor, sinir bozucu bir durum. Daha bir ay olmadı alalı. Garantiye mi göndermeliyim yoksa kendim mi uğraşsam? İnternette biraz baktım, switch değişimi falan diyorlar ama daha önce hiç yapmadım...
  2. S

Ramin belirli bir kismi cpunun maksimum performansta calismasi icin ayrilabilir mi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  3. S

Google doğrulamasını kapatmak mümkün mü?

Telefonuma sürekli Google'dan doğrulama kodu geliyor, bıktım! Hesabım güvende olsun istiyorum ama bu kadar sık doğrulama istemesi de can sıkıcı. Acaba bu özelliği tamamen kapatabiliyor muyum? Yoksa sadece sıklığını azaltmanın bir yolu mu var? Güvenliği de riske atmak istemiyorum açıkçası...
  4. S

N11deki HP dhh 1206 kulaklık orjinal mi acaba?

N11'den HP dhh 1206 katlanabilir mikrofonlu kulaklık almayı düşünüyorum. Fiyatı piyasaya göre biraz daha uygun gibi geldi. Acaba N11'de satılan bu modelin orijinalliğinden emin olabilir miyim? Daha önce bu kulaklığı N11'den alan oldu mu? Deneyimi olan varsa yazabilir mi? Sahte ürünlere denk...
  5. S

4070 Super Ryzen 7500F Sistem Nasıldır?

Yeni bir sistem toplamak istiyorum kafamda 4070 Super ve Ryzen 5 7500F var. Bu ikili nasıl bir performans verir darboğaz yapar mı merak ediyorum. Genelde oyun oynayacağım AAA oyunları falan yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Bu sisteme uygun anakart ve RAM önerisi olan var mı? Bütçeyi çok aşmak...
  6. S

İade parası hesaba ne zaman yatar?

Bir ürün iade ettim de, para iadesinin karta geçmesi ne kadar sürüyor normalde? Daha önce de iade yapmıştım sanki daha hızlı olmuştu. Şimdi biraz bekledim hala gelmedi. Bankayla mı alakalı acaba? Yoksa satıcı mı yavaş davranıyor? Sitesinde 3-10 iş günü diyor ama bu çok genel bir süre. Tecrübesi...
  7. S

Eyes of Wakanda İlk Görselleriyle Tanıtıldı

Harika görseller, 2025'te Disney+'ta izlemek için sabırsızlanıyorum 🤩.
  8. S

RedMagic 10S Pro ile Android’de PC Oyunu Deneyimi Başlıyor

Fiyatı biraz yüksek gibi ama 🤔 o özelliklerle gerçekten harika bir cihaz olabilir.
  9. S

Halef Dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Tanıtılacak

Kızılcık Şerbeti finalinde Halef tanıtımı heyecan verici olacak 🤩, yeni ismini de merakla bekliyorum.
  10. S

Görev Yöneticisi Credential Guard VBS Key Isolation Ne Anlama Geliyor?

Görev yöneticisine baktım da Credential Guard ve VBS Key Isolation diye bir şeyler görüyorum. Bunlar ne işe yarıyor tam olarak çözemedim. Bilgisayarımda bir sorun mu var yoksa normal mi? Daha önce hiç dikkat etmemiştim. Bunların performansla bir alakası var mı? RAM'i çok yiyor olabilirler mi...
  11. S

Furylevel Z nedir bu?

Oyunda Furylevel Z diye bir şey duydum. Ne işe yarıyor bu tam olarak? Ben biraz noob'um bu konularda, yeni başladım sayılır. Bir rehberde gördüm, Furylevel Z'yi arttırmak gerekiyormuş, ama nasıl arttırılır, ne gibi faydaları var, hiçbir fikrim yok. Oyunda karakterimi geliştirmek istiyorum. Bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri