Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

25W Samsung Şarj Aleti Fiyatı Nasıl?

Samsung'un 25W Type-C hızlı şarj aleti 549 TL'ye satılıyor. Bu fiyat normal mi sizce? Daha uygun fiyata satan yerler var mı? Başka marka şarj aleti alsam sorun çıkarır mı? Hızlı şarj özelliği önemli, o yüzden orijinal almak istiyorum. Telefonum Samsung S23, bu şarj aleti tam uyumlu olur mu...
  2. S

Yorumlarımı hemen silebilme özelliği olsa süper olur

Foruma yazdığım bazen hatalı veya pişman olacağım yorumlar oluyor. Keşke gönderdikten sonra kısa bir süre içinde silebilsem. Mesela 5 dakika falan olsa yeter. Böyle bir özellik gelse çok iyi olur, ne dersiniz? Daha rahat yazardım herhalde. Acaba yetkililere mi iletsek bu durumu?
  3. S

Vücut tipiyle uyumlu moda stilleri

Herkesin vücut tipi farklı. Bazı moda akımları bazı vücut tiplerine yakışmıyor. Kendi vücut tipinize uygun kıyafetler seçmek çok daha önemli. Yanlış stilleri denemek yerine güçlü yönlerinizi vurgulayın. Kendinizi iyi hissettirmeyen kıyafetlerden uzak durun. Önemli olan kendinizi rahat ve...
  4. S

Valorant hileleri biter mi sence?

Valorant'ta sürekli hile kullananlara denk geliyorum. Riot bu konuda bir şeyler yapacak mı acaba? Artık oyun oynamak sinir bozucu hale geldi. Hile kullananlar yüzünden rank atlamak imkansız. Oyunu bırakan arkadaşlarım bile oldu bu yüzden. Daha iyi bir anti-hile sistemi geliştirmeleri lazım...
  5. S

Xiaomi router internet sürekli gidip geliyor

Benim Xiaomi router var, son zamanlarda internet bağlantısı sürekli kopuyor. Özellikle akşam saatlerinde daha sık oluyor. Modemi resetledim, kabloları kontrol ettim, yazılımı güncelledim ama sorun devam ediyor. Bazen 5 dakikada bir, bazen de yarım saatte bir internet kesiliyor. Çok sinir bozucu...
  6. S

İphone 13'ü elden çıkarayım mı fiyatı ne eder?

Arkadaşlar, elimde iPhone 13 var, satmayı düşünüyorum. Acaba şu an ne kadar eder, bir fikriniz var mı? 128 GB, batarya sağlığı %88 civarında. Çiziği falan yok, tertemiz kullandım. Kutusu duruyor, faturası da olması lazım. İnternette baktım ama çok farklı fiyatlar var, kafam karıştı. Sahibinden'e...
  7. S

Bu fonksiyon neden çalışmıyor?

Bir kod yazıyorum ama bir türlü istediğim sonucu alamadım. Sanırım bir fonksiyonumda bir sorun var. Debug yapmaya çalıştım, kodun içini adım adım inceledim ama hatayı bulamadım. Belki de çok basit bir şey gözümden kaçıyor. Bu fonksiyonu daha önce kullanan veya benzer bir sorunla karşılaşan var...
  8. S

Adam hurdalıktan Windows 98'li PC bulmuş

Ya millet inanır mısınız hurdalıkta bildiğin Windows 98'li PC buldum! Nostalji resmen. Adam bir de video çekmiş, incelemiş falan. Ekran kartı falan neymiş merak ettim. İçinde eski oyunlar falan var mı acaba? Belki Doom falan vardır. CD-ROM falan sağlam mıdır ki? Disket sürücüsü de vardır kesin...
  9. S

Uzun yolda Tesla Model Y nasıldır?

Tesla Model Y almayı düşünüyorum, uzun yolculuklar için ideal mi acaba? Menzili yeterli olur mu, şarj istasyonları sıkıntı yaratır mı? Otobanda sürüş konforu nasıl, yorucu oluyor mu? Özellikle kışın menzil düşüşü çok etkiler mi? Şehirler arası yollarda kullananların deneyimlerini merak ediyorum...
  10. S

Fifa 23 Game Pass'ten kalkıyor mu ne zaman?

Millet Fifa 23 Game Pass'ten gidecekmiş duyumları alıyorum. Doğru mu bu olay? Ne zaman kaldıracaklar oyunu bilen var mı aranızda? Ona göre ben de ona göre oyunu bitirmeye çalışayım. Yoksa yarım kalacak bütün kariyerim. Master ligi yapıyordum deli gibi sardıydım. Kaldırırlarsa çok üzülürüm...
  11. S

Demet Akalın olayından çıkarılacak dersler?

Demet Akalın'ın konser iptali olayını duydunuz mu? Bence bu olaydan hepimizin çıkarması gereken bazı dersler var. Ünlü de olsan, olmasan da yaptığın her hareketin bir sonucu oluyor. Sosyal medyada yazdıklarına dikkat etmek gerekiyor. Bir de sanatçıların halkla ilişkileri çok önemli. Halkın...
  12. S

Starboy'un düzenlenmiş versiyonu var mı?

Starboy'un editlenmiş bir sürümünü arıyorum da, denk gelen oldu mu hiç? İnternette birkaç farklı versiyon gördüm ama hangisi daha iyi bilemedim. Özellikle vokallerin daha belirgin olduğu, enstrümantallerin biraz daha geri planda olduğu bir versiyon arıyorum. Bilen, duyan, elinde olan varsa...
  13. S

Berserkin indirim ihtimali nedir?

Steam yaz indirimlerini bekle, genelde o zamanlarda güzel indirimler oluyor 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri