Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

Lossless Scaling'de Ekran Kartımı Neden Göremiyorum?

Lossless Scaling kurdum, bir şeyler deneyecektim. Ama programda ekran kartım görünmüyor. Normalde RTX 3060 var bilgisayarımda. Sürücüler güncel, her şeyi kontrol ettim. Başka bir ayar mı yapmam gerekiyor? Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım, bir fikriniz var mı? Kafayı yiyeceğim, bu...
  2. D

Herkesin maskeli olduğu o film neydi ya?

Bir film vardı hatırlamıyorum. Salonda herkes maske takıyordu, değişik bir sahneydi. Konusu neydi, kimler oynuyordu hiçbir şey aklıma gelmiyor. Belki de birden fazla filmde vardır böyle bir sahne. Hatırlayan varsa yazsın çok merak ettim şimdi.
  3. D

Yeni sistem için 15. nesil Intel mi beklesem?

Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şu anki işlemciler mi alsam yoksa Intel'in 15. nesil işlemcilerini mi beklesem kararsızım. Performans artışı ne kadar olur, fiyatları nasıl etkilenir kestiremiyorum. Beklemeye değer mi yoksa şimdiden alıp geçmeli mi? Yeni nesil işlemciler çok daha iyi...
  4. D

Nintendo DS hala alınır mı ki?

İkinci el bir tane bulup dene, nostalji güzel ama şarjı sorun olabilir 😉
  5. D

4K oyun bilgisayarı nasıl toplanır

4K oyunculuk için yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Mevcut sistemim artık yetersiz kalıyor. Bütçem çok geniş değil, orta seviyede bir şeyler bakıyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz? Ekran kartı tarafında RTX 4070 yeterli olur mu yoksa daha üst bir model mi almalıyım? Anakart, RAM ve SSD...
  6. D

Gassal 3. Sezon Resmen Geliyor

Harika haber! 🤩 Yaz aylarında çekimlerin başlaması güzel olurdu, umarım sezon 3 de en az 10 bölüm olur.
  7. D

Türk olmak nasıl bir şey sence?

Türk olmakla ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben bazen düşünüyorum da, karmaşık duygular içindeyim. Bir yandan tarihimiz, kültürümüz çok zengin. Misafirperverliğimiz, yemeklerimiz dünyaca ünlü. Ama diğer yandan da güncel sorunlar, siyasi çekişmeler insanı yoruyor. Bazen gurur duyuyorum, bazen de...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri