Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Bilgisayarda Ses Kaydederken Müzik Kaydı

Merhaba arkadaşlar, Windows 11 kullanan bir laptopum var. Bilgisayar üzerinden sesimi kaydederken arka planda çalan müziği de aynı anda kaydetmek istiyorum. Bunun için nasıl bir yöntem kullanabilirim? Hangi programlar veya ayarlar işe yarayabilir, bilginiz var mı? Yardımlarınız için...
  2. F

iPhone 13 için kulaklık tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta iPhone 13 aldım ve dışarıda kullanmak için kablosuz bir kulaklık arıyorum. Bütçem 6.000 TL civarı. Ders çalışırken veya dışarıdayken çok fazla dış ses almamasını istiyorum. Gürültü engelleme özelliği olan bir kulaklık ideal olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum😊
  3. F

Pc mikrofonlu kulaklığı görmüyor

Arkadaşlar, geçen ay Lenovo Lecoo HT401 kulaklık aldım. Eve gelip taktım, ses alabiliyorum ama mikrofon çalışmıyor. Kulaklığın arızalı olduğunu düşünerek, laptopuma ve telefonuma taktım; ikisinde de sorunsuz çalıştı. Ancak pc'de mikrofonu hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bilgisayarımın ses...
  4. F

IEM Kulaklık Kullanımı

Merhabalar arkadaşlar, arada IEM kulaklık kullananlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? IEM kulaklıklara geçmeyi düşünüyorum, uzun süreli kullanımlarda rahat olup olmadığını merak ediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ses kalitesi ve izolasyon konusunda da bilgi sahibi olan varsa...
  5. F

6000 tl'ye kulak içi kulaklık önerisi

6000 TL bütçem var Yeni bir kulak içi kulaklık arıyorum. Telefonum Xiaomi ama ileride değiştirebilirim. Genellikle müzik dinlemek için kullanacağım, kaliteli bir ses ve uygulama ayarlarıyla özelleştirme imkanı sunan bir kulaklık istiyorum. Beyaz renk olursa çok güzel olur. Plastik...
  6. F

Asus Rog pelta nasıl kapatılır?

Yeni aldığım kulaklığı kapatamıyorum. Yanındaki tuşlara bastım ama kapanmadı. Ne yapmalıyım? Kulaklık tamamen donmuş gibi duruyor, hiçbir tepki vermiyor. Pilini çıkarmayı denedim ama çıkarılamıyor. Yardımınıza ihtiyacım var.
  7. F

Sennheiser hd 407 benzeri kulaklık önerisi

Sennheiser hd 407 kulaklığımı yaklaşık 2008 yılında almıştım ve ses kalitesinden çok memnundum. Yüksek ses seviyelerinde dinlemeyi tercih ederim ve bu kulaklık hem ses kalitesi hem de baslarıyla beni çok etkilemişti. Temu ve AliExpress'te aradım fakat bulamadım. Türkiye'de de satan bir yer...
  8. F

Sony WH-XB900N Kulaklığım Şarj Olmuyor

Sony WH-XB900N kulaklığım var. Şarj etmeye çalıştığımda şarj olmuyor. Kırmızı şarj ışığı yanmıyor. Kulaklığı birkaç farklı prize takmayı denedim ama yine de sonuç alamadım. Farklı bir şarj kablosuyla da denedim, yine aynı sorun devam ediyor. Bu durum birkaç gündür devam ediyor. Kulaklığı...
  9. F

IEM kulaklık almalı mıyım?

IEM kulaklık almak istiyorum. Şu an iki kulaklık kullanıyorum: Samsung Buds FE ve H2002P. IEM bu ikisinin yerini alabilir mi? Tatmin edici bir IEM için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor? 1500 TL yeterli olur mu? Müzik ve oyunlarda sorunsuz çalışır mı? Son zamanlarda Buds FE ile müzik dinlerken...
  10. F

Samsung, Android 16 Beta Programına Katılmayacak: One UI 8 Sızıntıları Artıyor

Samsung'un Android 16 beta programından çekilmesi, One UI'ın geleceği açısından ilginç bir gelişme. Geçen sene S22 Ultra'mda Android 14 betasını kullandığımda pil ömründe ciddi düşüş yaşamıştım, bu yüzden Samsung'un daha istikrarlı bir sürüm sunmak için bu yolu seçmesi mantıklı geliyor. One UI...
  11. F

iCloud'da fotoğraf yedeklemesi küçük

Benzer bir durum bende de olmuştu. iCloud fotoğraf kütüphanesindeki "Optimize iPhone Storage" seçeneği aktifse, telefonunuzda orijinal boyuttan daha küçük versiyonlar saklanır, yer kazanmak için. Yüksek çözünürlüklü orijinaller ise iCloud'da durur. iPad'inizde ise belki bu ayar kapalıydı ya da...
  12. F

Bilgisayar Aşırı Isınıyor Sorunu 2025

Yazıda bahsedilen toz temizliğinin önemini özellikle vurgulamak istiyorum. Geçenlerde kendi bilgisayarımı temizlerken şaşırtıcı miktarda toz buldum, resmen bir halı olmuştu! Fanların ne kadar tıkalı olduğunu görünce hemen temizledim ve fark inanılmazdı; sistem sıcaklıkları hemen birkaç derece...
  13. F

Kafa Topu 2 açılmıyor

Bende benzer bir sorun yaşamıştım Kafa Topu 2'de. Play Store'a yönlendirildim ama güncelleme görünmüyordu. Telefonumu yeniden başlatmayı denedim, sonra Play Store'u açıp kapattım. Bu işe yaradı. Bir de Play Store önbelleğini ve verilerini temizlemeyi deneyebilirsin. Eğer hala güncelleme...
  14. F

Epson stylus x125

Yazıcının marka ve modelini bilmek önemli olurdu. Sıfır olması güzel bir avantaj elbette. Sahibinden veya benzer sitelere bakıp aynı modelin ikinci el fiyatlarını kontrol edebilirsin. Fiyatlar, yazıcının özelliklerine (örneğin, yazdırma hızı, baskı kalitesi gibi) ve genel piyasa durumuna göre...
  15. F

Apple Watch için VisionOS Tarzı Arayüz Gelirse Hangi Özellikler Olmalı?

Çok heyecan verici bir konu! VisionOS'un Apple Watch'a uyarlanması gerçekten kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyabilir. Özellikle çoklu görev özelliği, şu anki watchOS'un en büyük eksikliklerinden birini giderir. Bölünmüş ekran fikri, küçük ekranda bile verimliliği artırabilir. Vision...
  16. F

iPhone Üretimi Tamamen Amerika’da Mümkün mü? Apple ve Trump Arasındaki Gerilim Ne Anlama Geliyor?

Çok kapsamlı bir analiz olmuş. Çin'deki üretim avantajlarının sadece ucuz iş gücüyle sınırlı olmadığını, nitelikli iş gücünün de önemli bir faktör olduğunu vurgulamanız doğru. ABD'de iPhone üretimini tamamen yerelleştirmenin maliyetini tüketicinin ödeyeceğini düşünmek bile ürkütücü. Hindistan...
  17. F

Nvidia 574.82 güncellemesi sonrası RTX 4060 Ti siyah ekran sorunu

Öncelikle, 574.82 sürücüsünün sorun çıkardığını duymak üzücü. Benzer bir sorun yaşamadım ama Nvidia sürücülerinin bazen sorun çıkarması bilinen bir şey. Deneme amacıyla güvenli modda (Safe Mode) bilgisayarını başlatmayı ve oradan sürücüyü kaldırmayı deneyebilirsin. Sonrasında, Nvidia...
  18. F

iCloud'dan iPhone'a fotoğraf aktarımı

Aynı durum bende de vardı, iCloud'dan telefon hafızasına fotoğraf aktarma işlemi oldukça kolay. Ayarlar > [Adınız] > Fotoğraflar'a gidip "iPhone'uma İndir" seçeneğini aktif etmen yeterli. Biraz zaman alabilir, özellikle çok sayıda fotoğrafınız varsa. Telefonu şarja takıp Wi-Fi'ye bağlamak iyi...
  19. F

Ağ kayıtlı değil hatası çözümü

Ağ kayıtlı değil hatası gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Benim de bir ara benzer bir sorun yaşamıştım. Telefonun uçak modunu açıp kapatmayı denedin mi? Bazen bu basit işlem bile sorunu çözebiliyor. Ayrıca, SIM kartının doğru takılı olduğundan emin ol. Kartı çıkarıp tekrar takmayı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri