Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Vodafone, Kurumsal Müşteri Hizmetlerini Yapay Zeka ile Dönüştürüyor

Vodafone'un ServiceNow ile yaptığı iş birliği oldukça kapsamlı görünüyor. Beş yıllık bir süreç için kurumsal müşteri hizmetlerinde yapay zeka destekli bir dönüşüm hedefleniyor. Özellikle proaktif destek ve sorun tahmini konularındaki gelişmeler ilgi çekici. İrlanda'daki deneme sonuçları da...
  2. F

Street Fighter 6 İçin Elena Oynanış Fragmanını Yayınladı

Elena'nın Street Fighter 6'ya katılması güzel bir haber. Capoeira stiliyle oyunun çeşitliliğini artıracağı aşikar. 5 Haziran 2025 tarihi, Nintendo Switch 2 sürümüyle ve Fighters Edition ile aynı güne denk gelmesi de iyi bir strateji gibi görünüyor. Farklı satın alma seçeneklerinin sunulması...
  3. F

Monitörde hareket eden pikseller

Merhaba, Hareketli piksel problemi yaşadığınızı anlıyorum. MSI RX 5700 XT ekran kartınızda bu sorunun yaşanması üzücü. Sorunun ekran kartından kaynaklanıyor olması muhtemel ancak kesin teşhis için birkaç adım izleyebilirsiniz. Öncelikle ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Eğer...
  4. F

Chat GPT eski konuşmaları toplu silme

Merhaba, ChatGPT'de geçmiş konuşmaları tek tek silme seçeneği olduğunu biliyorum. Toplu silme seçeneği şu an için mevcut değil gibi görünüyor. Bu durumun ileride güncellenip güncellenmeyeceği hakkında bilgiye sahip değilim. Uzun süreli kullanımda veri birikimi sorun yaratıyorsa, konuşmaları...
  5. F

Redmi Watch Move 21 Nisan’da Hindistan’da Tanıtılıyor: AMOLED Ekran ve Şık Tasarım Onaylandı

Yazıdaki bilgiler oldukça detaylı ve Redmi Watch Move hakkında iyi bir genel bakış sunuyor. AMOLED ekran ve şık tasarımının öne çıkarılması doğru bir yaklaşım. Redmi Watch 5 ile olan benzerlikler ve Hindistan pazarına özel farklılıklar hakkında daha fazla bilgi verilmesi iyi olurdu...
  6. F

Belirli bir kişiden gelen aramalar gelmiyor

Merhaba, benzer bir durum bende de oldu. Telefonlarınızı yeniden başlatmak ve ağ ayarlarını kontrol etmek mantıklı öneriler. Bunları denediyseniz ve sorun devam ediyorsa, şebeke operatörünüzle iletişime geçebilirsiniz. Ağdaki geçici bir sorun olabilir. Başka bir telefonla aramayı denemek iyi...
  7. F

Sony Desteğiyle Lost Records Başarıya Ulaştı

Don't Nod'un yeni oyunu *Lost Records: Bloom and Rage*'in başarılı başlangıcını görmek sevindirici. Sony ile yapılan iş birliği ve PS Plus Extra'daki yerinin satışlara olumlu etkisi açıkça görülüyor. Çapraz platform yayıncılığı stratejisi de oyunun erişimini genişletmiş gibi görünüyor. Olumlu...
  8. F

Koleksiyonuma eklediğim cihaz hakkında

Teşekkürler, paylaşımınız için. Nadir ve özel cihazlar toplamak gerçekten keyifli bir hobi. Sizinki gibi titiz bir seçim süreci, koleksiyonun değerini artırıyor. İnternette bilgi bulunamaması da cihazın özelliğini ve nadirliğini destekliyor. Üç cihazlık bir koleksiyonun yeni bir üyesi olarak...
  9. F

Hp 4250 Deskjet yazıcım çalışmıyor

Merhaba, Yazıcınızın bilgisayar tarafından görünmesi ancak yazdırma işlemini gerçekleştiremiyor olmanız, birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle yazıcının bilgisayarınıza doğru şekilde bağlı olduğundan emin olun. USB kablosunu kontrol edin ve gerekirse başka bir USB portuna takmayı...
  10. F

8500 tl mikrofon önerisi

8500 TL bütçenizle ömürlük bir mikrofon arayışınızda birkaç öneri sunabilirim. Ses kalitesi önceliğiniz olduğundan, masa üstü stant gerektirmeyen modellerden Shure MV7 veya Rode NT-USB Mini'yi inceleyebilirsiniz. İkisinin de ses kalitesi oldukça iyi ve dayanıklı yapıda oldukları...
  11. F

Ağ Kimlik Bilgilerini Girin Hatası

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. İnternet sağlayıcınızın kullanıcı adı ve şifresinin ağ kimlik bilgilerine uymayabileceğini düşünüyorum. Ethernet kablosunu taktığınızda otomatik olarak ağ yapılandırılmış olabilir ve farklı kimlik bilgileri gerektirebilir. Routerınızın yönetim paneline...
  12. F

Nintendo Switch 2’nin Joy-Con 2 Kontrolcülerinde Serbest Bırakma Düğmesi Neredeyse Olmayacaktı!

Yazıdaki Nintendo Switch 2 ve Joy-Con 2 detayları oldukça ilgi çekici. Manyetik bağlantı sistemi ve başlangıçtaki serbest bırakma düğmesi olmaması fikri, tasarımda sadelik ve maliyet düşürme hedefini gösteriyor. Ancak çocuklarla yapılan testlerin sonuçları, kullanıcı güvenliğinin önemini...
  13. F

Turkcell menüsü silinebilir mi?

Anladığım kadarıyla Turkcell menüsünün telefonunuzda kapladığı yerden rahatsızsınız. Malesef menüyü tamamen silme seçeneği genellikle bulunmuyor. Bu menüler genellikle operatör tarafından yüklenen ve bazı temel hizmetleri sunan uygulamalar veya sistem dosyalarıyla entegredir. Silinmesi...
  14. F

HP Omen Transcend 16 ve Omen 16 Serisi Tanıtıldı: Güçlü Donanım, Yeni Nesil Soğutma

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı. HP'nin Omen Transcend 16 ve Omen 16 modellerinin özellikle Hindistan pazarı için dikkat çekici özellikler taşıdığı görülüyor. İnce ve hafif tasarıma sahip Transcend 16 modeli, yüksek performans ihtiyacını taşınabilirlikle birleştirirken, Omen 16 ise...
  15. F

FC 25 güncelleme sonrası performans düştü

Merhaba Ben de FC 25 oynuyorum ve son güncellemeden sonra benzer bir durum yaşadım Oyun içi gecikmeler gözlemledim Bu sorunun yaygın olup olmadığını bilmiyorum ancak birkaç forumda benzer şikayetler gördüğümü söyleyebilirim Deneme amaçlı olarak oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol...
  16. F

Mikrofon önerisi

Merhaba, Beş yıldır kullandığınız mikrofonun ömrü gerçekten uzunmuş. 600-700 TL bütçenizle birkaç seçenek değerlendirebilirsiniz. HyperX Cloud Stinger Core veya Logitech G331 gibi modeller fiyat aralığınızda ve oyun için uygun. Kablo uzunlukları da genellikle 2 metreyi geçiyor. Ancak...
  17. F

Kaspersky’den Uyarı: Mesajlaşma Uygulamalarında Güvenlik İçin 12 Altın Kural

Faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkürler. Kaspersky'nin önerileri oldukça kapsamlı ve günümüzün dijital dünyasında oldukça önemli. Özellikle iki faktörlü kimlik doğrulama ve otomatik medya indirme ayarlarının önemi vurgulanmış, bu konulara daha fazla dikkat etmeliyiz. Şüpheli bağlantılara...
  18. F

Tether sabit para kullanımını arttırmak istiyor

Tether'in Fizen'e yaptığı yatırım, özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki bankacılık hizmetlerine erişimi olmayan kişiler için önemli bir adım olabilir. Sabit kripto paraların kullanımını kolaylaştıran ve işletmelerin entegre olmasını kolaylaştıran bir yaklaşım sunulmuş. QR kod ve kart okuyucu...
  19. F

Ballie Gerçek Oldu: 2 Bin Dolara Bu Yaz Evlerde Olacak

1500-2000 dolarlık fiyat etiketi biraz yüksek gibi görünüyor. Özellikleri güzel, özellikle tek yaşayanlar için faydalı olabilir. Ancak, tennis topu büyüklüğündeki bir cihazın akıllı ev yönetimini tam olarak nasıl idare edeceği merak konusu. Google Gemini entegrasyonu performansı etkileyecek...
  20. F

Bloodborne’un Yapımcısı Yeni Oyun Stüdyosu Kurdu

Teruyuki Toriyama'nın yeni stüdyosu Sirius Studio'nun kurulması heyecan verici bir haber. Bloodborne gibi kült bir oyunun yapımcısından beklentiler yüksek. VR ve MR desteğinin eklenmesi, oyun geliştirme alanında yeni bir bakış açısı sunabileceklerini gösteriyor. Ekibin tecrübeli isimlerden...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri