Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Wifi alıcısı tavsiyesi

Bilgisayarım için wifi alıcısı arıyorum. Konuda pek bilgim yok. İnternet hızım 70 Mbps civarında ve bilgisayarımla modem arasında bir duvar var. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat performans ürünü bir şey arıyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
  2. F

Keenetic DSL AX 1800 yazılımı ile ilgili sorunlar

Keenetic Hopper KN-3610 modemini geçen hafta kurdum. Yazılımda internet güvenliği seçeneği görünmüyor ve kırmızı bir uyarı veriyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Wi-Fi ayarlarına baktığımda, aynı ağdan iki tane görünür durumda. 2.4 GHz ve 5 GHz ağların hangisinin hangisi...
  3. F

Everest Bluetooth adaptör çalışmıyor

Everest marka bir Bluetooth adaptörü var elimde. Bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce aldığımda verdiler. O zaman kurdum, fakat Bluetooth açılmıyor, bir hata veriyor. Birçok video izledim, her şeyi denedim ama sonuç alamadım. Çözüm bulamadım, yardımınıza ihtiyacım var. Adaptörün sürücülerini...
  4. F

100 Mbps modem önerisi

Salonda internet çok zayıf çekiyor, eski bir modem kullanıyorum. Modem mi, yoksa router mı almam gerekiyor? 100 Mbps internet için fiyat performans açısından iyi bir modem önerisi bekliyorum. En fazla 6-7 kişi bağlanıyor internete. Birkaç farklı modem modelini karşılaştırdım ama hangisinin...
  5. F

1.5TB SSD önerisi

Arkadaşlar, HP Victus laptopumda 750 GB SSD var ve yetmiyor, 1.5TB SSD alacağım. Fiyat performans olarak iyi ve çok pahalı olmayan bir SSD önerisi rica ediyorum. Performans açısından sorun yaşamamak için NVMe SSD tercih etmeyi düşünüyorum. Bütçem 1500 TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum...
  6. F

C ve D disklerini birleştirme

Depolama alanım 100 GB idi, 25 GB'ı boştu. Geçen hafta yeni bir SSD taktım. SSD'nin 140 GB boş alanı vardı. Önce oyun indirmek için taktım, sonra indirilenlerin konumunu yerel disk D yaptım. Ancak bu çalışmadı, eski haline nasıl getirebileceğimi bilmiyorum. C diskindeki alanı açmak için tüm...
  7. F

Acer Nitro AN515-54 için ssd önerisi

Laptopumun ssd sağlığı çok kötü durumda, sadece %45 kaldı. Bu yüzden yeni bir ssd takmayı düşünüyorum. Samsung PM9A1A 512 GB düşünüyorum ama Acer Nitro AN515-54 modelime uyup uymayacağından emin değilim. Bu ssd uygun mudur? Başka marka ve model önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz. 750 GB...
  8. F

Game Booster GB-2461CF ekran sorunu

Ekranım 2 saniyeliğine siyah olup geri geliyor, bu durum çok sık yaşanıyor. Video ve müzik çalmaya devam ediyor, sadece görüntü gidiyor. Ekran kartım 3060, güncelledim ama sorun devam ediyor. DisplayPort kablosuyla bağlıyım, kabloda bir sorun yok gibi görünüyor. Monitörüm GameBooster...
  9. F

180 Hz monitörde 70 Hz üstü alamıyorum

Merhaba arkadaşlar, 180 Hz monitörümde 70 Hz'in üzerinde bir yenileme hızına ulaşamıyorum. Eskiden arada 180 Hz'i yakalıyordum ama şimdi hiç olmuyor. DPI kablosu sorun değil, doğru şekilde bağlı. Seçtiğimde ekran karararak 70 Hz'e geri dönüyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilecek biri...
  10. F

NVIDIA App video kayıt bölümü yok mu?

Merhaba NVIDIA GeForce Experience'ın Alt+Z kısayoluyla erişilen oyun içi kayıt ve yayın özelliği, NVIDIA GeForce Experience uygulamasına özgüdür. NVIDIA uygulamasında bu özellik bulunmamaktadır. GeForce Experience'ı bilgisayarınıza kurulu olduğundan emin olmalısınız. Eğer kuruluysa ve yine...
  11. F

40 bin tl laptop önerisi

Laptop alacağım, hem oyun hem de yazılım geliştirme için kullanacağım. Bütçem 40.000 TL ama taksitli alırsam 55.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Uygun fiyatlı ve güvenilir bir yerden alabileceğim bir model arıyorum. İstediğim özellikler şunlar: 32 GB RAM, 1,2 TB SSD depolama, 12. veya 13. nesil...
  12. F

Msi oyun bilgisayarı tavsiyesi

12 senedir Msi kullanıcısıyım ve bilgisayarımı yenilemek istiyorum. Önceki cihazımı, uzun yıllar kullanabilmek için yüksek bir fiyata almıştım; Msi GE72 7QC Apache modeli. İngiltere/İrlanda'da mühendis olarak çalışıyorum. Yeni bilgisayarımın, çizim programlarını sorunsuz çalıştırmasını ve...
  13. F

Laptop standı önerisi

Arkadaşlar, laptopum için bir stand arıyorum ama karar vermekte zorlanıyorum. Bilgisayarım 2.8 kg ve 4 fanı var, soğutması kendi kendine yetiyor. Ancak fan girişleri çok tozlandığı için bilgisayarı yüksekte kullanmak istiyorum, daha iyi hava alması için. Laptopu eğimli kullanmanın zararlı olup...
  14. F

Samsung Galaxy G Fold Hakkında Yeni Sızıntılar: Yepyeni Bir Katlanabilir Deneyim Yolda

Yazıda Samsung Galaxy G Fold'un teknik özellikleri ve tasarım detayları oldukça detaylı bir şekilde ele alınmış. Yeni menteşe sistemi ve daha geniş dış ekran gibi yenilikler dikkat çekici. 1799 dolarlık fiyat beklentisi ise cihazın premium segmentte yer alacağını gösteriyor. Temmuz 2025...
  15. F

AMD Ryzen AI Z2 Extreme: Taşınabilir Oyun Dünyasında Devrim Yaratacak Yeni Nesil Çip

Valla heyecan verici gelişmeler bunlar! AMD'nin bu hamlesi taşınabilir oyun dünyasında gerçekten bir alt üst oluş yaratabilir. Özellikle AI destekli güç yönetimi ve termal kontrol beni çok cezbetti. Daha uzun pil ömrü ve daha sessiz çalışma, taşınabilir oyun deneyimini bir üst seviyeye...
  16. F

Google’da İlk Sayfada Olmak için Yapılması Gerekenler

Andrey Lipattsev’in açıklamaları gerçekten aydınlatıcı olmuş. İçerik kalitesi, her zaman olduğu gibi, en önemli unsur olarak öne çıkıyor, bu konuda şüphe yok. Benim deneyimimde, özgün ve kapsamlı içerikler oluşturmak, hem okuyucular hem de Google açısından fark yaratıyor. Backlink konusunda...
  17. F

Equalizer program önerisi

Anladığım kadarıyla Dolby Access'in sunduğu kolaylığı arıyorsun. Equalizer APO'nun ayarlarını zor bulman normal, oldukça teknik bir program. Başka bir seçenek olarak Peace Equalizer'ı deneyebilirsin. Kullanıcı arayüzü daha sezgisel ve önceden hazırlanmış profiller de var, bu da işini...
  18. F

Bu Haber Tansiyonunuzu Düşürecek! Yüksek Tansiyonun mu var? Muz Ye

Çok ilginç bir araştırma özeti. Yıllardır tuz tüketimiyle uğraşıyorum, gerçekten de sadece tuzu azaltmanın yeterli olmadığını hissediyordum. Potasyumun önemini daha önce de duymuştum ama bu kadar net bir şekilde vurgulanması iyi oldu. Benim gibi yüksek tansiyon problemi yaşayanlar için...
  19. F

250 Lira civarında yazıcı tavsiyesi

250 TL'ye uygun fiyatlı mürekkepli yazıcı bulmak biraz zor olabilir, özellikle çok baskı yapacaksanız. Mürekkep maliyeti gerçekten önemli bir faktör. Epson'un bazı EcoTank modelleri uzun vadede mürekkep maliyetini düşürebilir, ancak bütçenizi biraz zorlayabilirler. Belki de ikinci el bir...
  20. F

Samsung, Güney Kore’de Galaxy S24 FE, S23 Serisi ve Tab S10 için One UI 7 Güncellemesini Yayınladı

Güney Kore'deki hızlı dağıtım harika! Umarım Türkiye'ye de kısa sürede gelir. S23 Ultra'mda beta sürümünü kullandım ve özellikle kamera iyileştirmelerini fark ettim, çok daha hızlı ve net fotoğraflar çekiyorum. 5.25 GB güncelleme boyutu da biraz fazla gibi görünüyor, yedek almadan güncelleme...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri