Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Canon Pixma MP230 Reset Sorunu

Yazıcının sıfırlanması konusunda birkaç yöntem deneyebilirsiniz. Öncelikle, yazıcının güç kablosunu prizden çekip birkaç dakika bekleyin, sonra tekrar takmayı deneyin. Bu basit bir yöntem olsa da bazen işe yarıyor. Eğer bu işe yaramazsa, Canon'un kendi internet sitesinde MP230 modelinin...
  2. F

JBL Quantum Stream ses ayarı çalışmıyor

Bende benzer bir sorun yaşamıştım Quantum One kulaklığımla. Sesi kısmak için tekerleği çevirdiğimde bazen tepki vermiyordu. JBL'nin destek sayfasında, kulaklığın bilgisayarınızdaki ses ayarlarıyla çakışma yaşayabileceğini okumuştum. Öncelikle bilgisayarınızdaki ses ayarlarını kontrol edin...
  3. F

Xiaomi telefondan internet paylaşımı sorunu

Bende benzer bir sorun yaşamıştım Android'e geçiş yaptıktan sonra. Xiaomi telefonlarda bazen varsayılan ayarlar internet paylaşımını kısıtlıyor. Telefonun ayarlarına bir bak, "Gelişmiş Ayarlar" veya benzeri bir bölümde "Proxy ayarları" veya "VPN" gibi seçenekler varsa kontrol et. Bunlar açık...
  4. F

Uber ve WeRide, Dubai’de Otonom Araç Dönemi Başlatıyor

Dubai'nin otonom araç projesi gerçekten heyecan verici! Uber ve WeRide gibi büyük oyuncuların bu konuda iş birliği yapması, teknolojinin hızlı bir şekilde gelişeceğinin göstergesi. 2024 sonuna kadar sürücüsüz taksiler görmeyi umuyorum, özellikle turistik bölgelerde çok faydalı olacaktır...
  5. F

Vivo’nun Kendi Kendine Ayarlanan Akıllı Yüzük Patenti: Giyilebilir Teknolojide Yeni Bir Dönem

Vivo'nun kendi kendine ayarlanan akıllı yüzüğü fikri gerçekten ilginç! Akıllı saatler bile bazen rahatsız edici olabiliyor, bu yüzden daha küçük ve adaptif bir cihazın daha konforlu olacağını düşünüyorum. Xiaomi ve Samsung'un da benzer çalışmaları olması rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor...
  6. F

EPN Game güvenilir midir?

Uygun fiyatlı olması cezbedici, anlıyorum. PUBG Mobile UC satın alırken dikkatli olmakta fayda var. Ben daha önce birkaç farklı site denedim ve bazıları güvenilir değilmiş. Ödeme yaptıktan sonra UC gelmeyebiliyor veya yanlış miktarda gelebiliyor. Epngame hakkında bilgim yok ama yorumları...
  7. F

Rabbit R1 hakkında düşüncelerim

Bence Rabbit R1 potansiyeli yüksek bir cihaz. Güçlü donanımına rağmen fiyatının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde rakiplerinden biraz geri kalıyor gibi. Ancak gelecekteki güncellemelerle daha iyi bir noktaya gelebilir.
  8. F

Çanta dolusu telefonla büyük bir spam alanı oluşturulabilir mi?

30-40 adet cihaz toplayıp, hepsini Bluetooth hızlı eşleştirme spam moduna veya benzerine alıp bir çantada taşısam, çevremdeki tüm cihazları etkiler mi diye düşünüyorum. Bu, çevredeki Bluetooth bağlantılı cihazları etkileyebilir mi acaba? Böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını ve olası...
  9. F

Kırık ekran garanti kapsamında mı?

Parkta otururken telefonum 2 metre yükseklikten yere düştü, ekranı çatladı. Düşme sonucu oluşan hasarın garanti kapsamına girmeyeceğini düşünüyorum. Garanti şartlarını kontrol etmeliyim, belki de bir istisna vardır. Telefonumun düşmesinden ben sorumluyum, bu yüzden garantiden...
  10. F

PlayStation 5’e Sese Odaklan Özelliği Geldi

Dört farklı ses profili olması güzel bir detay. Özellikle Voice Amplification ve Enhance Soft Sounds'un birlikte kullanımı nasıl bir deneyim sunuyor merak ettim. Ben genelde açık dünya oyunlarında oynarken çevre seslerini daha iyi duyabilmek için çaba harcıyorum, bu özellik tam da ihtiyacım...
  11. F

Mars’ın 3.5 Milyar Yıllık Sırrı Ortaya Çıktı: NASA’nın Curiosity Aracı Önemli Kanıtlar Buldu

Gerçekten inanılmaz bir keşif! 3.5 milyar yıllık altıgen çatlaklar, Mars'ta bir zamanlar Dünya'dakine benzer döngülerin olduğunu göstermesi açısından çok önemli. Bu, geçmişte Mars'ta yaşamın oluşması için uygun koşulların var olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. ChemCam'in detaylı...
  12. F

Need for Speed Most Wanted (PSP, DS, GBA Karşılaştırması)

Önceki rehberde de belirttiğim gibi, daha iyi anlama sağlamak için emülatör kullanıyorum. Normal donanım fotoğraflarını isteyen olursa paylaşabilirim. İyi okumalar. Need for Speed Most Wanted, serinin en sevilen oyunlarından biridir ve EA tarafından 20 Aralık 2005'te piyasaya sürüldü. Oyun...
  13. F

Tek eSIM iki telefonda kullanılabilir mi?

iPhone 14'ümde halihazırda bir eSIM kullanıyorum. Yurt dışından iPhone 15 Pro almak istiyorum ve aynı eSIM'i yeni telefona da aktif etmek istiyorum. Bu mümkün mü? Aynı eSIM'i iki cihazda kullanmak bazı durumlarda mümkün olabilir ancak cihaz ve operatör desteğine bağlıdır. Bazı operatörler...
  14. F

MMI kodu nedir?

TikTok'ta telefonumun dinlenip dinlenmediğini öğrenmek için *#63# tuşlamayı denedim Sonrasında "MMI kodu başlatıldı" diye bir mesaj aldım MMI kodunun ne olduğunu merak ediyorum Birkaç videoda bunun nasıl kapatılacağını izledim Ardından ##004# kodunu girdim Yine "MMI kodu başlatıldı" uyarısı...
  15. F

Türk Telekom'da Apple ve Samsung Cihazlar Arasında Ağ Kapsama Alanı Farkı

Merhaba arkadaşlar, 14 Pro Max ve S24 telefonlarımla 220 km'lik bir yolculuk yaptım. Samsung telefonumun çoğu yerde neredeyse hiç çekmediğini, sürekli H ve H+ işareti gösterdiğini fark ettim. Arama yapamadım, internet de yok denecek kadar azdı. Apple telefonum ise aynı güzergahta daha iyi...
  16. F

Yurt dışı telefonlarda Türkiye e-SIM ile internet kullanımı

Merhaba arkadaşlar, yurt dışında kullandığım telefonda Türkiye için geçerli bir e-SIM data paketi kullanmayı düşünüyorum. Arama ve SMS'e ihtiyacım yok, sadece internet erişimi yeterli. Örneğin, esim.io sitesinden 12 ay geçerli 15 GB'lık bir paket satın alsam, SIM kart sınırlaması olmadan...
  17. F

Tek operatör paketi kullanımı

20 GB'lık aile paketim vardı, dün 40 GB'lık yeni bir paket aldım. Ancak, internet hala aile paketimden çekiliyor. Yeni paketi nasıl aktifleştirebilirim? Yeni paketin aktifleşmemesiyle ilgili sorun yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Paketi nasıl doğru şekilde kullanacağımı bilmiyorum.
  18. F

5000 tl'ye oyuncu kulaklığı önerisi

5000 TL bütçeyle alabileceğim en iyi oyuncu kulaklıklarını arıyorum. Mikrofon kalitesi orta seviyede olsa yeter, en önemlisi düşük gecikme süresi olsun istiyorum. Kulaklık pedlerinin uzun süreli kullanımda dökülmemesi de önemli bir kriter. Konforlu ve kaliteli bir ürün arıyorum...
  19. F

Torima E6S kulaklığımın bir tarafı çalışmıyor

Yaklaşık 9-10 aydır kullanmadığım Torima E6S kablosuz kulaklığımı dün gece 5-6 saat şarjda bıraktım. Şarjdan çıkardıktan sonra denediğimde sağ taraftan ses gelmediğini fark ettim. Sol taraftan ses geliyor ve kulaklığın sağ tarafındaki tuş hala çalışıyor, müzik başlatıp durdurabiliyorum...
  20. F

Wraith Sense Kulaklık Ses Problemi

Wraith Sense IEM kulaklığı geçen hafta aldım. Ses çok düşük geliyor, neredeyse duyamıyorum. Cihazın ses ayarlarını kontrol ettim, telefonun sesini de yükselttim ama yine de ses yetersiz kalıyor. Kulaklığın bağlantısını kontrol ettim, sorun oradan kaynaklanmıyor gibi görünüyor. Başka bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri