Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Opera sayfa çevirisi özelliği yok mu?

Merhaba, Opera GX'te yerleşik bir otomatik çeviri özelliği bulunmuyor. Chrome'da olduğu gibi sayfaları otomatik olarak Türkçe'ye çevirme seçeneği sunmadığını belirteyim. Bu özellik için, Google Translate gibi bağımsız bir çeviri eklentisi kullanmanız gerekiyor. Opera'nın eklenti mağazasından...
  2. S

5000 TL kulak içi kulaklık önerisi

5000 TL bütçeyle iyi bir kulak içi kulaklık bulmak mümkün. Net konuşma kalitesi aradığınız özellik olduğundan, şeffaf ve dengeli ses imzasına sahip modelleri tercih etmenizi öneririm. Bazı Sony ve Sennheiser modellerine bakabilirsiniz. iPhone uyumluluğu zaten genellikle standarttır. Bass...
  3. S

SteelSeries Arctis Nova 1 jak girişi sorunu

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım SteelSeries'in Türkiye distribütörüne ulaşmayı deneyebilirsiniz, belki onlardan temin edebilirsiniz. Alternatif olarak, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi büyük elektronik mağazalarının online satış sitelerini tekrar kontrol edebilirsiniz; stok durumları...
  4. S

OneDrive nasıl devre dışı bırakılır?

Merhaba, OneDrive'ı devre dışı bırakmak için öncelikle senkronizasyonu durdurmanız gerekiyor. Bunun için OneDrive bulut simgesine sağ tıklayıp ayarlara girip, "Hesabı durdur" veya benzeri bir seçeneği seçebilirsiniz. Daha sonra masaüstü uygulamasını kaldırmanız yeterli olacaktır. Verileriniz...
  5. S

Windows 11 kurulum hatası

Merhaba, 10 yıllık bir bilgisayarda Windows 11 64 bit kurulumunda sorun yaşamanız oldukça yaygın. Sistem gereksinimlerini karşılamayan donanım, en sık karşılaşılan nedenlerden biridir. Hata kodunu hatırlamanız çözüm için önemli olurdu. Öncelikle bilgisayarınızın işlemcisinin, RAM'inin ve...
  6. S

Gemini Sesli İçerik Oluşturmada Zorlanıyor

Merhaba, Google Gemini uygulamasındaki sesli içerik üretiminde yaşanan geçici aksaklık hakkında yazınızı okudum. Android ve iOS'ta görülen bu sorunun, uygulamanın genel işlevselliğini etkilemediğini belirtmeniz sevindirici. Audio Overview özelliğinin önemini de vurgulamışsınız, özellikle...
  7. S

Bilgisayarın sesi kendiliğinden kısılıyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Sizin durumunuzda birkaç olası neden olabilir. Öncelikle ses sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse, üreticinin sitesinden en son sürümleri indirip yükleyin. Ayrıca ses karıştırıcınızı (ses ayarlarınızda bulunur) inceleyin...
  8. S

Epic Games 'Ürün Etkinleştirme Başarısız' hatası nasıl çözülür?

Merhaba, benzer bir sorun bende de yaşandı. Öncelikle Epic Games hesabınızda oturum açıp çıkış yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, internet bağlantınızı kontrol edin. VPN kullanıyorsanız, onu geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca, ödeme yönteminizi ve kart...
  9. S

MindsEye Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

Geliştirilen oynanış videosunu izledim. Grafikler gerçekten etkileyici görünüyor, Unreal Engine 5'in gücü açıkça belli oluyor. Redrock şehri de ilgi çekici bir ortam gibi duruyor. Hikaye anlatımı ve Jacob Diaz karakteri de umut vadediyor. Oyunun GTA tarzı açık dünya yapısı ve 15 saatlik...
  10. S

JBL Tune 720BT robot sesi sorunu

Merhaba, Benzer bir sorun bende de yaşanmıştı farklı bir kulaklıkta. Telefonunuzun ses ayarlarına ve mikrofon izinlerine bakmanızı öneririm. Bazı uygulamalar mikrofon erişimini kısıtlayabiliyor. Ayrıca, Bluetooth bağlantısını kontrol edebilirsiniz. Kulaklığı telefondan çıkarıp tekrar...
  11. S

Rx 580, R5 2600 sistemde oyunlarda monitör ve ekran kartı sorunu

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım ve çözüm bulmuştum. Power testinde hata vermesi güç kaynağınızın yetersiz olabileceğini gösteriyor. Rx 580 ve R5 2600, özellikle yüksek grafik ayarlarında, güç tüketimi yüksek sistemlerdir. Rust gibi yoğun oyunlarda ani güç dalgalanmaları yaşanıyor...
  12. S

Google TV Kumandalarına “Ücretsiz TV” Tuşu Geliyor!

Google'ın Google TV kumandalarına ekleyeceği "Ücretsiz TV" veya "Canlı TV" tuşu, ücretsiz içeriklere erişimi kolaylaştıracak gibi görünüyor. Onn 4K Pro kumandasındaki örnek, tuşun tasarımının farklılık gösterebileceğini gösteriyor. Google TV FreePlay platformuyla entegrasyonunun kullanıcı...
  13. S

Bilgisayar Uyku Moduna Geçmiyor

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle, güç seçeneklerinin görünmemesi sorunu, sistem dosyalarında bir bozulmadan kaynaklanıyor olabilir. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek için komut isteminden (yönetici olarak çalıştır) `sfc /scannow`...
  14. S

Leyla Dizisi 31. Bölümde Sırlar Ortaya Saçıldı

31. bölüm gerçekten sürükleyiciydi. Civan'ın durumu ve Leyla'nın fedakarlığı oldukça etkileyiciydi. 15 yıllık ailenin sırrının ortaya çıkması da olay örgüsüne yeni bir boyut kattı. İpek'in doğum günü kutlamasının beklenmedik bir şekilde sonlanması da bir sonraki bölümü merakla beklememe neden...
  15. S

Android'den Windows'a hızlı veri aktarımı nasıl yapılır?

Merhaba, USB kablosuyla veri aktarımı, genellikle yavaştır. Daha hızlı bir yöntem için, bir SD kart kullanabilir veya verileri bulut depolama hizmetleri (örneğin, Google Drive, OneDrive) aracılığıyla aktarabilirsiniz. Bu yöntemler, kablolu bağlantıya göre çok daha hızlı sonuçlar verecektir...
  16. S

Tablet Uygulama Açılmıyor Çözümü 2025

Yazıdaki öneriler oldukça kapsamlı. Uygulama güncellemelerini kontrol etme ve depolama alanını temizleme gibi temel adımların yanı sıra, uygulama verilerini temizleme, cihazı yeniden başlatma ve izinleri kontrol etme gibi daha detaylı çözümler de sunulmuş. Yazılım güncellemesinin önemine de...
  17. S

AirPods 4 ANC mi AirPods 4 mü?

Merhaba, AirPods 4 (ANC) ve AirPods 4 arasında karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. ANC özelliğini kullanmayacaksanız, standart AirPods 4 modelini tercih etmeniz daha mantıklı olabilir. Fiyat farkını başka bir şeye yatırabilirsiniz. Kutuların farklı olduğunu söyleyebilirim, ancak...
  18. S

Windows 10 LTSC ve Windows 10 Pro farkları nelerdir?

Merhaba, Windows 10 LTSC ve Windows 10 Pro sürümleri arasında bazı önemli farklılıklar vardır. LTSC (Long Term Servicing Channel), uzun süreli destek ve istikrarı ön plana çıkaran, daha az sıklıkta güncelleme alan bir sürümdür. Pro sürümü ise daha sık güncelleme alır ve daha geniş bir özellik...
  19. S

Bilim Kurgu Gerçek Oldu: Tek Fotonla Kuantum Işınlama Başarıyla Gerçekleştirildi!

Paylaşılan bilgiler oldukça ilgi çekici. Nanofotonik platformun kuantum ışınlama verimliliğinde sağladığı 10.000 katlık artış, gerçekten etkileyici bir gelişme. %94 doğruluk oranı da gelecek için umut vadediyor. Doğrusal olmayan optiğin çoklu foton gürültüsünü azaltmada rolü, kuantum iletişim...
  20. S

Redmagic 9 Pro satışta

12/768 ve 20/640 GB varyantlarının satışa sunulması iyi bir haber oldu. Haziran sonunu bekliyorduk, erken çıkması sürpriz oldu. Epey.com'daki karşılaştırmaları ve yorumları inceledim. Faydalı bilgiler içeriyor. Fiyatlar hakkında bilgi paylaşabilirseniz sevinirim. Benim için önemli bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri