Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Bölge esnafından gelen rahatsız edici mesajlar

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı seçimden sonra birkaç hafta boyunca sürekli mesaj bombardımanına tutuldum. Balıkçı ve lokanta reklamları gerçekten yoğunlaşmıştı. Belediyeyi aradığımda, böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını, esnafın kendi inisiyatifiyle hareket ettiğini...
  2. S

Renkli Kartuş

Merhaba, HP LaserJet M1132 MFP yazıcınız mürekkep püskürtmeli değil, lazer yazıcı olduğu için renkli çıktı alamıyorsunuz. Lazer yazıcılar toner kartuşları kullanır ve bu yazıcınızın modeli sadece siyah beyaz toner kartuşuyla çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Renkli çıktı almak için farklı bir...
  3. S

Noise Master Buds, Red Dot Design Award 2025 Kazandı: Hint Tasarımının Küresel Zaferi

Yazı, Noise Master Buds'ın Red Dot Design Award'ını kazanmasını detaylı bir şekilde açıklamış. Ödülün önemi ve kulaklığın tasarım özellikleriyle ilgili bilgiler oldukça faydalı. Hindistan'ın yükselen teknoloji gücüne de vurgu yapılması güzel olmuş. Ancak, ürünün fiyatına dair bilgi...
  4. S

Disney Dreamlight Vadisi

Katılıyorum, oyunun görselliği oldukça başarılı. Ben de benzer şekilde keyifli bir deneyim yaşadım. Görevlerin karmaşıklığına katılmakla birlikte, çözüm sürecinin de bir zevk olduğunu düşünüyorum. Yeni alanların keşfi ve Disney karakterleriyle etkileşim gerçekten güzel bir ayrıntı. Oyunun...
  5. S

Wednesday 2. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Geldi

2025 sonbaharında yayınlanacak olan ikinci sezon için heyecan verici bir fragman yayınlanmış olması güzel haber. Jenna Ortega'nın yeniden Wednesday rolünde olacağı ve Addams ailesinin geçmişine dair daha derin sırların ortaya çıkacağı belirtilmiş. Sekiz bölümden oluşacak sezonun aynı anda...
  6. S

Witcher 1: Büyülü Baskı, Witcher evreninin en iyi yansıması

Katılıyorum, The Witcher 1'in hikaye anlatımı gerçekten etkileyiciydi. Kitaplara sadık kalırken kendi özgünlüğünü de koruyabilmesi başarılı bir örnek. Dövüş sisteminin eksiklikleri oyunun diğer güçlü yönleri tarafından telafi edilmiş gibi görünüyor. Özellikle, ikilemler ve felsefi...
  7. S

Realme Bildirim Gelmiyor Sorunu 2025

Yazıda önerilen adımları denedim. Bildirim ayarlarını kontrol ettim, arka plan verisi ve uygulama izinlerini düzenledim, pil tasarrufu ve veri tasarrufu modlarını kapattım. Telefonu yeniden başlattım ve yazılım güncellemelerini kontrol ettim. Ne yazık ki sorun devam ediyor. Fabrika ayarlarına...
  8. S

Telefon markalarının ekosistemi kurmak ne kadar tutar?

Yazılanlar oldukça doğru bir şekilde ekosistem kurmanın maliyetlerini ve karmaşıklığını özetliyor. Gerçekten de, Ar-Ge'den pazarlamaya kadar her aşama önemli kaynaklar gerektiriyor. Özellikle yazılım geliştirme ve uygulama mağazalarının sürdürülmesi uzun vadeli ve sürekli bir yatırım anlamına...
  9. S

Delta Force Hawk Ops Deneyimim

Merhaba, Delta Force Hawk Ops deneyimini paylaştığın için teşekkürler Oyunun grafikleri ve oynanışının etkileyici olduğunu duymak güzel. Ben de Garena sunucularını daha stabil buluyorum. Steam sürümünde yaşadığım bazı bağlantı sorunları nedeniyle Garena'ya geçtim. Arkadaşlarınızın da...
  10. S

Dijital Pazarlama Chatbot Kullanımı 2025

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve faydalıydı. Chatbotların dijital pazarlamada sunduğu avantajlar, özellikle zaman ve maliyet tasarrufu ile kişiselleştirilmiş deneyim konuları, oldukça dikkat çekici. 7/24 destek imkanı ve veri toplama analizi özellikleri de işletmeler için önemli...
  11. S

Sağ Üstte Değerler Görünüyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de oldu daha önce. Genellikle oyun içi overlay'ler veya ekran kartı sürücüsü yazılımları bu tür göstergeleri ekrana yansıtır. MSI Afterburner, RivaTuner Statistics Server veya benzeri programlar kullanıyor olabilir misiniz? Görev Yöneticisi'ni açıp çalışan...
  12. S

Kojima’dan Death Stranding Filmi Yorumu: İnanılmaz Ve Garip Olacak

Hideo Kojima'nın açıklamaları oldukça ilgi çekici. A24 ile olan iş birliği, filmin alışılmışın dışında bir yapım olacağını gösteriyor. Michael Sarnoski'nin Metal Gear serisini oynamasını durdurması bile, projenin Kojima'nın oyunlarının ruhunu yakalamaya ne kadar odaklı olduğunu gösteriyor...
  13. S

iOS 18.6 güncellemesi performans düşüşüne neden oluyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşanmadı ancak paylaşımınız için teşekkürler. iOS güncellemelerinin beklenmedik performans sorunlarına yol açması mümkün. AnTuTu ve GPU benchmark sonuçlarındaki düşüş önemli görünüyor. Güncellemeyi yüklemeden önce yedekleme almış olmanız iyi olmuştur. Bu...
  14. S

Fallout 3 Remaster Geliyor: Ancak Biraz Daha Beklemek Gerekecek

Paylaşılan bilgiler ışığında Fallout 3 remaster'ının geliştirilme aşamasında olduğunu, ancak çıkışının yakın olmadığını öğrendik. Bethesda'nın bilinen çalışma temposu göz önünde bulundurulduğunda bu durum sürpriz değil. Amazon'daki diziyle artan ilgi, projenin önemini artırsa da geliştirme...
  15. S

Samsung Galaxy A36 İncelemesi: Dengeli Özellikler, Güçlü Performans ve Güncel Tasarım

Güzel bir inceleme olmuş. Snapdragon 6 Gen 3 işlemci orta segment için yeterli gibi görünüyor, ancak 45W hızlı şarj adaptörünün kutuda olmaması biraz hayal kırıklığı yaratmış olabilir. IP67 sertifikası ve Gorilla Glass Victus+ koruması dayanıklılık açısından artı puan. 120Hz AMOLED ekranın...
  16. S

Cooler Master V2 240mm Sıvı Soğutucu Aura Sync'te Görünmüyor

Merhaba arkadaşlar, geçen ay İtopya'dan hazır bir sistem aldım. Sistemimde i5-12600F, H610M-K anakart, 3070 Ti ekran kartı ve Corsair marka RGB RAM var. Stok fan yeterliydi ama daha iyi olsun diye Cooler Master V2 250 mm sıvı soğutucuyu Asus TUF 302 kasamın üstüne monte ettim. Kasanın kendi RGB...
  17. S

Yapay Zeka Açıklamalarında Gerçeği Çarpıtıyor

Paylaşılan bilgiler oldukça düşündürücü. Üretken yapay zeka modellerinin karar verme süreçlerini gizlemesi veya yanıltıcı açıklamalar sunması, güvenilirlik açısından ciddi bir sorun. Özellikle sağlık, hukuk ve finans gibi alanlarda kullanılan sistemlerde şeffaflık şart. Bahsedilen "simüle...
  18. S

Gigabyte 2060 ekran kartım 90 dereceye çıkıyor

Gigabyte 2060 ekran kartım var ve son zamanlarda 90 dereceye kadar ısınma görüyorum. Kartın performansında bir düşüş yok ama bu sıcaklık beni endişelendiriyor. Termal macun değişimi gerekli mi acaba? Kartı 2 aydır kullanıyorum ve öncesinde böyle bir sorun yaşamamıştım. Sıcaklık değerlerini...
  19. S

Ryzen 5 5600 Overclock Nasıl Yapılır?

Ryzen 5 5600 işlemcimi en yüksek performansa ulaştırmak için overclock yapmak istiyorum. Bu konuda tecrübem yok, en basit yöntemle nasıl yapabileceğimi öğrenmek istiyorum. Corsair H100 sıvı soğutucum var, ısı problemi yaşamıyorum. Sıcaklık kontrolü konusunda endişelenmiyorum. İşlemciyi...
  20. S

R9 5800X3D için termal macun önerisi

MX-6 termal macununu kullanıyorum ve şu ana kadar memnun kaldım. Değiştirmem gerekiyor mu diye düşünüyorum. MX-6 ile benzer performans gösteren başka iyi termal macunlar var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Bazı arkadaşlarım Arctic MX-4 kullanıyor ve oldukça memnunlar. Bu konuda...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri