Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Spam doğrulama kodları nasıl engellenir?

Telefonuma yaklaşık 10-12 farklı iş yerinden doğrulama kodu geliyor. Bu durum son bir aydır devam ediyor. Telefon numaramın bir şekilde kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Bu oldukça rahatsız edici. Bu spam kodları nasıl engelleyebilirim...
  2. S

Borçlu hattı kapatmak mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar, geçen ay faturalı telefon hattıma 1,5 aylık ödeme yapmadım. Şimdi hattımı iptal ettirmek istiyorum. Borcu ödemeden hattı kapatabilir miyim? Etik olmadığını biliyorum ama başka seçeneğim yok gibi görünüyor. Mümkün müdür, nasıl bir yol izlemeliyim? Bana yardımcı...
  3. S

Yurtdışı Telefon 7 Aydan Sonra Kullanım

Yurtdışı telefonumu 7 aydır kullanmıyorum. Şimdi 5 ay boyunca yurtdışında olacağım ve bu süre boyunca yurtdışı hattı takmayı düşünüyorum. Telefonumun çalışıp çalışmayacağından emin değilim. Bu süre zarfında telefonumda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Pil ömründen endişeleniyorum. Telefonun...
  4. S

AirPods 4 ANC kayıp aksesuar uyarısı

10 gün önce AirPods 4 ANC aldım. Telefonumda "Cihazımı Bul" özelliğini kullandığımda, kayıp aksesuar uyarısı görüyorum. AirPods kullanımı konusunda yeniyim, bu durumla ilgili bilgim yok. Yardımınıza ihtiyacım var. Bu uyarı, AirPods'larımın bağlantısının koptuğu veya pilinin bittiği anlamına mı...
  5. S

3500 tl kablosuz kulaklık önerisi

3500 TL bütçeyle kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyat aralığım biraz esnek, 3000-4000 TL arası da olabilir. Önemli olan ses kalitesi ve konforlu kullanımı. Uzun süreli kullanımda rahatlığı ve iyi bir gürültü engelleme özelliği arıyorum. Marka...
  6. S

1200 TL kulaklık önerisi

Yaklaşık üç hafta önce kulaklığım bozuldu. 1200 TL bütçeyle kablolu ya da kablosuz, fark etmez, en kaliteli kulak üstü kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Aradığım kulaklık uzun süreli kullanım için dayanıklı olmalı. Ses kalitesi ve konfor benim için çok önemli. Farklı markaları ve...
  7. S

LDAC'nin Ses Kalitesine Etkisi Var Mı?

LDAC kodek destekli bir kulaklığım var, Deezer veya doğrudan FLAC formatında müzik dinlemiyorum. Spotify veya YouTube Music üzerinden müzik dinlerken LDAC desteğini açmanın bir fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum. Ses kalitesinde bir iyileşme olur mu? Bu durumda, LDAC'nin etkisi çok...
  8. S

Arctis Nova Pro Kulaklık Ses Sorunu

Masaüstü bilgisayarımı kulaklık takılıyken açtığımda ses çıkmıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra kulaklığı takarsam ses geliyor. Hem ses kartında hem de SteelSeries GG uygulamasında sesin geldiği görünüyor, fakat kulaklıktan ses yok. Kulaklığı kasaya da, anakarta da takmayı denedim, sorun aynı...
  9. S

AirPods 4 ANC kılıf önerisi

AirPods 4 ANC için kılıf arıyorum, önerileriniz var mı? İyi bir koruma sağlayan ve şık duran bir kılıf tercih ederim. Silikon kılıflar düşünüyorum ama toz tutma konusunda endişeliyim. Toz tutma oranı gerçekten yüksek mi acaba? Başka malzeme önerileri de alabilirim. Alternatif olarak deri ya...
  10. S

Gamepower Fujin 7.1 Kulaklığım Bilgisayarımı Görmüyor

Yaklaşık 3 yıldır sorunsuz kullandığım Gamepower Fujin 7.1 kulaklığım, dün birden bilgisayarımda görünmez oldu. Sürücü uygulaması açılmıyor ve kulaklığın kumandadaki EQ LED'i mavi renkte yanıp sönüyor. Önce kulaklığımı taktığımda ismi normal şekilde görünüyordu; şimdi sadece "tak ve çalıştır"...
  11. S

SteelSeries Arctis Nova 3 vs Logitech G Pro X: Karar Veremiyorum

SteelSeries Arctis Nova 3 ile Logitech G Pro X arasında kaldım. Çok oyun oynuyorum, müzik dinliyorum ve film dizi izliyorum. Ses kalitesi benim için çok önemli; oyun, film ve müzikte ideal olanı istiyorum. Bir karşılaştırma videosu bulamadım, bu yüzden hangisinin daha uygun olduğunu...
  12. S

Galaxy Buds 2'ye dokununca müzik başlıyor

Merhaba arkadaşlar, Galaxy Buds 2 kullanıyorum ve bir sorun yaşıyorum. Kulaklıkları kulağımda düzeltirken yanlışlıkla dokunuyorum ve Spotify otomatik olarak açılıyor, son çalan şarkı başlıyor. Bu durum oldukça can sıkıcı. Aramalar sırasında da aynı sorunla karşılaşıyorum; konuşmanın ortasında...
  13. S

AirPods 4, EarPods kadar rahatsız mı?

Evde kablolu EarPods kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay sonra AirPods 4 almak istiyorum fakat şu an kullandığım EarPods kulağımı acıtıyor ve sürekli düşüyor. AirPods 4'te silikon olmadığı için benzer bir sorun yaşar mıyım diye endişeliyim. Daha önce hiç silikonsuz kulaklık kullanmadım. Bu yüzden...
  14. S

7hz zero: Ses kalitesi çok düşük

7hz zero kulaklığı dün elime geçti. Videolar, oyunlar ve müziklerde denedim fakat ses kalitesi çok düşük ve mekanik geliyor. Hem telefonumda hem de bilgisayarımda aynı sorun devam ediyor. Kurulum veya benzeri bir sorun yoksa iade edeceğim. 130 liraya aldığım kulaklığın ses kalitesi, daha önce...
  15. S

Buds 3 Pro mu yoksa Anker Liberty 4 Pro mu?

Telefonum Xiaomi olduğu için Samsung ürünlerinden biraz çekiniyorum. Anker Liberty 4 Pro şu an 6000 TL civarında, Buds 3 Pro ise 4800 TL'ye bulunabiliyor. Hangisini önerirsiniz? Birisi daha yüksek fiyatlı diğerinden daha iyi ses kalitesi sunuyor mu? Pil ömrü ve bağlantı kararlılığı konusunda...
  16. S

AMD Radeon RX 9060 XT: 19 Mayıs’ta NVIDIA RTX 5060’ı Geride Bırakmaya Hazır

RX 9060 XT ve RTX 5060 karşılaştırması gerçekten heyecan verici! Mayıs'taki lansman sonrası fiyat performans oranı belirleyici olacak gibi duruyor. Benim orta segment kart arayışımda genellikle AMD daha cazip geliyor, daha uygun fiyata iyi performans sunuyorlar. Ancak Nvidia'nın DLSS gibi...
  17. S

ChatGPT Gençlerin Yatırım Aracı Oldu

Ilginç bir konu. ChatGPT gibi araçların yatırım kararlarında yardımcı olması yeni bir trend gibi görünüyor. Benim de birkaç arkadaşım bu tarz araçları piyasa analizi için kullanıyor, ancak hep birlikte vurguluyoruz ki, bu araçlar sadece birer yardımcı. Kendi araştırmanızı yapmadan, sadece...
  18. S

Meta Tekel Suçlamasına iMessage’la Yanıt Verdi

Meta'nın iMessage'ı kullanarak FTC davasına verdiği yanıt oldukça ilginç. Gerçekten de pazar payı verileri, tek başına hakim olmadıklarını gösteriyor olabilir. Ancak, bu sadece mesajlaşma pazarını ele alıyor. Meta'nın diğer platformlardaki etkisi ve rekabetçi davranışları da değerlendirilmeli...
  19. S

HP Omen Transcend 16 ve Omen 16 Serisi Tanıtıldı: Güçlü Donanım, Yeni Nesil Soğutma

Omen Transcend 16'nın hafifliği ve güçlü donanımı gerçekten dikkat çekici. 2.5K ekran ve 240Hz yenileme hızı, rekabetçi oyunlar için ideal gibi görünüyor. Omen 16 ise daha uygun fiyatlı bir alternatif sunarak farklı bütçelere hitap ediyor. AMD işlemcili versiyonunu özellikle merak ettim...
  20. S

En İyi HP Laptop Nasıl Seçilir? İhtiyacınıza Uygun Cihazı Bulmanın Püf Noktaları

Çok kapsamlı bir rehber olmuş, gerçekten faydalı bilgiler var. Özellikle işlemci, RAM ve depolama konusunda verilen bilgiler çok net. Ben geçen sene üniversite için HP Envy aldım ve video düzenleme işlerim için gayet yeterli olduğunu söyleyebilirim. Pil ömrü de beklediğimden daha uzun sürdü, bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri