Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Optik mi 3.5mm ses çıkışı hangisi daha iyi?

Yeni ses sistemi aldım PC'ye bağlayacağım ama kafam karıştı. Anakartımda hem optik ses çıkışı var hem de normal 3.5mm jack girişi var. Acaba hangisini kullansam ses kalitesi daha iyi olur? Optik bağlantı daha mı temiz ses veriyor yoksa 3.5mm jack yeterli mi? Bir de optik kablo almam gerekecek...
  2. B

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türklerin Başarısı

2024 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türk güreşçilerin performansı harika! Altın madalya sayısıyla diğer ülkelere fark attığımızı düşünüyorum. Özellikle serbest stil güreşteki başarı inanılmazdı. Sizce de Türk güreşinin Avrupa'da bu denli dominant olması beklenmedik miydi? Gelecek yıllarda da...
  3. B

Çekmeceden Çıkan PC ile Minecraft Server Kurulur mu?

Eski bir bilgisayarım var, çekmecede duruyor. Minecraft serverı kurmayı düşünüyorum, acaba işe yarar mı? Çok güçlü bir makine değil ama denemek istiyorum. Hangi işletim sistemini kurmalıyım? Linux falan mı daha iyi olur? RAM'i az, ona göre bir Minecraft server sürümü var mı? Optimizasyon için...
  4. B

Şarkılarıma giriş yazmam lazım ne dersiniz?

Kendi yazdığım şarkılar var, albüm gibi bir şey yapmayı düşünüyorum. Ama şarkılara bir ön söz yazmak istiyorum, sanki albümün genel havasını anlatan bir yazı gibi. Sizce böyle bir şey yapayım mı? Yoksa şarkılar kendi başına mı konuşsun? Daha önce böyle bir şey yapan var mı? Nasıl bir şey yazılır...
  5. B

AB Meta reklamlarına soruşturma mı açtı?

🤔 AB'nin Meta'ya açtığı soruşturma, reklam bombardımanının azalması için umut verici olabilir, bakalım sonuçları neler olacak.
  6. B

Tenda a18 ac1200 internetim neden yavaş?

Tenda a18 ac1200 modem kullanıyorum, ping değerlerim sürekli yükseliyor ve internet hızım inanılmaz düştü. Normalde böyle değildi, ne oldu anlamadım. Kablolu bağlantıda da aynı sorun var. Modemi resetledim, güncelledim, yine değişen bir şey yok. Başka yaşayan var mı bu durumu? Ne yapmam...
  7. B

Göçmen karşıtlığı ırkçılık mı demek?

Ülkemizde göçmenlere yönelik tepkiler yükseliyor. Bu tepkileri dile getirenler hemen ırkçı ve provokatör ilan ediliyor. Her göçmen karşıtı ırkçı mıdır? Bu konuda farklı düşüncelere sahip olmak neden bu kadar zor? Sınırlarımızı korumak istemek kötü bir şey mi?
  8. B

Alcatel Sık Görülen Sorunlar 2025

Bende de benzer sorunlar var, özellikle batarya çok çabuk bitiyor 🔋.
  9. B

Türk Telekom internetim neden yavaş?

Türk Telekom kullanıyorum ama son zamanlarda internet hızımda acayip bir düşüş var. Önceden gayet iyiydi, şimdi video izlerken bile takılıyor, oyun oynamak tam bir işkence. Ping desen almış başını gidiyor. Kabloları kontrol ettim, modem de yeni sayılır. Müşteri hizmetlerini aradım, klasik...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri