Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. G

Hot Wheels Mario Kart nerden bulurum?

Hot Wheels'in Mario Kart serisine taktım. Sürekli arıyorum ama bulamıyorum. İnternette de baktım, bazı sitelerde var ama fiyatlar uçmuş. Normalde daha uygun olması lazım sanki. Acaba hangi oyuncakçılarda daha çok bulunur? Ya da daha uygun fiyata satan güvenilir bir site var mı bildiğiniz...
  2. G

Monitore bagli klavye ve fare macbook ile nasil kullanilir?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  3. G

Debian'da AAC Ses Desteği Nasıl Eklenir?

Merhaba arkadaşlar, Debian'a AAC ses desteği eklemeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum. Hangi paketleri yüklemem gerekiyor? Komut satırından nasıl yapabilirim? Kolay bir yol var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Başka bir çözüm yolu da önerebilirsiniz. Teşekkürler şimdiden!
  4. G

G203 Lightsync mi Lenovo Ideapad M mi?

Yeni bir fare ve laptop düşünüyorum. Logitech G203 Lightsync'i çok beğendim ama Lenovo Ideapad M de uygun fiyatlı. Oyun için kullanacağım. Hangisi daha iyi olur sizce? G203'ün ışıkları hoşuma gitti ama Lenovo'nun pili daha uzun mu acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangisini tercih...
  5. G

Sanal Makinede iCloud Desteklenmeyen Aygıt Uyarısı

Sanal makineye macOS kurdum, iCloud'a girmeye çalışınca "unsupported device" hatası alıyorum. Daha önce karşılaşan var mı? Çözümü nedir acaba? İnternette biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım. Farklı macOS sürümleri denedim, yine aynı hatayı veriyor. Acaba sanal makineden kaynaklı bir durum...
  6. G

Sivas olayları 31 yıl geçti neler değişti?

2 Temmuz 1993 Sivas olaylarının üzerinden tam 31 yıl geçti. Madımak Oteli'nde yaşanan o acı olay hala hafızalarımızda tazeliğini koruyor. Aradan geçen onca yıla rağmen o gün yaşananların acısı dinmedi. Peki bu 31 yılda neler değişti? Toplum olarak bu olaydan ne gibi dersler çıkardık? O günleri...
  7. G

Mehmet Özhaseki Çevre Bakanlığından ayrıldı mı?

Duydunuz mu Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki görevden ayrılmış olabilirmiş. Birkaç yerde okudum ama tam emin olamadım. Gerçekten istifa etti mi yoksa görevden mi alındı? Neler oluyor anlamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Neden böyle bir şey oldu acaba? Yoksa sadece bir söylenti mi? Eğer...
  8. G

Anime Awards 2025’te Kazananlar Belli Oldu

Jujutsu Kaisen'in bu kadar çok ödül alması şaşırtıcı değil aslında, harika bir sezondu 🤩.
  9. G

Monster Pusat Pro kulaklığa kılıf lazım

Monster Pusat Pro analog kulaklığım var, çok memnunum ses kalitesinden falan. Ama işte malum, hassas bir alet. Sürekli yanımda taşıyorum, çantaya atıyorum falan derken çizilmesinden, zarar görmesinden korkuyorum. Özellikle o parlak yüzeyi çok çabuk çizilecek gibi geliyor. Bunun için uygun bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri