Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. М

Ben de şehit babasıyım yandım

Ben de bu vatan için canını vermiş bir evladın babasıyım. Ateş düştüğü yeri yakarmış, derlerdi de inanmazdım. Şimdi anlıyorum. Ciğerim yanıyor, içim kan ağlıyor. Oğlum toprağa girdi, benim hayatım karardı. Sorumlular hesap versin artık! Yeter bu acılar. Başka ocaklara ateş düşmesin. Bu kaçıncı...
  2. М

MSI laptop neden bu kadar ısınıyor ya?

Yeni aldığım MSI laptop canımı sıkmaya başladı. Oyun oynarken falan tamam da, normalde internette gezinirken bile elimi yakacak kadar ısınıyor. Fanlar sürekli son hızda çalışıyor, sesi de ayrı rahatsız edici. Termal macununu değiştirmeyi düşünüyorum ama garantisi var daha. Servise mi...
  3. М

Miuida 3'e yeni alan eklenir mi ya?

Miuida 3 kullanıyorum, depolama alanı yetersiz gelmeye başladı. Acaba buna sonradan bir alan daha ekleyebilir miyim? SD kart falan takılıyor mu buna? Hiçbir fikrim yok. Telefoncuya mı sorsam direkt? Belki de yeni telefon alsam daha mantıklı olur. Ama bu telefonu da seviyorum aslında...
  4. М

Disco Elysium Final Cut fiyatı ne olmuş öyle

Disco Elysium Final Cut'ı almayı planlıyordum, Steam'de fiyatına baktım da şok oldum! Bir ara 61-65 TL civarındaydı diye hatırlıyorum, şimdi bayağı artmış. Euro kurundan mı etkilendi bu kadar yoksa zam mı geldi direkt? Daha önce alan varsa ne kadara almıştı? İndirim falan bekleyeyim mi yoksa...
  5. М

1000 TL'ye oyuncu mouse tavsiyesi var mı?

Yeni bir mouse almam gerekiyor. Bütçem maksimum 1000 TL. Oyuncuyum, FPS oyunları oynuyorum. Elim biraz büyük, ele oturan bir şey arıyorum. Kablosuz olması tercihim ama kablolu da olabilir. RGB'si çok önemli değil, sağlam olsun yeter. Hangi markaları önerirsiniz? Logitech, Razer falan baktım ama...
  6. М

Yusuf Güney klonlanmış olabilir mi

Yusuf Güney'in bazı açıklamaları var ya klonlanmayla ilgili. Ben pek anlamadım ne demek istediğini. Yok ben aslında uzaylıyım falan diyor. Biraz garip geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Saçmalıyor mu yoksa bir bildiği mi var? Komplo teorisi falan mı üretiyor acaba? İnandırıcı gelmiyor...
  7. М

vivo T4 vs vivo T4x Arasındaki Farklılıkları Göz Ardı Edemezsiniz

Bütçem uygunsa T4x, daha iyisini istiyorsam T4 alırım. 🤔
  8. М

408 GT Masajlı Koltuktan Gelen Garip Ses

Yeni 408 GT aldım ön koltuklarda masaj özelliği var ama çalıştırınca acayip ses geliyor. Sanki bir şeyler sürtüyor gibi. Servise mi götürsem acaba? Başına gelen var mı? Yoksa bu modelde böyle mi? Normalde sessiz çalışması gerekmiyor mu bu masaj aletinin? Çok can sıkıcı bir durum ya.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri