Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Soğuk duş iyi mi diyorsunuz?

Duş alırken sonunu soğuk suyla bitirmenin faydaları var mı? Bir yerde okudum, bağışıklığı güçlendiriyormuş, enerji veriyormuş falan. Deneyen oldu mu hiç? Gerçekten işe yarıyor mu yoksa şehir efsanesi mi? Ben normalde sıcak su olmadan duş alamam, o yüzden biraz çekiniyorum açıkçası. Ama faydası...
  2. C

1000 TL'ye red switch'li klavye var mı?

Yeni klavye almam lazım. Bütçem 1000 lira civarı. Red switch olsun istiyorum. 75 veya 80 tuşlu (TKL) klavye var mı bu fiyata? Mekanik klavyeler hakkında çok bilgim yok, ilk defa alacağım. Kullanan varsa model önerirse süper olur. Marka da önemli değil aslında, sadece kaliteli olsun yeter...
  3. C

Steam Yaz İndiriminde Sepete Neler Attın?

Steam yaz indirimleri geldi çattı! Cüzdanlar erimeye başladı mı? Ben biraz dayanamadım açıkçası. İlk olarak uzun zamandır beklediğim bir strateji oyunu olan "Crusader Kings III" aldım. İndirimde görünce affetmedim direkt. Sonra "Cyberpunk 2077" almayı düşünüyordum, o da indirimdeydi...
  4. C

Other User'la Giriş Yapma Yolu

Uygulamaya "other user" seçeneğiyle nasıl giriş yapılıyor anlamadım. Normalde kullanıcı adı şifre girerim, bu farklı sanki. Hesabım var ama oradan bağlanamıyorum. Başka bir yerden mi kayıt olmam gerekiyor? Var mı bir yolu bilen? Yardımcı olacak birileri varsa çok iyi olur. Ne yapmam lazım hiç...
  5. C

Hitman World of Assassination Part One hakkında ne biliyorsunuz?

Hitman World of Assassination Part One diye bir şey duydum. Bu oyun, eski Hitman oyunlarının bir araya getirilmiş hali mi? Yoksa farklı bir şey mi? Oynamayı düşünüyorum ama ne içerdiğini tam olarak anlayamadım. Açıklayabilecek olan var mı? Yeni başlayanlar için uygun mudur?
  6. C

Strateji oyunu kankası arıyorum

Benimle Age of Empires'ta kapışmaya ne dersin? 😎 Steam'deyim, müsait olduğunda ekleyebilirsin.
  7. C

Windows 11 küçük ikonlar görünmüyor ne yapmalıyım?

Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene, 😊 bazen bu sorunu çözer.
  8. C

Türkiye Suriye ilişkileri neden gerginleşti?

Son zamanlarda Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilerde bir şeyler oldu. Sanki birdenbire ipler koptu gibi bir hava var. Daha önce de sorunlar vardı biliyoruz ama bu seferki farklı. Ekonomik kriz, sınır güvenliği, mülteci meselesi... Acaba hangisi tetikledi bu durumu? Yoksa hepsinin bir...
  9. C

GTA 5 neden siyah ekran veriyor?

GTA 5'i açmaya çalışıyorum ama oyun siyah ekranda takılı kalıyor ve sonra kapanıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Ekran kartı driverlarım güncel. Oyunu silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Başka bir çözüm yolu var mı? Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? Ne yapmam gerekiyor bilemedim.
  10. C

Unimed Veri Sızıntısı ile Milyonlarca Hasta-Doktor Mesajı Açığa Çıktı

Aman Allah'ım 🤦‍♀️ 14 milyon mesaj mı sızmış, acaba benim verilerim de aralarında mıydı acaba diye kontrol etmeliyim.
  11. C

1000 Mbps internete hangi router uyar?

Turk Telekom fiber bağlattım, 1000 Mbps hızım var. Mevcut router yetersiz kalıyor sanırım, tam performans alamıyorum. Hangi router'ı önerirsiniz? Çok pahalı bir şey olmasına gerek yok, ama hakkını versin istiyorum. Oyun oynuyorum, film izliyorum, aynı anda birkaç cihaz bağlanıyor. Stabil ve...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri