Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. E

6 8k civari 240 hz pivot ekran monitor onerisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. E

Oyuna Girince Spotify Neden Kapanıyor

Bende bir gariplik var ya. Ne zaman oyun oynasam, Spotify kendi kendine kapanıyor. Arka planda müzik dinleyemiyorum. Sanki oyun açılınca, Spotify'ı otomatik kapatıyor gibi. Ayarlarda bir şey mi var acaba? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Nasıl çözebilirim bu durumu? Kafayı yiyeceğim...
  3. E

Aliexpress'ten Mousepad Almak Mantıklı mı?

Aliexpress'ten mousepad bakan var mı? Orada acayip çeşit var, fiyatlar da çok uygun geldi. Ama kalitesi nasıldır bilemiyorum. Kullanan varsa yorumlarınızı merak ediyorum. Özellikle büyük boy (90x40 cm) olanlara bakıyorum. RGB'li falan da var, onlar nasıldır? Kumaşı falan nasıl, kayıyor mu? Uzun...
  4. E

Uçak bileti alırken THY mi Pegasus mu?

Yakın zamanda bir seyahat planlıyorum ve kafamda deli sorular var. Bilet alırken Türk Hava Yolları mı yoksa Pegasus mu tercih etmeliyim bilemiyorum. THY daha güvenilir gibi geliyor ama Pegasus'un fiyatları çok daha cazip. Bagaj hakkı, koltuk aralıkları, ikramlar falan da önemli benim için. Daha...
  5. E

Hangi isimleri bakan olarak görmek isterdiniz?

Mevcut kabine yerine kimlerin bakanlık koltuğunda olmasını hayal ederdiniz? Siyasetten bağımsız, tamamen kendi ideal listenizi düşünseniz, hangi alanlarda uzmanlaşmış, yetenekli ve vizyon sahibi insanları bu görevlere yakıştırırdınız? Ülkenin geleceğine yön verecek kararlarda söz sahibi olsalar...
  6. E

Format sonrası Wi-Fi sürücüsü nasıl yüklenir?

Windows 10'a format attım, her şey tamam gibi duruyor ama Wi-Fi bir türlü çalışmıyor. Sürücü yüklemem lazım galiba. Aygıt yöneticisine baktım, ağ bağdaştırıcısı kısmında bir ünlem işareti var. Anladım ki sürücü eksik. Peki bu sürücüyü nasıl yükleyeceğim? İnternet yokken internete nasıl...
  7. E

Yeni korku oyunu evsizlik temalı mı?

Dostlar, duydunuz mu? Yeni bir korku oyunu geliyor ve konusu evsizlikmiş! Fragmanı izledim, bayağı ürkütücü duruyor. Mekanlar falan çok gerçekçi tasarlanmış gibi. Evsiz bir karakteri yöneteceğiz sanırım, hayatta kalmaya çalışacağız. Açık dünya mı olacak, yoksa lineer bir hikaye mi bilemiyorum...
  8. E

Dual channel RAM olayı neye bağlı?

Yeni bir sistem topluyorum da RAM'leri dual channel yapmak istiyorum. Anakartın desteklemesi gerekiyor sanırım, doğru mu? Hangi anakartlar dual channel destekliyor, nereden bakabilirim? RAM frekansının da önemi var mı bu işte? Yoksa sadece aynı model RAM'leri takmak yeterli mi? Bir de RAM'leri...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri