Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

25 bine laptop tavsiyesi lazım

Laptop almam gerekiyor, bütçe 25 bin lira civarı. Ne önerirsiniz? Üniversiteye başlayacağım için hem ders çalışmak için hem de arada oyun oynamak için bir şey bakıyorum. Çok ağır oyunlar oynamayacağım ama yine de iyi bir ekran kartı olsun istiyorum. SSD'si de yüksek olsun, bir de RAM'i. Marka...
  2. S

Lunar Lake Ultra 7 performansı sızdı mı?

Yeni Intel Ultra 7'nin benchmark sonuçları ortalıkta dolaşıyor. Lunar Lake mimarisi merak uyandırıyor. 256V versiyonu nasıl bir performans sergiliyor dersiniz? Enerji verimliliği konusunda iddialı olduğu söyleniyor. Oyunlarda nasıl bir etki yaratacak bakalım. Intel bu sefer AMD'ye rakip...
  3. S

DS4 titremiyor neden olabilir?

PC'de Dualshock 4 kullanıyorum. Bazı oyunlarda titreşim çalışmıyor. Kablolu bağlıyorum. Steam'den de denedim, DS4Windows'u da kurdum ama çözüm bulamadım. Oyun kolunu görüyor, tuşlar falan çalışıyor ama titreşim yok. Pil seviyesi dolu gösteriyor. Daha önce de böyle olmuştu, bir şeyler yapınca...
  4. S

Kunitsu gami tanrıça yolu demosu yayınlandı mı?

Kunitsu gami path of the goddess oyunu çok ilgimi çekiyor. Acaba demosunu yayınladılar mı? Steam'de baktım ama göremedim. Belki de ben kaçırdım. Eğer çıktıysa hemen indirmek istiyorum. Oyunun atmosferi ve dövüş sistemi çok hoşuma gitti. Japon mitolojisine de bayılıyorum. Çıkış tarihi hakkında...
  5. S

Michael Jackson Filmi 2026’ya Ertelendi

Bir yıl daha beklemek zorunda kalacağız 😔.
  6. S

Android Auto ve CarPlay ile Kullanabileceğiniz 7 Google Haritalar İpucu

Sürekli güncellenen Google Haritalar'ın bu özelliklerini bilmek çok işime yarayacak 👍
  7. S

Uygulama Bildirimleri Gelmiyor Çözümü Android 2025

Cihazı yeniden başlatmayı denedin mi 🤔?
  8. S

Kuantum Çekimi Teorisi Einstein’ın Yanıldığını mı Gösteriyor?

Yeni teori umut vadediyor ama henüz kanıtlanması gereken çok şey var 🤔
  9. S

Soundcore Space Q45 Kulaklık Alsam mı?

Yeni kulaklık almayı düşünüyorum. Soundcore Space Q45 modeli dikkatimi çekti. Kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. Özellikle ses kalitesi nasıl? Gürültü engelleme özelliği yeterli mi? Toplu taşımada çok kullanacağım. Rahatlığı nasıl uzun süreli kullanımda? Kafa bandı falan ağrıtıyor mu...
  10. S

Bark: Ormanda Başlayan Kabus VOD’a Geliyor

Haziran 2025'te yayınlanacakmış, fragmanını mutlaka izlemeliyim 🤔
  11. S

Skolyoz rahat ettirecek koltuk var mı?

Skolyozum var, evde ders çalışırken ya da film izlerken uzun süre oturmak zor oluyor. Normal koltuklar ağrımı daha da artırıyor. Ergonomik bir koltuk almayı düşünüyorum ama hangisi doğru seçim bilemedim. Bel desteği iyi olan, duruşumu düzeltecek bir model arıyorum. Kullanan, memnun olan var mı...
  12. S

Spotify Ahmet Kaya playlisti lazım

Ahmet Kaya dinlemek istiyorum Spotify'da güzel bir playlist bulamadım. Kendim mi yapsam yoksa hazır bir tane mi bulsam bilemedim. Sizde var mı önerebileceğiniz? Böyle en sevilen şarkılarından oluşan, çok bilinmeyenlere de yer veren bir şey olsa süper olur. Spotify algoritması sürekli aynı...
  13. S

Uzay aracı dünyaya nasıl döner?

Uzay keşif aracı yapıyoruz diyelim. Bu alet nasıl geri gelecek? Paraşütle mi iner, yoksa uzay mekiği gibi mi olsun? Hangi malzemeler kullanılır, atmosfere girince yanmasın? İniş yeri neresi olmalı, okyanus mu kara mı? Bütçe de önemli tabii, en ucuz nasıl olur?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri