Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

0 A D hala oynayan var mı?

0 A.D.'ye tekrar başlamayı düşünüyorum, uzun zaman oldu. Grafikleri falan nasıl olmuş, güncel mi hala? Optimizasyon sorunları vardı eskiden, düzelmiş midir acaba? Online oyuncu sayısı ne durumda, maç bulmak zor mu? Yeni medeniyetler eklenmiş mi? Yoksa Age of Empires'a mı döneyim kararsızım...
  2. B

Doğum Günüm Yaklaşıyor Ama Çok Yalnızım

Yarın doğum günüm ve inanılmaz derecede yalnız hissediyorum. Hiçbir planım yok. Kimseyle konuşasım, görüşesim de yok. Sanki herkes beni unutmuş gibi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kendimi iyi hissetmek için bir şeyler yapmak istiyorum ama motivasyonum sıfır. Belki sadece uyurum bütün gün. Bu...
  3. B

Epic Games Prey için Türkçe yama var mı?

Prey'i Epic Games'ten aldım, oyuna başladım ama İngilizcem pek iyi değil. Türkçe yama arıyorum, nette bir şeyler buldum ama Epic Games versiyonuyla uyumlu mu emin olamadım. Bilen, deneyen var mı? Steam versiyonu için olanlar Epic'te çalışır mı? Kurulumu falan farklı mı oluyor acaba? Oyunu Türkçe...
  4. B

Rampage SMX-R44'te Huano Switch mi var?

Beyler Rampage SMX-R44 mouse aldım da switch'leri hakkında bir şey göremedim. Huano switch kullanıyor diyorlar bazı yerlerde, doğru mudur? Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Switch'ler hakkında çok bilgim yok ama sağlam ve tıklama hissi güzel bir şey arıyorum. Bu mouse'u alırken çok...
  5. B

GTX 1650 ve i3 10100F iş görür mü?

Şu an bütçem çok kısıtlı, bir sistem toplamak istiyorum. Yeni oyunları çok yüksek ayarlarda oynamayı beklemiyorum zaten. GTX 1650 ekran kartı ve i3 10100F işlemci kombinasyonu düşündüm. Bu ikili beni bir süre idare eder mi sizce? Güncel oyunları orta ayarlarda oynatsa yeterli olur. İleride...
  6. B

The Last of Us Part 1 alınır mı sizce?

PC'de The Last of Us Part 1 oynamayı düşünüyorum. Çıktığında bayağı sorunlu diyorlardı, optimizasyon falan berbattı sanki. Şimdi durum nasıl? Düzelttiler mi bari? Hikayesi falan çok iyi diyorlar, merak ettim. Ama o kadar para verip pişman olmak da istemiyorum açıkçası. RTX 3070 var bende...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri