Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. T

Arctis 3 kulaklığımın lehimleri koptu ne yapmalıyım?

Ya beyler Arctis 3 kulaklığımın lehimleri yerinden çıkmış. Garantiye yollasam mı yoksa kendim mi uğraşsam bilemedim. Daha önce başına gelen var mı? Lehimlemek çok mu zor? Yoksa direkt yeni kulaklık mı alsam? Ne önerirsiniz? Garanti kabul eder mi bu durumu?
  2. T

Uyku kaçtı yine noldu?

Gözlerim tavana kitlendi yine. Saatlerdir dönüp duruyorum yatakta. Ne yapsam uyuyamıyorum. Belki bir şeyler okusam geçer. Yoksa yarınki toplantıda zombi gibi mi takılacağım? Her gece aynı şey. Uykusuzluk kronikleşti bende galiba. Bu gece de böyle geçti sayılır.
  3. T

Bugün timsahlara üzülelim mi?

Bugün içimden bir tuhaflık geldi. Durup dururken timsahları düşündüm. Yani, onlar da bu dünyada var olmaya çalışıyorlar sonuçta. Hep vahşi, acımasız hayvanlar olarak görüyoruz ama onların da bir yaşam döngüsü var. Belgesellerde falan görüyorum, yavrularına nasıl baktıklarını. Aslında...
  4. T

Epic Games'te varken Bannerlord alınır mı ya?

Mount and Blade II Bannerlord'u Epic Games Store'dan alsam pişman olur muyum? Steam'de de var ama Epic'te indirimde şu an. Steam'deki atölye falan önemli mi oyun için? Yoksa Epic'ten alsam da aynı keyfi alır mıyım? Daha önce hiç Mount and Blade oynamadım, ilk oyunum olacak. Bir de Epic'te...
  5. T

184 Milyon Oturumun Açığa Çıkması ve Siber Suçların Yeni Yüzü

Güçlü şifreler ve iki faktörlü doğrulama kullanmak çok önemli. 🤯
  6. T

DUCKSIDE PlayStation 5 ve Xbox Series’e Geliyor

Ağustos 2025'te 🎮 PS5 ve Xbox'ta oynanacak diye heyecanlandım!
  7. T

Xiaomi, Akıllı Sıcaklık Sensörlü Saç Kurutma Makinesini Tanıttı

Fiyatı biraz yüksek gibi görünüyor ama özellikleri harika, özellikle o sessiz çalışma olayı çok cezbedici 🤔
  8. T

Msi pro a620m anakart egzoz fanı nereye takılır?

Yeni sistem topladım, Msi pro a620m anakart aldım. Kasa egzoz fanını takacak yer bulamadım. Anakartın şemasına baktım ama tam çözemedim. Kasanın arka tarafına takacağım fanı nereye bağlamam gerekiyor? Hangi pinlere takmam lazım? Yanlış bir yere takmaktan korkuyorum, yakmak istemiyorum. Daha önce...
  9. T

Yeni PSU Taktım Bilgisayar Açılmıyor

Arkadaşlar dün yeni bir PSU aldım, eski PSU'm bozulmuştu. Her şeyi güzelce taktım ama bilgisayarı açmaya çalıştığımda siyah ekran geliyor, hiçbir şey olmuyor. Fanlar dönüyor, ışıklar yanıyor, her şey normal gibi görünüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Kabloları kontrol ettim, RAM'leri çıkarıp...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri