Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

DDU driver güncelledikten sonra internet kullanılmıyor

Merhaba, DDU driver güncellemesi yapmak için bir rehberi izleyerek aynı adımları izledim. Fakat bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra internet gelmedi. İnternete bağlandı ancak internet yok uyarısı veriyor. Sorun ne olabilir? Tekrar eski haline geri çevirebilir miyim?
  2. N

Sims 4 açılmıyor

Merhabalar, SIMS 4 oynuyordum mod indirdiğimde açılmamaya başladı. Sorun ne olabilir?
  3. N

Format atarken diski silmek

Merhaba, az önce Windows 10'a format atıyordum. Formatı atarken yanlışlıkla görünen diski sildim. Şimdi no bootable device hatası alıyorum. Bu durumda ne yapabilirim?
  4. N

Leptopu ekrana bağlayınca ekranda boşluk kalması

İyi akşamlar, Excalibur g770 leptopum var. Fakat bunu Samsung Odyssey G7 monitöre bağlayarak kullanmak istiyorum. Bağladığımda köşelerde boşluk kalıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  5. N

İşlemcinin ömrü olur mu?

Merhaba arkadaşlar, sizce işlemcinin bir ömrü olur mu? Bakımları yapıldıktan sonra ilk zamankiyle aynı verimi alabilir miyiz?
  6. N

Windows Update 0x800f0247 hatası çözümü

Windows güncelleştirmeleri yüklemeye çalışırken 0x800f0247 hatası alıyorum. Nasıl düzeltilebilir? Bilgisi olan var mı?
  7. N

Sipariş alındıktan sonra adres değişikliği onaylanır mı?

Merhabalar, Trendyol üzerinden bir ürün sipariş ettim. Fakat alırken yanlış adresi seçmişim. Daha sonra siparişlerimden düzelttim. Satıcı göndermeden önce değiştirdiğim adresi görebilir mi? Yoksa süreç uzar mı?
  8. N

TV'de siyah kısımlar griye dönüyor

Merhabalar, TCL TV'mde film izlediğim esnada siyah olan kısımlar ekranın tümünde gri olup duruyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  9. N

Bekleyen işlemlerde mükerrer kayıt vardır hatası

Merhaba, Vakıfbank'ta fatura ödemeye çalışırken bekleyen işlemlerde mükerrer kayıt vardır uyarısı alıyorum. Daha önce yaşayan var mı? Daha sonra düzelecek mi?
  10. N

Ekran ayarları görünmüyor

Bilgisayarım 240 Hz destekliyor. Fakat bugün 60 hz'ye düştü ve ayarlarda yükseltme seçeneği yok. Nasıl düzeltebilirim?
  11. N

Steam düşük disk tüketimi sorunu

Merhaba, Epic Games'ten oyun indirirken 400/500 mbs disk kullanımı olurken Steam'de bu sayı 15'lere kadar düşebiliyor. Sorun ne olabilir?
  12. N

Kaliteli USB çoklayıcı

Merhaba, bilgisayarımda sadece iki adet USB girişi olduğu için USB çoklayıcı almak istiyorum. Kaliteli ve sorun yaşatmayacak markalar önerir misiniz?
  13. N

Hamachi güvenilir mi?

Arkadaşlarla ARK için Hamachi kurduk. Sizce güvenilir mi? Bilgisayarlarda sorun yaratır mı?
  14. N

Mobilden Valorant markete bakılabilir mi?

Telefon üzerinden Valorant markete bakılabiliyor mu? Bunun bir yöntemi var mı?
  15. N

Video izlerken fanlar durdu

Bilgisayarda video izlediğim esnada normalde fanlar çok yavaş çalışıyordu. Fakat bugün baktığımda fanlar tamamen durmuş. Bozulmuş olabilirler mi?
  16. N

Valorant Battle Pass alınır mı?

Merhabalar, sizce Valorant Battle Pass almaya değer mi?
  17. N

Bilgisayarı kapattım daha açılmadı

Merhabalar, geçen gün bilgisayarı normal şekilde kullanıp kapattım. Fakat daha sonra açılmadı. İçini temizledim fakat hala açılmıyor. Farenin ışıkları bile yanıp sönüyor. Normalde sürekli yanıyordu. Güçtemi bir problem vardır sizce?
  18. N

Valorant VAN: RESTRICTION hatası çözümü

Merhaba, Valorant VAN: RESTRICTION hatası almaya başladım. Daha önceden yoktu. Hatayı çözebilenler yardımcı olabilir mi?
  19. N

Discord yayınlarda drop giriyor

Merhaba, Discord'a erişim engeli olduğu için GoodbyeDPI kullanıyorum ama yayın yaparken drop çok fazla girmeye başladı. Nasıl çözebilirim bu durumu?
  20. N

Kasanın fanı yanıp sönüyor ve ekran gidiyor

Merhaba, bilgisayarı açtıktan sonra kasanın fanı ilk önce bir süre yandı. Daha sonra fan durdu ve ekran da gitti. Hiçbir şekilde ekran gelmiyor geri. Sorun ne olabilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri