Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. G

FC 24 açarken anti-cheat ekranı geliyor

Merhaba, uzun süredir FC 24 sorunsuz şekilde oynuyorum fakat bu kez giriş yaparken anti-cheat ekranı gelip EA App uygulamasına atıyor. Bu neden olur? Yardımcı olabilecek var mı?
  2. G

GTA 5 için 8 GB RAM yeterli mi?

Merhaba, yeni bilgisayar topluyorum .8 GB RAM GTA ve Lol gibi oyunlar için yeterli olur mu?
  3. G

Windows 11 dosya aktarılmıyor

Windows 11 Pro'da bir dosyayı farklı bir yere aktarmaya çalıştığımda yükleme ilerlemiyor. Sadece bir dosyada oluyor. Sorun ne olabilir?
  4. G

iPhone kameranın içinde toz var

Merhaba, iPhone 13 kullanıcısıyım. Çok uzun süre olmadı alalı. Bezle temizledim fakat kameranın içinde çok küçük bir toz görünüyor. Ne yapılabilir, garantiye gönderilir mi?
  5. G

Heyet raporu sonrası sınıfta kalınır mı?

Merhabalar, kronik rahatsızlığım nedeniyle 50 gün devamsızlık yaptım. Ama heyet raporu 60 gün yani 10 gün sonra bitiyor. Bu süre bittikten sonra sınıfta kalınır mı?
  6. G

Valorant ses çok yankılı geliyor

Merhabalar, Havit Fuxi H7 kulaklığı aldım. Diğer oyunlarda ve videolarda ses iyi fakat Valorant'ta ses çok yankılı ve kalitesiz geliyor. Sebebi ne olabilir?
  7. G

En iyi antivirüs programı hangisi?

Merhaba, daha önce virüslerle çok fazla uğraştığım için iyi bir antivirüs programı arıyorum. Önerdikleriniz nelerdir?
  8. G

Leptop işlemcisi çok ısınıyor

Leptopumun işlemcisi sadece Youtube üzerinden video izlediğimde bile çok fazla ısınıyor. Sıcaklıkları kontrol ettiğimde 95 derecede sabit kalıyor genelde. Bu durum normal midir? Değilse ne yapmam gerekiyor?
  9. G

Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu alınmalı?

Merhabalar, hem bilgisayarda ofis işleri yapıyorum hem de oyun oynuyorum. 5 TL bütçem var. Sizce oyuncu koltuğu mu yoksa rahat bir ofis koltuğu mu tercih etmeliyim?
  10. G

PUBG dereceli mod paralı mı?

Merhaba, Pubg dereceli mod oynamak istiyorum. Paralı mı ve nereden alınabiliyor?
  11. G

Bluetooth hiçbir cihazı görmüyor

Yeni sistem topladım fakat bluetooth hiçbir cihazı görmüyor. Açılıyor fakat hiçbir cihazı bağlayamıyorum. Nasıl çözebilirim?
  12. G

iPhone 13 Pro batarya önerisi

Merhaba, iPhone 13 Pro kullanıyorum. Batarya sağlığı yüzde 79'a düştü ve hemen bitiyor. Yükseltilmiş deji batarya alırsam sorun olur mu? Başka ne önerirsiniz?
  13. G

Bilgisayar klavyeyi USB Device olarak görüyor

Merhaba, bilgisayara USB ile klavyeyi bağladığımda USB Device olarak görünüyor ve klavyeyi algılamıyor.
  14. G

Oyundayken ekran gidip geliyor

3050 ekran kartım var. Oyun oynadığım esnada ekran gidip geliyor ara sıra. Bu neden olur? Yardımcı olabilecek var mı?
  15. G

AMD sürücü zaman aşımı uyarısı

Merhaba, uzun süredir AMD R5 5600 işlemci ve AMD R5 5500 XT ekran kartı kullanıcısıyım. Oyun açtığımda siyah ekranda kalıyor. Bazı zamanlarda da AMD Hata raporu aracı ekrana geliyor. Zaman aşımına uğradı diyerek. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  16. G

iPhone emojilerin arkasında kare renk oluyor

Merhaba, iPhone 13 cihazında Instagram'da emojilerin arkasında kare bir renk oluşuyor. Bu neden olabilir? Daha önceden yoktu.
  17. G

Windows 11 hava durumu kısmı nasıl kaldırılır

Merhabalar, Windows 11'deki hava durumu kısmı sürekli yanlışlıkla açılıyor. Bu yüzden tamamen bunu kaldırmak istiyorum. Bunun bir yolu var mı?
  18. G

Lenovo leptop wifi ve bluetooth açılmıyor

Lenovo leptopumda wifi ve bluetooth açılmıyor. Sorun gidericiyi açsam da olmadı. Düzelmesi için ne yapabilirim?
  19. G

Fiber altyapı talebi nasıl oluşturulur?

Merhaba, mahalledeki farklı apartmanlarda fiber mevcut. Bizim apartmana da fiber altyapısı gelmesi için nereye başvurabilirim? Bunun hızlı bir şekilde olması için ne yapabilirim?
  20. G

Klavyeye basarken gelen cızırtı sesi

Merhaba, klavyeme her tuşa bastığımda çok kısık bir sesle fandan ses geliyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri