Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Archguilty

Gmail hesabı taklit edilebilir mi?

Merhabalar, gmail hesabımdan arkadaşıma mail gitmiş görünüyor. Fakat benim hesabımda böyle bir gönderilmiş mail yok. İsim olarak da farklı zaten ama mail benimkinin aynısı. Gmail hesabı kopyalanabiliyor mu? Bunu nasıl yapmış olabilir?
  2. Archguilty

DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası çözümü

Merhaba, Windows 11 kurulum esnasında DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası alıyorum. Çözümü bilen yardımcı olabilir mi?
  3. Archguilty

Yurt dışından kargo ile PS5 getirilir mi?

Yurt dışında bir tanıdığıma PS5 aldırıp kargo ile buraya getirebilir miyim? Gümrük vergisi çıkar mı, çıkarsa ne kadar olur?
  4. Archguilty

Harç ödenmezse kayıt silinir mi?

Üniversite harcını bir dönem ödemedim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Kayıt silinmiş midir?
  5. Archguilty

PS4 kolu FIFA görmüyor

Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yokken kol FIFA'da görünmüyor. Nasıl çözerim?
  6. Archguilty

F1 24 kasıyor sonra kapanıyor

Merhabalar F1 24 oynarken kasmaya başlıyor ardından oyun kapanıyor. Sorun ne olabilir?
  7. Archguilty

Upwork'te çalışılır mı?

Upwork üzerinden kayıt olup freelance olarak çalışabilir miyim? Kazancı var mı? İngilizcem var fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum.
  8. Archguilty

Çiçeksepeti'nde satılan ayakkabı orijinal midir?

Çiçeksepeti uygulamasında istediğim ayakkabıyı buldum. Uygun fiyatlardan satılıyor. Sizce orijinal midir?
  9. Archguilty

Excalibur G770 RAM önerisi

Merhabalar, leptopun RAM'ini yükseltmek istiyorum. İşlemcim i5 9300H ekran kartımda GTX 1050. Bunlara uyumlu 16 gb bir RAM önerisi istiyorum.
  10. Archguilty

Mikrofon önerisi

Merhaba, kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Çıkarılabilir olduğu için çıkardım. Bunun yerine ucuz yollu kullanabileceğim bir mikrofon var mıdır? Önerileriniz neler?
  11. Archguilty

Roblox "bir şeyler yanlış gitti" hatası çözümü

Roblox hesabıma girmeye çalıştığımda "bir şeyler yanlış gitti" hatası alıyorum. Sorun ne olabilir?
  12. Archguilty

Kick yayın yaparken drop oluyor

Bilgisayarımı Windows 11'e çevirdim. Kick platformunda yayın yaparken drop sorunu yaşıyorum. İnternet hızı yeterli seviyede. Önceden olmuyordu. Sorun ne olabilir?
  13. Archguilty

Başka biri bu kişisel bilgisayarı hala kullanıyor hatası çözümü

Bilgisayarımı kapatacağım esnada sol altta "Bu kişisel bilgisayarı hala kullanıyor. Şimdi kapatırsanız, kaydetmediği çalışmalar kaybolabilir." hatası alıyorum. Bu neyden kaynaklı olabilir?
  14. Archguilty

USB girişleri gevşemeye başladı

Leptobumdaki USB girişleri gevşemeye başladı. USB 3.0 var. Sorun yaşamadan önce çoklayıcı bağlarsam gecikme yaşar mıyım?
  15. Archguilty

Monitör 144 Hz ama 60 Hz olarak gösteriyor

İkinci monitör aldım. Monitör 144 Hz olmasına rağmen 60 Hz olarak gösteriyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?
  16. Archguilty

Genel kullanım için leptop önerisi

Merhabalar, 20 bin TL altında genel kullanım için leptop alacağım. Hangi markalar daha düzgün çalışır? Oyun bilgisayarı bu fiyatlara kaliteli çok yoksa normal leptopta önerebilirsiniz.
  17. Archguilty

Onvo marka monitör alınır mı?

İlerleyen günlerde BİM'e gelecek olan ONVO markalı gaming monitör alınır mı? Daha önce markayı kullanan oldu mu?
  18. Archguilty

NVIDIA App ekran kaydı alınmıyor

Nvidia App üzerinden video kaydı almaya çalışıyorum fakat ALT+Z tuşuyla başlamıyor. Sorunu bilen var mı?
  19. Archguilty

MacBook Pro Safariye girmiyor

2. el olarak Macbook Pro satın aldım. Model yılı 2011, Safariye ve App Store'a giremiyorum. Güncelleme de almıyor ne yapmam gerekir?
  20. Archguilty

Last of Us yükleme ekranındayken çöküyor

Merhaba, Last of Us ilk oynadığımda açılıyordu. Fakat şimdi save'i seçtikten sonra yükleme ekranında çöküyor. Sorunun nedenini bilen var mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri