Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Archguilty

YouTube Bu içerik kullanılamıyor hatası çözümü

Telefonumda tüm video ve shortslarda bu içerik kullanılamıyor hatası alıyorum. İnternetimde herhangi bir problem yok. Bilgisayarda sorunsuz açabiliyorum.
  2. Archguilty

Steam'den GTA 5 kaldırıldı mı?

Yeni çıkan sürüm nedeniyle artık eskisi olmayacak mı?
  3. Archguilty

Oyun oynarken mavi ekran verip BIOS'a atıyor

Bilgisayarım oyun oynadığım esnada mavi ekran verip beni BIOS'a atıyor. IOS'tan save changes and exit deyince de çıkış yapmıyor. Kendim gücü kesince tekrar açabiliyorum. Bu hata neden olur? SSD kaynaklı olabilir mi? En son onu değiştirmiştim.
  4. Archguilty

Durmaplay güvenilir midir?

Durmaplay üzerinden satın alım yapmak istiyorum. Daha önce alışveriş yapan oldu mu, güvenilir midir?
  5. Archguilty

Laptop anakart tamiri ne kadar tutar?

Leptopumun anakartının onarılması gerekiyormuş. Sizce ortalama ne kadar tutar?
  6. Archguilty

Fiber modem önerisi

Fiber altyapı apartmana geldi. Ben de taahhütsüz internet kullandığım için modemi kendim alıyorum. Bu yüzden fiber destekleyen iyi bir modem almayı düşünüyorum. Önerisi olan var mı?
  7. Archguilty

Windows 10 dil paketi hatası çözümü

Windows 10 LTSC 2021 dil paketi hatası alıyorum. Hatayı nasıl giderebilirim?
  8. Archguilty

Google hesabımda bilinmeyen uygulama var

Google hesap ayarlarıma girdiğimde hesap yönetimi kısmında bilmediğim uygulama ve cihazlar var.. Bunlar telefonuma erişim sağlıyor mudur? Uygulamanın ismi project-342877434807. Bunları nasıl kaldırabilirim?
  9. Archguilty

Epic Games RDR 2 mail doğrulayamıyorum

Epic Games üzerinden RDR 2 almıştım. Girerken Rockstar hesabındaki e-postaya kod gönderdiğini söylüyor. Epic Games'deki mailim farklı. Diğerine de erişimim yok. Nasıl koda ulaşabilirim?
  10. Archguilty

Gameloop Pubg Mobile için hassasiyet önerisi

Gameloop üzerinden Pubg Mobile oynuyorum. Hassasiyet ayarı önerisi olan var mı?
  11. Archguilty

Google bozuk görünüyor

Merhaba, Google'dan bir şey arattığımda farklı görünüyor. Tüm görünen aramlar parça parça görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  12. Archguilty

Bluetooth dongle önerisi

Masaüstü için Bluetooth dongle arıyorum. Uygun fiyatlara işimi görebilecek bir ürün var mı?
  13. Archguilty

Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Merhaba, bilgisayarı açarken siyah ekranda kalıyor. Güvenli modda açtığımda da ekran açılıp kapanıyor. Sorun ne olabilir?
  14. Archguilty

Akbank Chip para süresi var mı?

Akbank davet et kampanyasında kazandığım Chip para'nın süresi var mı? Kazandığım chip paralar silinir mi?
  15. Archguilty

Papara hesabını onaylayamıyorum

18 yaşından önce açtığım Papara hesabımın onayı gitmiş. Şimdi yapmaya çalıştığımda hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
  16. Archguilty

YouTube'daki botlar nasıl engellenir?

Youtube kanalıma son zamanlarda botlar gelmeye başladı. Yabancı yorum vb. atıyorlar. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
  17. Archguilty

Creature Game Store güvenilir mi?

Creature Game Store üzerinden ekran kartı almak istiyorum. Sizce güvenilir midir?
  18. Archguilty

Trojan virüs nasıl anlaşılır?

Merhabalar, bugün farkı bir şehre gittim. Leptopta yanımdaydı. Sonra arkadaşım Instagram hesabımdan paylaşım yapıldığını söyledi. Webden giriş yapmıştım. Mobil zaten iPhone sorun ondan değil. Şifreyi hemen değiştirdim fakat bu virüs bilgisayara nasıl giriş yaptı. Trojan olup olmadığını nasıl...
  19. Archguilty

Telefon için antivirüs önerisi

Telefonumda saçma reklamlar çıkmaya başladı. Çok fazla müdahale etmeyecek istediğimde çalışacak antivirüs uygulaması var mı önerebileceğiniz? Telefon Android.
  20. Archguilty

HP Pro Tablet için sürüm önerisi

HP Pro Tablet 608 G tabletim var. Hangi Windows sürümü bu tablette daha iyi çalışır?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri