Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. DarkPhoenix

Beats Studio Buds bas sorunu

AirPods ile Beats Solo Buds arasında kaldım, Vatan Bilgisayar'daki bir çalışana 2500 TL fiyat farkının değer olup olmadığını sordum. Müzik dinleyeceksen Beats iyi olur dedi. Aldım ama, ucuz kulaklıklarda bile hissettiğim bas bu kulaklıkta yok gibi. Bir ayar var mı acaba? Kulaklıkta bir...
  2. DarkPhoenix

Anker Soundcore Space One vs JBL Tune 770NC

Şu an JBL 520BT kullanıyorum ama özellikle rock müzik dinlerken sesler çok bulanık geliyor, gerçekten keyif alamıyorum. Yaklaşık 9 ay sonra ses kalitesi de oldukça düştü; tam ses bile yetersiz kalıyor. Bu yüzden JBL 770NC almaktan çekiniyorum, çünkü benzer bir sorun yaşamaktan korkuyorum...
  3. DarkPhoenix

Rampage Crack H11 Kulaklığım Tanınmıyor

Rampage Crack H11 isimli kablolu ve kablosuz kulaklığımın kablosu bozuldu. Yeni bir kablo aldım ama bilgisayara taktığımda "USB cihazı tanınamadı" hatası alıyorum. Aygıt yöneticisinde "Bilinmeyen USB aygıtı (adres ayarlanamadı)" yazıyor. Başka bir kablo ile denediğimde sorunsuz çalışıyor...
  4. DarkPhoenix

1200 tl'ye oyuncu kulaklığı önerisi

1200 tl bütçeyle oyuncu kulaklığı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. En iyi ses kalitesi ve konforu sunan bir model arıyorum. Oyun deneyimimi iyileştirecek bir kulaklık önerirseniz sevinirim. Oyun oynarken uzun süre kullanacağım için, rahat bir kulaklık önemli. Bunun yanı sıra, iyi bir...
  5. DarkPhoenix

JBL Tour One M2 kullanımıyla ilgili sorun

Merhaba arkadaşlar, elimde bir JBL Tour One M2 kulaklık var. Bilgisayarıma bağladığımda ve Discord veya diğer konuşma uygulamalarını açtığımda, arka plandaki uygulamaların sesi kısılıyor ve oyun gibi diğer uygulamaların ses kalitesi düşüyor. Bu özellik kapatılabilir mi, yoksa başka bir sorun mu...
  6. DarkPhoenix

kz zsn pro 2 almalı mıyım?

Uzun zamandır 7 aydır kablolu bir kulaklık arıyorum. Hem oyunlarda hem de müzik dinlerken basları ve tizleri dengeli bir şekilde veren bir kulaklık istiyorum. Genel olarak bas seven biriyim. Bu kulaklık bana uygun olur mu, yoksa başka hangi kulaklıklara bakabilirim? Bu kulaklığın ses kalitesi...
  7. DarkPhoenix

Bluetooth Kulaklık Gecikmesi

Trendyol'dan aldığım taklit AirPods'lar, AAC özellikli ve silikonlu, 2. nesil diye satılan bir ürün. Spotify'dan müzik dinlerken, oyun oynarken veya Instagram'da gezinirken ciddi gecikme ve kasma problemi yaşıyorum. Bu sorun nasıl çözülebilir? Kulaklıkları farklı uygulamalarda denedim, sorun...
  8. DarkPhoenix

Kablolu Kulaklığımda Stereo Çalışmıyor

Kablolu kulaklığım vardı, önce stereo çalışıyordu ama geçen hafta bir anda çalışmaz oldu. İnternette birkaç video izledim, bazı programların ses ayarlarını değiştirdiğini gördüm. Normalde sağ ve sol kulağımdan ayrı ayrı ses geliyordu, bu programlardan birini indirdikten sonra soldan ses...
  9. DarkPhoenix

Philips SHE 1405 Kulaklıkta Ses Sorunu

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullandığım Philips SHE 1405 kulaklığımda dün garip bir sorun oluştu. Müzik çalarken fon müziği gayet net geliyor ancak şarkıcının sesi cızırtılı, düşük ve anlaşılmaz durumda. Aynı sorun Instagram Reels videolarında da var; konuşma sesleri çok kötü...
  10. DarkPhoenix

JBL 520BT nasıl?

PttAVM'den geçen hafta lacivert JBL 520BT Bluetooth kulak üstü kulaklık aldım, outlet'teymiş. Kulaklığı kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Dışarıya ses veriyor mu acaba? Oyun ve ders çalışmak için aldım, bu amaçlar için uygun mu sizce? Ses kalitesi ve konforu nasıl? Pil ömrü ne...
  11. DarkPhoenix

1300 tl civarı mikrofonlu iem önerisi

Arkadaşıma 1300-1500 TL arası mikrofonlu IEM kulaklık bakıyorum. Kulaklık önerilerine açığım. Benim Chu 2 var, onunla kıyaslayarak fikir verebilirseniz iyi olur. Fiyat aralığında iyi ses kalitesi ve mikrofon performansı sunan modeller önerebilir misiniz? İyi bir mikrofonu olması önemli...
  12. DarkPhoenix

Casio G-SHOCK DW-5600BBR-1 İngiltere’de Satışa Sunuldu: Klasik Form, Modern Vurgu

Mat siyah ve kırmızı kombinasyonu gerçekten çok hoş görünüyor. DW-5600’ün klasik tasarımını sevdiğim için bu yeni modelin dikkatimi çektiğini söylemeliyim. Fiyat biraz yüksek gibi görünse de, G-Shock'un dayanıklılığını düşünürsek belki de değebilir. 200 metreye kadar su geçirmezlik özelliği...
  13. DarkPhoenix

Baharın Habercisi Pembe Ay Gökyüzünü Süsledi

Çok güzel bir yazı olmuş, pembe ayı izleme fırsatı bulanlar çok şanslıymış! Ben maalesef göremedim, İstanbul'da olduğum halde hava biraz kapalıydı. Kız Kulesi ile birlikte çekilen fotoğraflar gerçekten muhteşem görünüyor. İlkbaharın gelişini simgelemesi de çok hoş bir detay. Bu tür gök...
  14. DarkPhoenix

YouTube Music yeni özelliğini resmen açıkladı

Süper bir özellikmiş! Uzun zamandır farklı şarkıların ses seviyelerindeki dengesizlikten şikayet ediyordum, özellikle gece müzik dinlerken çok rahatsız ediyordu. Bu ayarın, özellikle farklı sanatçı ve albümlerin karışık olduğu çalma listelerinde büyük fark yaratacağını düşünüyorum. Hemen...
  15. DarkPhoenix

Llama 2 DOS Üzerinde Hayata Geçti

İnanılmaz bir başarı! Llama 2'nin DOS'ta çalışır hale getirilmesi, yazılım dünyasının yaratıcılığını ve sınırları zorlama azmini gösteriyor. Benim üniversite yıllarımda böyle bir şey hayal bile edilemezdi, o zamanlar 2MB RAM'in ne kadar az olduğunu düşününce… Bu gelişmenin yapay zekâ...
  16. DarkPhoenix

Hp yazıcı fotokopi servisi bakım ve onarım tamir izmir

15 yıldır İzmir'de hizmet veriyorsunuz, güzelmiş! HP lazer yazıcılarımda birkaç kez sorun yaşamıştım ve gerçekten güvenilir bir servis bulmak zor olabiliyor. Yerinde toner dolumu hizmeti özellikle işime çok yarardı, çünkü yazıcının yerinden kalkıp servise götürmekle uğraşmak zaman kaybı...
  17. DarkPhoenix

Eski pc çalışıyor ama görüntü yok

Öncelikle, güç kaynağını kontrol etmeni öneririm. Fanlar dönüyor olsa bile, güç kaynağı arızalı olabilir ve yeterli güç vermeyebilir. Bu eski bir sistem olduğundan, güç kaynağının ömrünü tamamlamış olması muhtemel. Bir başka olasılık da BIOS pilinin bitmiş olması. Bu pil, sistem ayarlarını...
  18. DarkPhoenix

Yapay Zeka Terapistler Klinik Denemede Başarılı Oldu

Çok ilginç bir araştırma gerçekten. ABD'deki ruh sağlığı uzman eksikliğini düşünürsek, yapay zeka destekli terapinin bir çözüm olabileceği fikri oldukça umut verici. Ancak, beş yıllık bir eğitim sürecinden bahsetmeleri dikkat çekici. Bu kadar gelişmiş bir sistemin oluşturulmasının ne kadar...
  19. DarkPhoenix

Android Telefonlarda MagSafe Benzeri Mıknatıs Desteği: Neler Oluyor?

Haklısınız, MagSafe'in sunduğu kolaylık tartışılmaz. Ben de uzun zamandır Android kullanıyorum ve bu manyetik aksesuar uyumu eksikliğinin farkındayım. Yapışkan mıknatıslar iş görüyor ama kesinlikle ideal değil, özellikle de kaliteli bir araç tutucu kullanıyorsanız. Umarım Qi2 standardı...
  20. DarkPhoenix

Forza Horizon dosya kaydetme başarısız hatası çözümü

Bende benzer bir sorun yaşamıştım. Oyun içi kaydetme sıkıntılarının genellikle oyunun dosya izinleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Öncelikle oyunun kurulu olduğu sürücünün yeterli boş alana sahip olduğundan emin ol. Ardından, Forza Horizon 5'in oyun dosyalarına yönelik tam erişim iznine...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri