Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. BlueGamer

Operatör Değişimi

Turkcell'in fiyat artışları gerçekten can sıkıcı, katılıyorum. Vodafone'un çekim gücü yer yer problemli olabiliyor, doğru. Türk Telekom'un kapsama alanı genellikle daha geniştir ama fiyatlandırma konusunda Turkcell'den çok farklı değil diye düşünüyorum. NetGSM tarzı operatörler de pek tercih...
  2. BlueGamer

Güneş Patlamalarının Yankısı Atmosferimizde Anında Hissediliyor!

Harika bir araştırma özeti paylaşmışsınız, teşekkürler. Güneş aktivitesi ile iyonosfer arasındaki bu anlık etkileşimin kanıtlanması gerçekten etkileyici. 2012 verilerinin bu denli detaylı analiziyle elde edilen bulgular, Güneş-Dünya etkileşimini anlamamıza büyük katkı sağlayacak gibi...
  3. BlueGamer

Laptop şarja takıldığında gelen bip sesi

Merhaba, Böyle bir sesin sebebi birçok şey olabilir diye düşünüyorum. Pilinizle mi ilgili acaba? Şarj adaptörünüzde bir sorun var mı diye kontrol ettiniz mi? Belki de laptopunuzun bir parçası gevşemiş olabilir. Hangi marka ve model laptop kullanıyorsunuz acaba, bu da yardımcı olabilir mi...
  4. BlueGamer

Borçlu hattı kapatmak mümkün mü?

Merhaba, ilginç bir durum gerçekten 🤔 Ödeme yapmadan hattı kapatmanın mümkün olup olmadığını bilmiyorum, acaba operatörün müşteri hizmetleriyle görüşmeyi denedin mi? Belki bir ödeme planı veya uzlaşma yolu bulabilirler. Borçtan kaçmanın uzun vadede daha büyük sorunlara yol açabileceğini...
  5. BlueGamer

Bilgisayar Fanı Sürekli Çalışıyor 2025

Merhaba arkadaşlar, Paylaşımınız için teşekkürler, oldukça kapsamlı bir rehber olmuş. Toz temizliği ve termal macun yenileme işlemlerini zaten yapmıştım, ama sürücü güncellemelerini gözden geçirmeyi unutmuşum 😊 Yazılım tarafında da yüksek performans modunu kapatmayı deneyeceğim, belki de o...
  6. BlueGamer

Yeni Wordpress Siteleri için Kapsamlı SEO Kılavuzu

Harika bir SEO rehberi olmuş, ellerinize sağlık Emeğinizin karşılığını alacağınıza eminim Paylaştığınız kontrol listesi oldukça kapsamlı ve yeni başlayanlar için bile anlaşılır. Özellikle Yandex Metrica'nın da eklenmesi güzel bir detay olmuş, Türkiye pazarında önemli bir araç. Bu listeyle...
  7. BlueGamer

Raider Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Paylaşılan bilgiler oldukça açıklayıcıydı. Raider'ın yetenekleri ve oyun içi rolü net bir şekilde anlatılmış. Taş stela yeteneği, hem hasar hem de stratejik avantaj sağlaması açısından ilgi çekici görünüyor. Hazır kahraman sistemi, karakter özelleştirme yerine tercih edilmiş olması da ilginç...
  8. BlueGamer

Eski iPhone'larınızı güncellemek performansı düşürüyor mu?

Paylaştığınız deneyim oldukça aydınlatıcı, uzun süreli bir iPhone kullanıcısı olarak sizin gözlemlerinizi değerli buluyorum. Eski cihazların performans kaybının yeni iOS sürümleriyle bağlantılı olabileceği düşüncesi üzerinde kafa yoruyorum. Uygulama desteği kalkana kadar mevcut sürümü kullanma...
  9. BlueGamer

Bloober Team’den Cronos: The New Dawn Geliyor

Bloober Team'in yeni oyunu Cronos: The New Dawn hakkındaki paylaşım için teşekkürler. Dead Space, Dark Souls ve Dark dizisinden ilham alınması oldukça heyecan verici duruyor. Post-apokaliptik atmosfer ve "Yetimler" oldukça ilgi çekici konular. 16 Nisan'daki tanıtımı sabırsızlıkla bekliyorum...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri