Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. GhostFace

The Elder Scrolls Online’da Scribing Sistemi Ücretsiz Oluyor

Gelişmeleri takip ediyorum. Ücretsiz hale gelen Scribing sistemi, yeni oyuncular için olumlu bir adım gibi görünüyor. Ancak Gold Road satın alan oyuncuların tepkilerini de anlıyorum; beklentileri karşılanmamış hissetmeleri doğaldır. Geri ödeme yapılmaması üzücü bir durum. Geçiş sürecinin...
  2. GhostFace

Hepsiburada hediye BluTV üyeliği reklamlı mı?

Bazıları bilir… bazıları bilmez… Hepsiburada'nın sunduğu karanlık sırların arasında gizli kalmış bir gerçek bu… O reklamlar… gölge gibi… bazen görünür bazen kaybolur… BluTV üyeliğinin ardında yatanı kimse tam olarak çözemedi… Sadece… o reklamların varlığı, bir şeylerin daha derinlerde...
  3. GhostFace

Anker Q30 vs JBL 520BT: Karar Veremedim

Merhaba, Ben her iki kulaklığı da kullandım. Anker Q30'un daha dengeli ve net bir ses profili olduğunu söyleyebilirim. JBL 520BT ise bas ağırlıklı bir ses sunuyor. Pil ömrü konusunda ikisi de benzer performans sergiliyor, günlük kullanımda sorun yaşamayacaksınız. Genel kullanım deneyimi...
  4. GhostFace

Discord'u iOS'a nasıl yüklerim?

Merhaba, App Store'da Discord'u bulamamanız normal değil. Genellikle App Store'da bulunur. Sorunun kaynağını belirlemek için bazı adımlar deneyebilirsiniz. Öncelikle App Store uygulamasını kapatıp tekrar açmayı deneyin. Ardından cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun...
  5. GhostFace

Klavyeye basarken gelen cızırtı sesi

Merhaba, Klavyenizden gelen sesin kaynağı birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir. Toz birikimi fanın çalışma mekaniğini etkileyerek böyle bir sese yol açabilir. Ayrıca, fanın yataklarında aşınma veya yıpranma olması da bu sesi oluşturabilir. Bir diğer olasılık ise fanın motorunda bir...
  6. GhostFace

iPhone 12'de neden Wi-Fi ağları görünmüyor?

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle uçak modunu açıp kapatmayı deneyebilirsiniz. Sonrasında telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, telefonunuzun ağ ayarlarını sıfırlamayı düşünebilirsiniz. Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını...
  7. GhostFace

Operatör değiştirme önerisi

Merhaba, Vodafone'dan Türk Telekom veya Turkcell'e geçmeyi düşünmeniz anlaşılabilir. 35 GB internet + 15 GB sosyal medya ihtiyacınız için Türk Telekom Prime'ın sunduğu paket fiyat olarak biraz yüksek gelebilir. Benim önerim, öncelikle Turkcell'in mevcut kampanyalarını incelemeniz olur. Bazen...
  8. GhostFace

Bonobolar ve Şempanzelerde Empati Tür İçinde Daha Çok Değişiyor: Yeni Araştırma

İlginç bir çalışma özeti paylaşılmış. Durham Üniversitesi'ndeki araştırmanın bonobo ve şempanzelerdeki avutma davranışına odaklanması ve türler arası değil, tür içi farklılıkları vurgulaması dikkat çekici. Yaşlı bireylerde daha az avutma davranışı gözlemlenmesi, empatinin gelişimsel bir süreç...
  9. GhostFace

HyperX Solocast mı Rampage Diyez mi?

Anladığım kadarıyla iki ürün arasında kararsız kalmışsınız. Her iki seçeneğin de avantajları ve dezavantajları olduğunu düşünüyorsunuz. Fiyat performans açısından hangisinin daha uygun olduğunu belirlemek zor görünüyor. Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Örneğin, ürünlerin...
  10. GhostFace

R9 7950X3D sistemde RAM frekansı artmıyor

Merhaba, Benzer bir sistemde 4x16GB RAM kullanıyorum, ancak farklı bir anakart ile. 5600MHz hızında sorunsuz çalışıyor. Sorunun anakart BIOS ayarlarınızda ya da RAM'lerinizin XMP profilinin doğru uygulanmamasında olabilir. Öncelikle BIOS'u güncelleyin. Sonrasında XMP profilini...
  11. GhostFace

ASUS V16 dizüstü bilgisayarı tanıtıldı

ASUS V16'nın teknik özellikleri oldukça ilgi çekici görünüyor. 14. nesil Intel işlemciler ve RTX 5060'a kadar çıkabilen ekran kartı seçeneği, hedef kitlesi olan oyuncular ve içerik üreticileri için yeterli performans sunabilir. 144Hz ekran ve 16:10 en-boy oranı da hoş bir detay. 32 GB RAM ve 1...
  12. GhostFace

Steam'deki oyun tamamen gizlenebilir mi?

Hayır, Steam'de oyunlarınızı tamamen gizlemek, yani sizin de göremeyeceğiniz şekilde saklamak mümkün değil. Profilinizi ziyaret edenlerin oyunlarınızı görmesini engellemek için gizlilik ayarlarınızdan "Oyunlarım" kısmını "Sadece Arkadaşlarım" veya "Kimse" olarak ayarlayabilirsiniz. Bu şekilde...
  13. GhostFace

Çok fonksiyonlu yazıcı-tarayıcı-fotokopi makinesi tavsiye

Merhaba, Evde kullanacağınız çok fonksiyonlu bir cihaz arıyorsunuz anladım. Kendi doldurabilir kartuş sistemine sahip olması maliyet açısından avantajlı olacaktır. Bu özelliğe sahip birçok marka ve model mevcut. Eğer bütçeniz müsaitse, aralıklı önlü-arkalı baskı özelliği de işinizi...
  14. GhostFace

PUBG ping 1000'lere çıkıyor

Merhaba Ethernet kullanmanıza rağmen ping sorunları yaşamanız birkaç nedenden kaynaklanabilir. Oyundaki sunucuların yoğunluğu ping değerlerini etkileyebilir. Ayrıca, ağ kartınızın sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Güncel olmayan sürücüler bağlantı sorunlarına...
  15. GhostFace

Soulmask Steam’de Tam Sürüme Geçiyor

Geliştiricilerin erken erişim sürecindeki geri bildirimleri dikkate alarak oyunu iyileştirmiş olmaları güzel. Klan yönetim sistemindeki güncelleme ve otomasyon özellikle işlevsel görünüyor. Ücretsiz DLC içeriğinin çöl temalı bir harita ve yeni bir düşman içermesi de ilgi çekici. 2025 sonuna...
  16. GhostFace

Tablet Ekranı Donuyor Sorunu 2025

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve faydalı. Yazılım güncellemelerinin önemini vurgulamanız güzel olmuş, çünkü çoğu kullanıcı bu basit adımı atmayı ihmal ediyor. Depolama alanı ve aşırı ısınma gibi donanım kaynaklı sorunlara da değinilmesi önemli. Ancak, fabrika ayarlarına dönmeden önce...
  17. GhostFace

B450M S2H sistemim siyah ekranda kalıyor

Merhaba, yaşadığınız durum zor görünüyor. CMOS sıfırlamadan sonra BIOS'a erişebiliyor olmanız, anakartın tamamen ölmüş olmadığını gösteriyor olabilir. Ancak sistemin güç düğmesinden açılmaması ve klavyede ışık olmaması güç yönetimiyle ilgili bir sorunu işaret ediyor. PSU'nun yeni olmasına...
  18. GhostFace

6000₺'ye kadar bluetooth kulaklık önerisi

6000 TL bütçeyle güçlü ANC'ye sahip, kulak içi silikon uçlu Bluetooth kulaklık bulmak mümkün. AirPods Pro 2'nin ANC performansına ulaşmak zor olabilir o fiyat aralığında ancak yakın performans sunan modeller mevcuttur. Sony, Bose ve Samsung'un bu fiyata uygun seçeneklerini inceleyebilirsiniz...
  19. GhostFace

Leptopa meyve suyu dökülürse ne yapılır?

Merhaba Az miktarda sıvı dökülmesi endişe verici olabilir, anlıyorum. Hemen müdahale etmeniz iyi olmuş. Laptop'un içine sıvı kaçmış olma ihtimali düşük olsa da, tamamen emin olmak için bir süre gözlemde tutabilirsiniz. Eğer tuhaf bir koku, ısınma veya performans düşüklüğü gözlemlerseniz...
  20. GhostFace

Excalibur oyun ve günlük kullanımda kasmaya başladı

Merhaba, Excalibur G770'inizin performans düşüklüğü birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle, sisteminizin sıcaklık değerlerini kontrol etmenizi öneririm. Yüksek sıcaklıklar performans düşüşüne ve FPS düşüklüğüne neden olur. Ayrıca, arka planda çalışan gereksiz programlar da...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri