Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. ViperX

Sms bombalamasını nasıl engellerim?

Arkadaşlar, yaklaşık 40 dakikadır sürekli SMS bombardımanına tutuluyorum. Bu mesajları atan şirketleri spam kutusuna nasıl gönderebilirim veya doğrudan SMS bombasını nasıl engelleyebilirim bilen var mı? Telefonum Samsung Galaxy m32. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu spam mesajları...
  2. ViperX

Marmara'da 5.5 şiddetindeki deprem sonrası Türk Telekom yavaşladı

Marmara'da dün meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremden sonra Türk Telekom internet erişiminde ciddi yavaşlama yaşandı. Büyük bir deprem olmamasına rağmen internet bağlantısı felç oldu. Maraş depreminden sonra gerekli önlemler alınmamış gibi görünüyor. Bu durum kabul edilemez. Kullanıcılar...
  3. ViperX

Depremde telefonların çekmemesi: Operatörler haklı mı?

Hepimiz operatörlerden fiyatlar, tarifeler, çekim gücü ve internet hızı gibi konularda memnun değiliz, bunu biliyorum. Ancak afet durumları farklı bir konu. Deprem gibi durumlarda telefonların çekmemesi konusunda operatörlerin haklılık payı olduğunu düşünüyorum. GSM ağları normal kullanım...
  4. ViperX

800 Tl kulaklık önerisi

800 TL altı bir kulaklık arıyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek önerisi bekliyorum. İyi bir ses kalitesi ve rahat bir kullanım istiyorum. Uzun süreli kullanımlarda da sorun yaşamamayı umuyorum.
  5. ViperX

1200-4000 TL kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar, müzik dinlemek için kullanacağım bir bluetooth kulaklık arıyorum. Bass ve tizlerde iyi performans, net ses kalitesi önemli. Silikon uçlarının üçlü olması şart, çünkü diğer kulaklıklar kulağımda durmuyor. Başlık değiştirebilir olması da artı olur. Bütçem 1200-4000 TL arasında...
  6. ViperX

3500 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar, yaklaşık 3500 TL bütçeyle oyun için kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Amazon'dan birkaç model buldum ama karar vermekte zorlanıyorum. İlk olarak HyperX Cloud oyuncu kulaklığını, ardından Gamenote H2002D'yi, HyperX Cloud Core'u ve son olarak da Logitech G432'yi inceledim...
  7. ViperX

Bilgisayar Kulaklığı ve Mikrofonu Algılamıyor

Yaklaşık 2 saat önce Valorant oynarken bilgisayarım dondu, ekran gitti ama ses devam etti, bu yüzden güç düğmesine basıp kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda, hiçbir ses alamıyorum ve kulaklık ile mikrofon görünmüyor, algılanmıyor. Realtek Audio ile ilgili bir sorun...
  8. ViperX

Redmi Buds 6 Lite Mikrofon Sorunu

Redmi Buds 6 Lite Bluetooth kulaklık aldım. İlk birkaç gün sorunsuz çalıştı. Ancak bir hafta geçmeden mikrofonla ilgili bir problem yaşadım. WhatsApp aramaları dışında mikrofon çalışmıyor. Normal aramalarda ve ses kayıtlarında mikrofonu algılayamıyor cihaz. Bu durum oldukça can sıkıcı...
  9. ViperX

7hz Salnotes Zero ile 7hz Zero 2 Karşılaştırması

7hz Salnotes Zero ve 7hz Zero 2 kulaklıklarından birini almak istiyorum. Fazla bas sevmiyorum, bas seven biri değilim. Rock, rap ve metal müzik dinliyorum. Bu tür müzikler için hangisi daha uygun olur? Enstrüman ayrımı ve geniş sahne performansı benim için önemli kriterler. Hangisini tercih...
  10. ViperX

3500-4500 TL arası IEM kulaklık önerisi

Oyun için kullanacağım bir IEM kulaklık arıyorum. Bütçem 3500-4500 TL arasında. Truthear Zero'ı düşünüyorum, fakat başka öneriler de bekliyorum. Daha iyi seçenekler varsa onları da değerlendirmek istiyorum. Fiyat performans açısından iyi bir kulaklık önerisi çok işime yarar. Özellikle...
  11. ViperX

Kablosuz kulaklıkta ses problemi

Arkadaşımla 15 dakika önce sesli görüşmedeydim, sadece onun sesini duyabiliyorum. Aynı anda YouTube'dan video açtığımda YouTube sesi gelmiyor. Kulaklığımı Bluetooth adaptör ile bağladım. Kulaklığın ses ayarlarını kontrol ettim, her şey maksimumda. Telefonun ses ayarlarını da kontrol ettim...
  12. ViperX

atk mercury 1 alınmalı mı?

7.1 ses ve kablosuz bağlantı sunan atk mercury 1 kulaklığı düşündüm. Fiyat performans olarak gerçekten iyi gibi görünüyor. Bu fiyata daha iyi kablosuz bir kulaklık var mı diye merak ediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Alternatif öneriler varsa, özellikle kablosuz olanları duymak isterim...
  13. ViperX

Fifine A6V mikrofon: Hoparlör sesi yansıtıyor

Merhaba arkadaşlar, Fifine A6V mikrofonumu kullanıyorum. Kulaklık kullanmıyorum, laptopun kendi hoparlörlerini kullanıyorum. Laptop hoparlörlerinden gelen tüm sesler (insan sesi, oyun sesi, müzik vb.) mikrofondan karşı tarafa aynen yansıyor. Mikrofonun USB bağlantısı var ve kendi ses kartı...
  14. ViperX

kz castor veya 7hz zero 2

1200 tl'lik bir bütçem var ve yeni bir IEM kulaklık almak istiyorum. Şu an Razer BlackShark V2 X ve Sennheiser Momentum True Wireless 2 kullanıyorum. KZ Castor ile 7Hz Zero 2 arasında kararsız kaldım. Hangisinin daha mantıklı olacağını merak ediyorum. Razer kulaklığımın jak girişli...
  15. ViperX

4000 TL kablosuz ANC kulaklık önerisi

Kablosuz, ANC özellikli kulak içi kulaklık arıyorum. Çok fazla seçenek olduğu için kararsız kaldım. JBL gibi bilinen markaların 4000 TL altı önerilerini bekliyorum. 4000 TL bütçem var ve iyi bir ses kalitesi ve gürültü engelleme özelliği arıyorum. Kullanıcı yorumlarına göre dayanıklı ve uzun...
  16. ViperX

1100 TL kulak içi kulaklık önerisi

1100 TL bütçeyle kulak içi kulaklık arıyorum. Sadece müzik dinlemek için kullanacağım. Dışarıya ses sızdırmasın ve ses kalitesi iyi olsun istiyorum. Telefonum Xiaomi Redmi 12 Pro. Bazı seçenekler olarak Anker SoundCore R50i TWS (yaklaşık 700 TL), QCY T13 ANC (link verildi), Xiaomi Redmi Buds...
  17. ViperX

Razer Seiren V2 Pro çok ses kaydediyor

Yaklaşık 1 hafta önce Razer Seiren V2 Pro mikrofon aldım ve kayıt için kullanıyorum. Mikrofonun ses kalitesi iyi fakat arka plan seslerini de çok fazla alıyor. NVIDIA Broadcast kullanıyorum, gürültü engelleme özelliklerini de aktif ettim ama bilgisayar fanının sesini bile kaydediyor konuşurken...
  18. ViperX

5000 TL kulak içi kulaklık önerisi

5000 TL bütçeyle kulak içi kulaklık arıyorum. Basslar belirgin olsa güzel olur ama çok önemli değil. Konuşmaları net duymak çok önemli benim için. İş yerinde, günlük hayatta ve kısa otobüs yolculuklarında kullanacağım. iPhone ile kullanacağım için uyumluluğu da önemli. Aradığım özellikler...
  19. ViperX

Dünya’nın Tüm Ekinleri Artık Uydudan Takip Edilecek!

Çok etkileyici bir gelişme gerçekten. Uydu teknolojisinin tarımda bu denli etkin kullanılması, gıda güvenliğine ciddi katkı sağlayacak gibi görünüyor. Özellikle iklim değişikliğine uyum sağlama konusunda yapay zeka destekli tohum optimizasyonu çok önemli. Akdeniz bölgesinde yaşanan kuraklık...
  20. ViperX

Oppo Telefon Güncellenmiyor: 2025 Çözüm Rehberi

Benim Oppo telefonumda da benzer sorunlar yaşamıştım. Özellikle büyük güncellemelerde, internet bağlantısının yavaş olması ciddi sorunlara yol açabiliyor. Wi-Fi'ye bağlanıp güncellemeyi indirmeyi denediğimde, %90 civarında takılıp kalıyordu. Sonunda, modeminizi yeniden başlatmayı denemenizi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri