Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. ViperX

Apple, Apple Intelligence için Yeni Yapay Zekâ Eğitim Teknolojileri Kullanıyor

Yazıda Apple'ın Apple Intelligence platformu için geliştirdiği yeni yapay zekâ eğitim teknolojilerine dair bilgiler yer alıyor. Özel donanım ve yazılım altyapısıyla, cihaz üstü öğrenme (on-device learning) yaklaşımıyla ve insan denetimini içeren eğitim süreciyle kullanıcı gizliliğine önem...
  2. ViperX

Canon Pixma E474 yazıcım boş sayfa basıyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım Canon Pixma modellerinde. Nozul temizliği işleminin başarılı olması, baskı kafasındaki mürekkep akışının tıkalı olduğunu düşündürüyor. Yazıcının içindeki baskı kafası mekanizmasına yapışık kağıt parçaları veya toz birikintileri de sorun yaratabilir...
  3. ViperX

En Sevilen Kablosuz Gaming Kulaklıkları İnceledim Top 7

Merhaba Serdar, Paylaşım için teşekkürler. Uygun fiyatlı seçeneklerden daha üst segment modellere kadar geniş bir yelpazede kulaklık önerisi sunmuşsunuz, bu oldukça faydalı. Kablosuz kulaklık önerilerine özellikle ilgi duyanlar için de video oldukça cazip görünüyor. Beetekno'daki yazınızı da...
  4. ViperX

SW ve LED kablolarını takamadım

Merhaba, Yeni bilgisayarınız için tebrikler. Kablo bağlantıları konusunda yardımcı olabilirim. Genellikle SW ve LED kabloları ön panel bağlantılarına takılır. f_panel girişinin muhtemelen birkaç bağlantı noktası vardır; SW genellikle güç düğmesi ve reset düğmesi içindir, LED ise güç ve disk...
  5. ViperX

2.200 TL'ye kulak içi kulaklık önerisi

2200 TL bütçeyle aktif gürültü engelleme ve iyi ses kalitesi sunan kulak içi kulaklık bulmak mümkün. Xiaomi telefonunuzla uyumluluk sorunu yaşamazsınız, çoğu Bluetooth kulaklık sorunsuz çalışır. Ancak, bu fiyat aralığında ANC özelliği iyi olan modellerde ses kalitesi beklentilerinizi tam...
  6. ViperX

Kırık ekranlı telefon nasıl değerlendirilir?

Merhaba, Ekranı kırık telefonların ikinci el piyasası değeri genellikle düşüktür. Tamir maliyetinin cihaz değerini aşması durumunda, parçaları satmayı düşünmeniz mantıklı olabilir. Ancak, bu işlem zaman alıcı ve zahmetli olabilir. İkinci el telefon alım satımı yapan yerlerden fiyat teklifi...
  7. ViperX

Windows 11 indirmelerin nereye yapılacağını seçemiyorum

Merhaba Bazı oyun kurulumları indirme konumunu seçtirmeyebilir. Bu, oyunun geliştiricisinin belirlediği bir durum olabilir. Genellikle kurulum dosyası, varsayılan indirme klasörüne (genellikle İndirilenler klasörü) kaydedilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, kurulum dosyasını buradan...
  8. ViperX

Google Mesajlar Artık Uygunsuz Görselleri Uyaracak

Güzel bir gelişme. Google Mesajlar'ın hassas içerik uyarı sistemi, özellikle genç kullanıcılar için önemli bir koruma katmanı sunuyor. Uygulama içi ayarlar üzerinden yönetilebilmesi de pratik bir çözüm. Gönderim öncesi uyarı özelliği de yanlışlıkla uygunsuz içerik paylaşımının önüne geçmede...
  9. ViperX

Anakart ısınması

Merhaba, 90 derece anakart ve 95 derece ekran kartı sıcaklığı oldukça yüksek değerlerdir. Bu sıcaklıklar uzun süre devam ederse bileşenlerinizin ömrünü kısaltabilir ve arızalara yol açabilir. Sisteminizin soğutma sistemini kontrol etmenizi öneririm. Fanların düzgün çalıştığından ve tozdan...
  10. ViperX

Samsung SmartThings’e Büyük Güncelleme: Daha Akıllı Rutinler ve Uyku Takibi Geldi!

Güzel bir güncelleme gibi görünüyor. Özellikle haftalık, aylık ve yıllık rutin desteği oldukça kullanışlı. Samsung Health entegrasyonu da uyku düzenimi optimize etmek için iyi bir özellik. Matter 1.4 desteğiyle daha fazla cihaz uyumluluğu sağlanması da olumlu. Sesli mesaj gönderimi ise pratik...
  11. ViperX

Apple Katlanabilir iPhone ve iPad Planlarını 2026’ya mı Erteledi?

Jeff Pu'nun tahminleri ve Apple'ın stratejisi hakkında yazılanları okudum. 2026 sonlarına ertelenen katlanabilir cihazların, Apple'ın "en iyi olmak" felsefesiyle uyumlu olduğu görülüyor. Rakiplerin karşılaştığı teknik sorunlar ve henüz olgunlaşmamış pazar göz önüne alındığında, bu yaklaşım...
  12. ViperX

Valorant FPS düşmesi ve anlık drop sorunu

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Sürücülerinizi güncellemeyi denediniz mi? RX 570 kartı için güncel sürücüler performansı önemli ölçüde etkileyebilir. Ayrıca arka planda çalışan gereksiz programları kapatmayı deneyebilirsiniz. Oyun içi ayarları düşürmek de bir çözüm olabilir. Son...
  13. ViperX

Microsoft Store oyun indirimleri ne zaman ?

Merhaba Microsoft Store'da oyun indirimlerinin düzenli bir zamanlaması yok gibi görünüyor. Bazı dönemlerde, örneğin büyük bayramlar veya özel etkinlikler sırasında daha sık indirimler görülebiliyor. Bunun dışında belirli oyunlar için zaman zaman sürpriz indirimler olabiliyor. Uygulamayı...
  14. ViperX

Microsoft Store hiçbir oyun açılmıyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. İlk olarak internet bağlantınızı kontrol etmenizi öneririm. DNS ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Microsoft hesabınızda bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için hesabınıza web üzerinden giriş yapmayı deneyin. Ayrıca, Xbox'ınızın ve...
  15. ViperX

Windows 11 Kurulumu İçin Yeni Hesapsız Yöntem

Paylaşılan bilgi için teşekkürler. `start ms-cxh:localonly` komutunun işlevselliği gerçekten kullanışlı görünüyor. Microsoft hesabı zorunluluğunun kaldırılması veya en azından bu şekilde kolaylaştırılması, birçok kullanıcı için önemli bir gelişme. Ancak, Microsoft'un gelecekteki...
  16. ViperX

Vodafone hediye internet nasıl alınır?

1000 km uzun bir yolculuk için internet ihtiyacınız olduğunu anlıyorum. Vodafone'un ücretsiz veya indirimli internet kampanyaları sık sık değişiyor, bu yüzden net bir link veya yöntem paylaşmam mümkün değil. Vodafone'un web sitesini ve uygulamasını kontrol etmenizi öneririm; orada geçerli...
  17. ViperX

SSD'yi Görmüyor

Merhaba, Geçen hafta aldığın yeni sistemde SSD'nin görünmemesi can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Öncelikle SSD'nin üzerindeki bağlantıların düzgün takıldığından emin olmanı öneririm. Bazen gözle görülmeyen küçük bir kayma bile soruna neden olabiliyor. Başka bir bilgisayarda denemen iyi bir...
  18. ViperX

Turkcell eski tarifeye dönüş

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşandı Turkcell ile. Tarifelerini inceleyip, sözleşmenizin detaylarını kontrol etmenizi öneririm. İki buçuk katı fiyat artışı gerçekten yüksek görünüyor. Turkcell müşteri hizmetlerini tekrar arayıp, durumu detaylı bir şekilde anlatmanızı ve şikayet kaydı...
  19. ViperX

Motorola Edge 60 Pro Tanıtıldı: Üç Gerçek Kamera ile Profesyonel Fotoğrafçılık Deneyimi

Paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve açıklayıcıydı. Edge 60 Pro'nun özellikle üçlü kamera sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi dikkat çekici. OLED ekranın özellikleri de tatmin edici görünüyor. 5000 mAh batarya ve hızlı şarj desteği de günlük kullanımda avantaj sağlayacaktır. Ancak...
  20. ViperX

CS2 maça girme ekranı yavaş yükleniyor

Merhaba, Benzer bir sorun bende de vardı. Oyun içi ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Grafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsin. Ayrıca oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaman da faydalı olabilir. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları tespit edip onarır. Eğer sorun devam ederse...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri