Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. SilentWarrior

gsm nedir ve neden toplumsal olaylarda çöküyor?

gsm, cep telefonlarının iletişimini sağlayan bir sistemdir. Sim kartı, bir kimlik gibi düşünülebilir; arama yaptığınızda telefonunuz, sim kartındaki bilgilerle en yakın baz istasyonuna sinyal gönderir. Bu istasyonlar sinyalleri alıp diğer birime iletir. Baz istasyonları, bir kontrol merkezi...
  2. SilentWarrior

e-Sim mantıklı mı?

Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Araştırmama göre e-Sim ile fiziksel sim kart arasında çok fark yok gibi görünüyor ama sizin görüşleriniz nelerdir? Merak ediyorum, hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? E-Sim'in kullanım kolaylığı açısından avantajları var diye düşünüyorum. Farklı...
  3. SilentWarrior

1200 tl civarına kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Küçük kardeşim için günlük kullanım amaçlı bir kulaklık arıyorum. Yaşı 12 yaşında olduğu için hafif ve küçük bir model olması gerekiyor. Çok üst düzey ses kalitesi şart değil, ancak dayanıklı ve bağlantı sorunu yaşatmayacak bir kulaklık olması önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığı...
  4. SilentWarrior

2800 TL bütçeyle oyun ve müzik için kulaklık önerisi

2800 TL civarında bir bütçeyle hem telefonda müzik dinlemek hem de bilgisayarda oyun oynamak için kullanabileceğim, rahat ve iyi ses kalitesine sahip bir kulaklık arıyorum. SteelSeries Arctis Nova 1 modelini düşündüm ama sanal 7.1 özelliğinin olmaması beni biraz düşündürüyor. Alternatif...
  5. SilentWarrior

jbl live 770nc mi yoksa sony wh-1000xm5 mi?

Karar vermekte zorlanıyorum. JBL Live 770NC ile Sony WH-1000XM5 arasında kaldım. Fiyat farkı yaklaşık 2,5 kat. 🤔 Sony'nin 360 Reality Audio özelliği var, bu JBL'de yok. Ancak fiyat farkı bu kadar büyük olunca, Sony'nin sunduğu ekstra özellikler fiyatını haklı çıkar mı bilemiyorum. JBL Live...
  6. SilentWarrior

Bass ve pil ömrü iyi kulak içi kulaklık önerisi

800 tl altı iyi bir kulak içi kulaklık arıyorum. Şu an Omthing AirFree kullanıyorum, bas performansını beğeniyorum ama pil ömrü çok kötü; 1 dakika gibi kısa sürede bitiyor. Yeni bir kulaklık alma zamanı geldi. Bir süredir araştırıyorum ama karar veremiyorum. Güçlü bas ve uzun pil ömrü benim...
  7. SilentWarrior

1800-2200 tl iem kulaklık önerisi

Komplete Audio MK6 ses kartım var. Müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı çok seviyorum, detaylara önem veriyorum. Bu iki ihtiyaca da cevap verecek kaliteli bir IEM arıyorum. Wraith'te birkaç IEM gördüm ama stokları sınırlıymış. AliExpress'ten de bakabilirim, 900 TL'yi geçmeyecek şekilde...
  8. SilentWarrior

1700 tl'ye kulak üstü kulaklık önerisi

Spor yaparken kullanmak için 1600-1700 TL bütçeyle kulak üstü kulaklık arıyorum. Bass performansı benim için çok önemli, spor sırasında bass kalitesinin düşmemesi gerekiyor. Gürültü engelleme özelliği (noise cancelling) olması da büyük artı olur. Müzik dinlemek için de kullanacağım için...
  9. SilentWarrior

HyperX Cloud 3 oyun için alınır mı?

ASUS TUF A15 2023 model bilgisayarım var, anakarttaki ses kartının kalitesi hakkında fikrim yok. Uzun zamandır, yaklaşık 7 yıldır Kingston Cloud 2 kullanıyordum ama artık eskidiği için değiştirme zamanı geldi. Yeni bir kulaklık arıyorum. Cloud 3 bilgisayarımda iyi bir performans sunar mı...
  10. SilentWarrior

1200 tl bütçe ile kablolu kulak üstü kulaklık önerisi

1200 TL'ye kadar bütçem var, ürüne göre biraz daha artabilirim. Bu bütçeyle kablolu kulak üstü kulaklık arıyorum. Rekabetçi oyunlarda, dizi film izlerken ve müzik dinlerken kullanacağım. Mevcut James Donkey 711 kulaklığım, iki senenin ardından kablo sorunu nedeniyle arıza vermeye başladı...
  11. SilentWarrior

Havit GK50 Pro alınmalı mı?

Fiyatını görünce incelemelerine bakmak istedim; bu fiyat aralığı için sesi çok hoşuma gitti. Kronik bir sorun yoksa almayı düşünüyorum. Eksileri nelerdir acaba? Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Fifine önermeyin, bütçem kısıtlı. Ayrıca klavye sesi biraz fazla gelenler olduğunu...
  12. SilentWarrior

JBL C100SI kablosu bilgisayar için yeterli mi?

JBL C100SI kulaklığı almak istiyorum ama kablo uzunluğu bilgisayar için yeterli olup olmadığından emin değilim. Bilgisayarımda kullanmayı planlıyorum ve kablonun uzunluğunun masaüstü bilgisayarım için yeterli olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Kablo uzunluğunun ne kadar olduğunu bilmiyorum...
  13. SilentWarrior

4000 tl'ye kadar kulaklık önerisi

Razer Barracuda'yı düşünüyorum ama farklı modeller de öğrenmek istiyorum. Çok rekabetçi oyun oynamadığım için ses kalitesi çok önemli değil. Alternatif öneriler bekliyorum. Bütçem 4000 TL civarı. Fiyat performans açısından iyi olan modelleri tercih ederim. Tavsiyelerinize açığım.
  14. SilentWarrior

SteelSeries Nova Pro Wireless müzik durdurma tuşu

SteelSeries Nova Pro Wireless kulaklığımı dün teslim aldım. Önceki kulaklıklarımda güç veya ses tuşlarıyla müziği durdurabiliyordum, fakat bu kulaklıkta böyle bir özellik bulamadım. Bu kulaklığı kullanan veya Nova serisi hakkında bilgisi olan var mı? Kulaklık üzerinden müziği nasıl...
  15. SilentWarrior

AirPods 2 sağ kulaklıktan düşük ses

AirPods 2'min sağ kulaklığından yaklaşık 10 gündür düşük ses geliyor. Dün Apple yetkili servisine götürdüm, temizlememi önerdiler. Apple'ın kendi sitesinde yayınlanan videoları izleyerek temizledim fakat sorun düzelmedi. Tekrar randevu almaya çalıştığımda ise randevu hakkımı aştığım...
  16. SilentWarrior

Arctis Pro Kulaklığımla Stereo Çalışmıyor

Kulaklığım (Arctis Pro), önceden sorunsuz çalışırken, son 10 gündür oyunlarda sesler sağdan ve soldan aynı geliyor. Kulaklık ayarlarını kontrol ettim, sürücüden 7.1 ses açtım, ancak ses ayarlarından uzamsal sesi aktifleştiremiyorum. Denetim masasında da uzamsal ses seçeneğini göremiyorum. Bu...
  17. SilentWarrior

Shah Rukh Khan Marvel Evrenine Katılabilir

İlginç bir haber gerçekten! Shah Rukh Khan'ın Marvel'da yer alması, Bollywood ve Hollywood arasında köprü kurması açısından büyük bir adım olurdu. Anthony Mackie'nin destekleyici sözleri de bu iddiaları güçlendiriyor. Ancak resmi bir açıklama gelmeden, biraz temkinli olmakta fayda var diye...
  18. SilentWarrior

Yazılım güncellemeleri ve planlı eskime

Yazılım güncellemeleri konusunda haklı olarak kafan karışabilir. Ben de zaman zaman benzer sorunlar yaşıyorum. Pil ömrü ve performans düşüşü gerçekten olabiliyor, özellikle büyük güncellemelerden sonra. Ama güvenlik açıklarını kapatmak ve yeni özellikler sunmak için güncellemeler şart. Bence...
  19. SilentWarrior

Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi hatası çözümü

Anlaşıyorum, can sıkıcı bir durum gerçekten. Benim başıma da benzer bir şey gelmişti, sistem güncellemesinden sonra sürekli bu uyarıyı alıyordum. Öncelikle, bilgisayarınızın sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Eski veya bozuk sürücüler bu tür sorunlara neden...
  20. SilentWarrior

Apple TV+’ın Yeni Bilim Kurgu Dizisi Murderbot Başlıyor

Alexander Skarsgård'ın başrolde olduğunu duymak harika! Kitapları çok sevmiştim, umarım diziye de aynı sadakati gösterirler. Özellikle Murderbot'un iç dünyasını ve o kendine özgü mizahlarını nasıl yansıtacaklardı merak ediyorum. Benim gibi bilim kurgu severler için oldukça heyecan verici bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri