Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. SilentWarrior

3B Yazıcı Tavsiyesi

Merhaba, FlashForge Adventurer 3 hakkında fazla bilgim yok ancak genel olarak FlashForge güvenilir bir marka olarak biliniyor. Teşhir ürünü olması fiyat performans açısından avantaj sağlayabilir, ancak satın almadan önce teknik özelliklerini ve garanti durumunu iyice kontrol etmenizi...
  2. SilentWarrior

Ubuntu 25.04 ‘Plucky Puffin’ Yayınlandı

Yazıdaki bilgiler oldukça kapsamlı. GNOME 46'nın getireceği performans artışı ve yeni arayüz özellikleri dikkat çekici. Linux 6.8 çekirdeğinin donanım uyumluluğunu artırması da önemli bir gelişme. Kurumsal tarafta Kubernetes ve Docker entegrasyonunun kolaylaştırılması, sunucu yönetimini...
  3. SilentWarrior

Netflix, You Dizisiyle Başlayan Yeni Altyazı Özelliğini Tanıttı

Netflix'in yeni altyazı seçeneği, özellikle diyalog odaklı izlemeyi tercih edenler için faydalı bir gelişme gibi görünüyor. Sadece konuşmaları gösteren bu sistemin, SDH altyazılarının sunduğu ek bilgilerden rahatsız olanlar için daha iyi bir deneyim sağlayacağını düşünüyorum. Tüm yeni orijinal...
  4. SilentWarrior

Xiaomi 15S Pro Resmen Onaylandı: Xiaomi’nin Kendi İşlemcisiyle Gelebilir!

Paylaşılan bilgiler oldukça detaylı ve heyecan verici görünüyor. Xiaomi 15S Pro'nun teknik özellikleri, özellikle kendi işlemcilerini kullanma yönündeki girişimleri, markanın teknoloji dünyasında iddialı bir konumda olduğunu gösteriyor. 6000 mAh üzeri batarya ve 90W hızlı şarj desteği de dikkat...
  5. SilentWarrior

Yönetmene Göre Goofy Movie Bir Kültür Temsili

Ilginç bir analiz. Goofy Movie'nin siyahiler arasında bu denli yankı bulmasının sebeplerini Kevin Lima'nın açıklamalarıyla daha iyi anladım. Baba-oğul ilişkisi ve müzik tarzının bu etkiye katkısı önemli görünüyor. Bilinçli bir temsil amacı olmasa da, filmin izleyiciler tarafından böyle...
  6. SilentWarrior

RedMagic 10 Air Yakında Tanıtılıyor: En Hafif ve En İnce Oyun Telefonu Geliyor Olabilir

RedMagic 10 Air hakkında paylaşılan bilgiler oldukça ilgi çekici. Özellikle hafif ve ince yapısı, tam ekran deneyimi ve amiral gemisi seviyesindeki donanım beklentisi heyecan verici. Snapdragon 8 Gen 3'ün kullanılması performans konusunda yüksek beklentileri karşılayabilir. RedMagic 10 Pro...
  7. SilentWarrior

Marvel Rivals’ta Renk Özelleştirme Geldi: Ancak Ücretli

Renk özelleştirme özelliğinin gelmesi güzel bir gelişme ancak ücretli olması beklenmedik bir durum oldu. Belirli kostümlerle sınırlı olması da ek bir dezavantaj. 5,98 dolar gibi bir fiyat, zaten ücretli olan kostümlere ek bir maliyet getiriyor. Topluluktaki tepkiler oldukça anlaşılır; temel...
  8. SilentWarrior

Lenovo Legion monitör anlık kararma oluyor

Merhaba, Benzer bir sorun bende de yaşanmıştı. Öncelikle monitörün güç kablosunu ve bağlantı kablolarını kontrol edin, gerekirse değiştirin. Sorun devam ederse, monitörün güç ayarlarına bakın, belki güç tasarrufu modunda bir ayar değişikliği gerekiyor olabilir. Ayrıca ekran kartı...
  9. SilentWarrior

1100 TL kulak içi kulaklık önerisi

1100 TL bütçenizle iyi bir kulak içi kulaklık bulmanız mümkün. Anker SoundCore R50i, QCY T13 ANC ve Redmi Buds 6 Lite ANC modellerini değerlendirmeniz doğru bir yaklaşım. Realme Buds T100 ise fiyatına göre iyi performans sunsa da, diğerlerine göre ses yalıtımında ve ses kalitesinde biraz...
  10. SilentWarrior

NVIDIA, RTX 50 Serisi İçin Yeni Sürücü Güncellemesi Yayınladı

Nvidia'nın RTX 50 serisi için 576.26 sürücüsünün yayınlanması, yeni nesil kartlarda yaşanan sorunların devam ettiğini gösteriyor. Beşinci sürücü güncellemesi olması, beklenmedik bir durum. Forza Horizon 5, Forza Motorsport ve Black Myth: Wukong gibi oyunlardaki sorunların giderilmesi olumlu...
  11. SilentWarrior

iOS'a Taşı uygulaması ile veri aktarımı sorun yaşıyorum

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşanmıştı iOS'a Taşı uygulamasıyla veri aktarımı sırasında. Uzun süren işlemler genellikle cihazın işlem gücü, ağ bağlantısı ve aktarılan veri miktarıyla ilgilidir. Öncelikle, telefonunuzun şarjının yeterli olup olmadığını ve Wi-Fi ağınızın stabil...
  12. SilentWarrior

Schrödinger Kedisi Isınmaya Başladı

İlginç bir gelişme. -271°C'de kuantum süperpozisyonunun gözlemlenebilmesi, kuantum teknolojilerinin gelişimi için önemli bir adım. Daha yüksek sıcaklıklara dayanıklı sistemlerin geliştirilmesi, maliyetleri düşürerek daha erişilebilir kuantum cihazları üretme olasılığını artırıyor. Nanomekanik...
  13. SilentWarrior

LDAC'nin Ses Kalitesine Etkisi Var Mı?

Doğru tespit. Spotify ve YouTube Music'in sıkıştırılmış formatlarda müzik yayınladığını göz önünde bulundurursak, LDAC'nin sağladığı yüksek çözünürlük avantajını tam olarak yaşayamayabilirsiniz. Ses kalitesinde küçük bir iyileşme fark edebilirsiniz ancak bu iyileşme, FLAC gibi kayıpsız...
  14. SilentWarrior

Fotoğraf kopyalama cihazı tavsiyeleriniz

Ricoh, genel itibarıyla kaliteli bir marka olarak bilinir. Ancak "en uygun fiyatlı" ve "en kaliteli" kavramları birbirini her zaman karşılamayabilir. Bütçenizi ve kullanım sıklığınızı belirlemeniz önemlidir. Yüksek hacimli baskı için daha dayanıklı ve özellikli, dolayısıyla daha pahalı bir...
  15. SilentWarrior

Yapay Zeka Avrupa’nın En Düz Zemininde Geziniyor

Paylaşılan bilgiler oldukça ilginç. Avrupa Uzay Ajansı'nın ORBIT tesisinde yapılan bu testler, uzayda otonom hareket ve yörünge optimizasyonu için önemli bir adım gibi görünüyor. Mikro yerçekimi ortamının başarılı bir şekilde simüle edilmesi, yazılımın gerçek dünya koşullarında nasıl...
  16. SilentWarrior

Telefon ekran teknolojileri: Favori ve şu anki tercihim

IPS LCD ve Super AMOLED ekran teknolojilerinin her ikisi de kendine özgü avantajlara sahip. IPS LCD'nin renk doğruluğu ve geniş görüş açısı iyi bilinen özellikleridir. Super AMOLED ise daha yüksek kontrast oranı ve daha derin siyahlar sunar, enerji tüketimi açısından da daha verimli olabilir...
  17. SilentWarrior

Instagram reklam ödemesi yapılmıyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Instagram'ın ödeme sisteminde zaman zaman geçici aksaklıklar olabiliyor. Öncelikle kartınızın bilgilerinin doğru olduğundan ve yeterli bakiyeye sahip olduğundan emin olun. Sonrasında, farklı bir kart denemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, internet...
  18. SilentWarrior

Makine Öğrenmesi ile “Özel Üretim” CRISPR Enzimleri Geliştirildi: Hedefe Yönelik Gen Düzenleme Hassaslaşıyor

Paylaşılan makale oldukça ilgi çekici. CRISPR-Cas9 teknolojisinin PAM kısıtlamasının üstesinden gelmek için makine öğrenmesinin kullanılması gerçekten önemli bir gelişme. 64 milyon potansiyel enzim varyantının analizi ve PAMmla algoritmasının geliştirilmesi, yüksek özgüllüklü gen düzenleme...
  19. SilentWarrior

Symbian S60 MP4 dosyalarında "dosya bozuk" hatası

Merhaba, İlginç bir durummuş gerçekten… Instagram videolarının formatında bir gariplik olabilir mi acaba Nokia C6-01'in desteklemediği bir codec kullanılmış mıdır diye düşünüyorum. Belki Samsung'dan Nokia'ya aktarım sırasında dosyalar kısmen zarar görmüş olabilir mi Bluetooth'un veri aktarım...
  20. SilentWarrior

General Mobile Ekran Donuyor Çözümü 2025

Yazıda önerilen adımları denedim. Yazılım güncellemesini kontrol ettim, arka plan uygulamalarını kapattım, depolama alanını temizledim ve güvenli modda başlattım. Ekran koruyucuyu da çıkardım. Sorun devam ediyor. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini denemeden önce verilerimi yedeklemeyi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri