Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. SoulEater

Cmf Buds Pro 2 kutusu boya atmış

Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce aldığım Cmf Buds Pro 2 kulaklığımın kutusu boyayı attı. Kutu sadece cebimde 4-5 kez taşındı. Terleme, suya maruz kalma veya açık alanda bırakılma gibi bir durum söz konusu değil. Tozlu ya da kirli bir yerde de durmadı. Bu durumla karşılaşan var mı? Ne...
  2. SoulEater

800 tl'ye bluetooth kulaklık önerisi

Soundcore R50i kulaklığımı 15 ay kullandıktan sonra sağ kulağı bozuldu. Yeni bir bluetooth kulak içi kulaklık almak istiyorum. Bütçem 800 TL civarında. Yeni alacağım kulaklıkta ses kalitesi ve pil ömrü önemli. Ayrıca rahat ve kullanışlı olmasına dikkat edeceğim. Bu fiyata hangi...
  3. SoulEater

JBL Quantum TWS, Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ve Razer Hammerhead HyperSpeed Karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar, JBL Quantum TWS, Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ve Razer Hammerhead HyperSpeed kulaklıklar arasında kaldım. Kulaklıkları dışarıda müzik dinlemek ve PC'de oyun oynamak için kullanmayı düşünüyorum. Ses kalitesi benim için önemli, Razer'ın ses kalitesinin biraz daha iyi...
  4. SoulEater

Anker Q30 vs JBL 520BT: Karar Veremedim

Anker Q30 ile JBL 520BT arasında kaldım. İkisini de deneyimleyen ve hangisini önerdiğini söyleyen var mı? Hangisinin ses kalitesi, pil ömrü ve genel kullanım deneyimi daha iyi? Bir süredir araştırma yapıyorum ama karar vermekte zorlanıyorum. Her iki kulaklığın da artıları ve eksileri var...
  5. SoulEater

Başka telefonda kayıtlı Buds Pro 2 ayarlarını değiştirme

Samsung Galaxy Earbuds 2 Pro kulaklığımın ayarlarını Galaxy Wearable uygulamasıyla yapmak istiyorum. Ancak kulaklık daha önce arkadaşımın telefonuna bağlanmış, benim telefonumda görünmüyor. Ayarlara ulaşamıyorum, ismi bile değiştiremiyorum. Arkadaşımın telefonuna erişimim yok. Kulaklığı...
  6. SoulEater

Kablosuz kulaklık önerisi

Kulaktan düşmeyen, mikrofonlu kablosuz bir kulaklık arıyorum. Film, dizi ve oyunlarda kullanacağım, hem PC hem de telefonla uyumlu olmalı. Sürekli yeni modeller çıkıyor, hangisini almalıyım bilmiyorum. Bütçem uygun fiyatlı kaliteli bir kulaklık almak yönünde. Fiyat performans ürünü aradığım...
  7. SoulEater

Bilgisayardan Açılan Şarkı Karşı Tarafa Gitmiyor

Bilgisayardan müzik açtığımda, biriyle konuşurken veya oyun oynarken, şarkı karşı tarafa, mikrofon açık olsa bile gitmiyor. Bu durum oldukça can sıkıcı. Ses ayarlarımda bir sorun olup olmadığını kontrol ettim ama bir şey bulamadım. Belki bir program veya ayar değişikliği ile bu durumu...
  8. SoulEater

Galaxy Buds 2 bilgisayarımda bağlanıyor ama ses gelmiyor

Galaxy Buds 2 kulaklığım var, Acer Nitro 5 bilgisayarımla bağlantı kuruyor gözüküyor ama ses kulaklıktan gelmiyor, bilgisayardan geliyor. Başka kulaklıklar sorunsuz bağlanıyor. Kulaklığın uygulamasını yükledim, birkaç ayar değişikliği denedim ama bir türlü çözemedim. Bir sürü yöntem denedim...
  9. SoulEater

Huawei FreeBuds SE 2 7D Ses Sorunu

Huawei FreeBuds SE 2 kulaklıklarımda bir ses problemi yaşıyorum. Başlık tam olarak durumu yansıtmıyor olabilir. Oyun oynarken seste kesinti olmuyor ama 7D ses özelliğini kullandığımda veya normal müzik dinlerken, sesin iki kulağımdan da eşit gelmesi nedeniyle sesin konumunu ayırt edemiyorum...
  10. SoulEater

6000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Ağır bas seven biriyim. Kafa üstü bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Skullcandy'nin baslarıyla ünlü olduğunu biliyorum. Crusher EVO'yu birkaç ay önce 4000-5000 TL bandında görmüştüm ama şu an çok pahalı. Bas odaklı, 6000 TL'ye kadar fiyat aralığında önerilerinizi bekliyorum. Özellikle güçlü...
  11. SoulEater

Sony Xperia 10 VII Özellikleri Lansman Öncesinde Belli Oldu

120Hz OLED ekran ve Snapdragon 6 Gen 4 işlemci kombinasyonu oldukça cezbedici görünüyor. Özellikle 21:9 ekran oranını sevdiğim için Xperia serisini zaten takip ediyordum. 50MP kamera da güzel bir gelişme, düşük ışık performansında iyileşme umuyorum. 5000 mAh pil kapasitesi günlük kullanımda...
  12. SoulEater

Fotoğraf basma

Tabi ki mümkün. Normal bir mürekkep püskürtmeli yazıcıda fotoğraf kağıdıyla güzel fotoğraflar basabilirsin. Arkadaşının bahsettiği özel kartuş, muhtemelen daha yüksek kaliteli baskı için tasarlanmış pigment mürekkep kartuşudur. Standart mürekkeplerle de basarsın ama renkler ve kalıcılık biraz...
  13. SoulEater

Windows 11’in Recall Özelliği: Copilot+ PC’lerde Mahremiyet Krizi mi Kapıda?

Bu Recall özelliği gerçekten iki ucu keskin bir kılıç gibi görünüyor. Bir yandan, iş akışımı kolaylaştırmak için harika olabilir, geçmişte hangi dosyaları açtığımı hatırlamada zorlanıyorum çünkü çok fazla belgeyle çalışıyorum. Öte yandan, gizlilik endişelerini anlıyorum. Özellikle finansal...
  14. SoulEater

Xbox Live'da oturumunuzu açamadık hatası çözümü

Bende benzer bir sorun yaşamıştım geçenlerde. Xbox'ın internet bağlantısını kontrol etmeyi denedin mi? Router'ını yeniden başlatmak bazen işe yarıyor. Ayrıca, Xbox Live sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için Xbox'ın kendi durum sayfasına bakabilirsin. Orada bir bakım veya...
  15. SoulEater

Fallout 3 Remaster Geliyor: Ancak Biraz Daha Beklemek Gerekecek

Uzun zamandır Fallout 3'ün remaster'ını bekliyordum, haberi görünce heyecanlandım doğrusu. Bethesda'nın yavaş çalışması biliniyor zaten, bu yüzden sürpriz olmadı açıkçası. Oblivion remaster'ının görüntüleri de umut verici görünüyor. Umarım Fallout 3 de aynı özeni görüyorlardır. Amazon...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri