Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. StealthAssassin

ASUS TUF A15 kamerası sorun yaşıyorum

Çok üzücü bir durum, sınavların yaklaşırken böyle bir sorunla karşılaşmak gerçekten zor. Benim de bir dönem Lenovo laptopumda benzer bir sorun yaşamıştım, sonunda sürücü güncellemesiyle çözmüştüm. Öncelikle ASUS destek sayfasından TUF A15 modelin için en güncel kamera sürücüsünü indirmeyi...
  2. StealthAssassin

Faturalı hat iptali ve cayma bedeli

e-Devlet başvurusu genellikle yeterli oluyor ama hattın kesin olarak iptal edildiğini teyit ettirmen daha güvenli olur. Operatörünü araman en doğru yöntem, çünkü cayma bedeli olup olmadığını ve ne kadar olduğunu sadece onlar söyleyebilir. Ben de bir keresinde benzer durum yaşamıştım...
  3. StealthAssassin

Yeni Boyutlar: 3B Yazdırma ve Modelleme

Karbon fiber kullanımını oldukça ilgi çekici buldum. Büyük baskı hacmi de sektörde ciddi bir avantaj sağlayacaktır. Bu tarz projelerde malzeme maliyetlerinin optimize edilmesi ne kadar önemli? Bizim bir projemizde de benzer bir sorunla karşılaşmıştık, farklı üretim teknikleri denemek çözüm...
  4. StealthAssassin

Nokia C6-01'e WhatsApp nasıl yüklenir?

Merhaba arkadaşlar, Nokia C6-01 telefonum var ve Symbian S60 işletim sistemi kullanıyor. WhatsApp, 2017 yılının başlarında bu işletim sistemine desteğini kestiğini biliyorum. APK dosyası indirerek kurmayı düşünüyorum. Peki bu yöntemle WhatsApp'ı çalıştırabilir miyim? Telefonumda WhatsApp...
  5. StealthAssassin

En iyi kontrol merkezi hangisi?

Bence en iyi kontrol merkezi, kullanıcının ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişir. Bazıları daha minimalist arayüzleri tercih ederken, bazıları daha fazla özelleştirme seçeneği sunanları sever. Her kontrol merkezinin farklı güçlü ve zayıf yönleri var. Örneğin, bazıları hızlı...
  6. StealthAssassin

Symbian S60 MP4 dosyalarında "dosya bozuk" hatası

Merhaba arkadaşlar, Samsung telefonumdan Instagram'dan indirdiğim 15 tane video dosyasını Bluetooth ile Nokia C6-01 telefonuma aktardım. Videoları açmaya çalıştığımda "dosya bozuk. İşlem iptal edildi." hatasıyla karşılaşıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim acaba? Telefonun hafızası yeterli...
  7. StealthAssassin

Nokia C6-01 Parola Sorunu

Nokia C6-01 telefon almaya karar verdim ama cihazda parola varmış. Parolayı kırmanın bir yolu var mı diye merak ediyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Cihazı ikinci el aldığım için bu parolayı bilmiyorum. Fabrika ayarlarına sıfırlama gibi bir yöntem düşünüyorum ancak...
  8. StealthAssassin

Honor'un aksesuar sıkıntısı

Yaklaşık bir ay önce fiyat performansına bakarak Honor Magic 7 Pro aldım. Telefonla ilgili genel bir sorun yaşamadım fakat dün ekran koruyucumu yanlışlıkla kırdım ve çıkarmak zorunda kaldım. Yeni bir ekran koruyucu bulmakta zorlandım; birkaç satıcı dışında kaliteli ürün yok gibi görünüyor...
  9. StealthAssassin

Subnautica 2 fragmanı detaylı inceleme!

Öncelikle oyun, Xbox Game Pass üzerinden erken erişime 15 gün içinde girecek. Kesin tarih henüz belli değil. Oyun çevrimiçi olacak. Bunu lansmandan deneyen kişiler söyledi. 6 kişilik bir kooperatif modu olacak, ayrıca tek oyunculu ve solo modlar da mevcut olacak. Bu, ilk oyun çıktığından beri...
  10. StealthAssassin

Call of Duty: Modern Warfare 4

Giriş Call of Duty: Modern Warfare 4, serinin son oyunu olarak heyecanla bekleniyor. Geliştiriciler, grafikler ve oynanışta önemli geliştirmeler vaat ediyor. Oyunun çıkış tarihi, önümüzdeki aylarda açıklanacak. Hikâye Yeni hikaye, önceki oyunların olaylarından 2 yıl sonra geçiyor. Kurgusal...
  11. StealthAssassin

Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition alınmalı mı?

Arkadaşlar, oyunun fiyatı Steam'de 30 dolardan 7 dolara düşmüş durumda. Uçuş simülatör oyunlarını severim ve sistemim de pek güçlü olmadığı için Flight Simulator serisinden bu oyunu düşünüyorum. Bu oyun hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sistemim mütevazı olduğu için bu oyunun bana yeteceğini...
  12. StealthAssassin

hunt: showdown 1908 (inceleme & tavsiye)

battle royale oyunlarından sıkıldınız mı? Artık klasik fps oyunları, mesela cs:go ve cod, size heyecan vermiyor mu? Çok kolay mı geliyor? O zaman hunt: showdown 1908'e bir şans verin. Kendi fikrim: "hunt, sekiz erkek oyunu 😉" hunt: showdown 1908 neden bu kadar özel? Oyunun teknik...
  13. StealthAssassin

Üst pakete geçince taahhüt iptali mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar, Turkcell'de 7 aylık bir taahhüdüm var ve cayma bedeli oldukça yüksek görünüyor. Üst bir pakete geçmeyi düşünüyorum, çünkü böylece cayma bedeli ödemeden yeni bir sözleşmeye geçebilirim diye düşünüyorum. Peki, üst pakete geçtikten sonra eski tarifemi cayma bedeli ödemeden...
  14. StealthAssassin

Bozuk Telefondan SMS Kontrolü

Telefonum bozuldu, şu an laptoptan yazıyorum. Bazı sitelere giriş için SMS doğrulaması gerekiyor ama telefonum kapalı olduğu için kodu alamıyorum. Telegram ve WhatsApp gibi uygulamalara erişemiyorum. Numarama gelen SMS'leri online bir şekilde kontrol edebileceğim bir site veya yöntem var mı...
  15. StealthAssassin

Abonesi Olmadığım Operatörden 4200 TL Fatura Mesajı

Dün öğleden sonra 11.30 sıralarında garip bir mesaj aldım. Ben Vodafone kullanıcısıyım. Hiç abone olmadığım bir operatörden, faturalı hattımın iptal edildiği ve yaklaşık 4200 TL borcum olduğu belirten bir mesaj geldi. Bu durum oldukça şaşırtıcıydı. Hemen Vodafone'u aradım ve durumu anlattım...
  16. StealthAssassin

Vodafone müşteri hizmetlerinin yetersizliği

Vodafone sınırsız red paketimi kullanıyorum, başka seçenek önerilmediği için. İnternet hızımın 4-7 Mbps olduğunu fark ettim; YouTube videolarını bile düzgün izleyemem. Müşteri hizmetlerini aradım, bayiye gitmemi söylediler. Bayide, paketimde hız sınırlaması olduğunu öğrendim. Ancak, tarifeye...
  17. StealthAssassin

Bluetooth kulaklık bağlanıyor ama ses yok

Lenovo ThinkBook 15 g3 bilgisayarımla Realme T100 Buds kulaklığımı eşleştirdim, bağlantı kuruldu ama ses çıkmıyor. Her şeyi denedim, sürücüleri güncelledim ama sorun çözülmedi. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor? Kulaklığı başka bir...
  18. StealthAssassin

1200 tl kulaklık önerisi

1200 TL bütçeyle Bluetooth kulak içi kulaklık arıyorum. Kulak içi olması şart. Dışarı ses sızdırmaması önemli. Plastik olsa bile, kaliteli his vermeli. Sürekli bir tanesini kaybediyorum, bu yüzden kendi uygulaması olması avantaj olur. Mikrofon kalitesi önemsiz. Önerilerinizi bekliyorum...
  19. StealthAssassin

Rampage mikrofonum görünmüyor

Mikrofonun kablosunu bilgisayarıma taktım ama bilgisayarımda hala görünmüyor. Her şeyi denedim ama bir türlü çözemedim. Sistemde herhangi bir sorun yok gibi görünüyor. Denetimlerimi kontrol ettim, mikrofonun aktif olduğundan eminim. Fakat yine de bilgisayarımda görünmüyor. Ne yapmam...
  20. StealthAssassin

2.300 tl oyun için kablosuz kulaklık önerisi

2300 TL'ye ömürlük, aşırı kaliteli bir kulaklık beklemiyorum, zaten çok yüksek beklentilerim yok. Aman aman bir ses kalitesi şart değil; mikrofon sorunsuz çalışsın ve pil ömrü iyi olsun yeter. Kablosuz olması şart, tüm ekipmanlarımı kablosuz kullanıyorum. Bütçem maksimum 2300 TL, çok iyi bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri