Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. StealthAssassin

Qyc H3, H3 Pro ve Anker Q21i NC Karşılaştırması

Merhaba, 20 yaşındasın ve öğrenciysen bütçe önemlidir diye düşünüyorum. 70 TL'lik fiyat farkının günlük kullanım için sana sağlayacağı artıyı değerlendirmelisin. H3 Pro'nun ek özellikleri, muhtemelen aktif gürültü engelleme ve belki biraz daha konforlu bir tasarım içeriyor. Eğer gürültülü bir...
  2. StealthAssassin

jbl live 770nc mi yoksa sony wh-1000xm5 mi?

Merhaba, Karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. Fiyat farkı gerçekten önemli bir etken. Sony WH-1000XM5'in 360 Reality Audio özelliği cazip olsa da, JBL Live 770NC'nin gürültü engelleme performansını da göz ardı etmemek gerek. İhtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlemeniz faydalı olur...
  3. StealthAssassin

Jüpiter’de ‘Çamur Topu’ Doluları Yağıyor: Amonyak ve Su Karışımı İlginç Hava Olayını Açıklıyor

Juno uzay aracından gelen veriler gerçekten ilginç bir bulgu sunuyor. Amonyak ve su karışımından oluşan "çamur topları"nın, Jüpiter'in atmosferindeki amonyak dağılımını açıklayabilecek bir mekanizma olarak öne sürülmesi dikkat çekici. Bu devasa dolu tanelerinin atmosferin derinliklerine inmesi...
  4. StealthAssassin

Kayıt sırasında arka plan sesleri azalıyor

Merhaba, benzer bir sorun bende de vardı. Discord ve YouTube'dan gelen seslerin kayıtlarda düşük çıkması gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Farklı kayıt programları denemeniz iyi bir fikir. Audacity gibi açık kaynak bir programı deneyebilirsiniz. Ayrıca, kayıt yaparken Windows'un ses...
  5. StealthAssassin

RTX 2060 overclock için termal macun tavsiyesi

Rtx 2060'ımı overclock yaptım, 95 derecelere kadar çıkıyor. Kart 5 yıldır bende ve hiç termal macun değişimi yapılmadı. Kaliteli ve uygun fiyatlı bir termal macun önerisi rica ediyorum. Normalde Kryonaut alırdım ama fiyatı 700 TL olmuş, çok pahalı. Birkaç farklı marka ve model denedim ama...
  6. StealthAssassin

11. Nesil İşlemci Fanı 12. veya 13. Nesile Uyar mı?

Merhaba arkadaşlar, elimde 11. nesil bir Intel işlemci soğutucu var. 12. veya 13. nesil bir işlemciye takmayı düşünüyorum. Uyumlu olur mu acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı? Soğutucuyu yeni bir işlemciyle kullanmak istiyorum ama uyumluluk konusunda emin değilim. 11. ve 12. nesil...
  7. StealthAssassin

Bungie’nin Marathon Fragmanı YouTube’dan Kaldırıldı

Yazıda anlatılanlar oldukça ilginç. Warner Music'in telif hakkı ihlali iddiası, Bungie gibi büyük bir stüdyonun lisanssız müzik kullanmış olması ihtimalini düşündürüyor ancak otomatik sistem hatası ihtimali de göz ardı edilemez. YouTube'un telif tespit sistemlerindeki hatalar biliniyor...
  8. StealthAssassin

Nintendo Switch 2’de 2025 Ve 2026’da Çıkacak Oyunlar

Güzel bir oyun listesi derlemişsiniz. 2025 ve 2026 yılları için heyecan verici bir oyun yelpazesi sunulmuş. Özellikle *The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch 2 Edition* ve *Cyberpunk 2077: Ultimate Edition* gibi başlıkların Switch 2'de nasıl görüneceğini merakla bekliyorum...
  9. StealthAssassin

Msi m420 420mm sıvı soğutucu bios fan ayarı

Ryzen 9 7900X işlemci ve MSI m420 420mm sıvı soğutucu kullanıyorum. Soğutucu fanları, özellikle boştayken çok gürültülü çalışıyor. Bios'taki fan ayarlarını nasıl yapmalıyım? Otomatik modda kalsın denildi ama ses çok yüksek, ayarı değiştirmeli miyim? Anakartım MSI Pro B650-S AM5, ekran kartım...
  10. StealthAssassin

RX 560 Hız Aşırtma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, ROG RX 560 ekran kartım var. Kartı hız aşırtmaya çalışıyorum fakat MHz değerleri eski değerlerine geri düşüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Hız aşırtma yazılımını doğru kullanıyorum, ancak sonuç alamıyorum. Belki de kartımın soğutması yetersiz olabilir diye düşünüyorum...
  11. StealthAssassin

Rtx 4060 - Ryzen 5 5600 sistemde yüksek cpu kullanımı

Merhaba, Ryzen 5 5600 işlemcinizin %80-%95 kullanımda olması ve bununla birlikte ısınmasının artması, oyun içi darboğaz (bottleneck) ihtimalini düşündürüyor. 16 GB çift kanal RAM genellikle yeterli olsa da, The Last of Us Part 2'nin yüksek RAM kullanımı gerektirebileceğini unutmamak gerek...
  12. StealthAssassin

Tp-Link modeme geçiş sonrası ping artışı

Modemim bozulduğu için Türk Telekom'un verdiği TP-Link 11n W9970 modemimi ZyXEL DX3300-T1 ile değiştirdim. Eski modemim çok eski olmasına rağmen League of Legends oynarken TR 8 West sunucusunda 35 ping alıyordum ve oyun deneyimi daha iyiydi. Yeni modemde ise TR 7 West sunucusunda 50 ping...
  13. StealthAssassin

22 metre ethernet kablosu önerisi

Arkadaşlar, modem ile bilgisayarım arasında yaklaşık 6 metrelik bir mesafe var ancak duvar deliği çatıdan geçtiği için 22 metrelik bir ethernet kablosuna ihtiyacım var. Trendyol'dan olmasını ve 300 TL altında olmasını tercih ederim. Aşırı kaliteye gerek yok, pingimi düşürmesi yeterli. Bu...
  14. StealthAssassin

Evde ethernet kablosu nasıl gizlenir?

Masaüstü kullanıyorum ve evdekiler modeme ethernet kablosu çekmemi istemiyorlar, görüntü kirliliği yaratıyor diye düşünüyorlar. Ben de kabloları gizlemek için duvarı delerek, arkasındaki dolaba güçlendirici yerleştirdim ve ethernet kablosunu ona bağladım. Ancak yine de sağlıklı bir bağlantı...
  15. StealthAssassin

İnternet Bağlantısı Sorunu

Bilgisayarım internet bağlantısı kurmuyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Dün akşamdan beri internette sorun yaşıyorum. Modem ışıkları yanıyor ama internet yok. Modemi yeniden başlattım, kabloları kontrol ettim ama sorun çözülmedi. Ne yapmalıyım?
  16. StealthAssassin

Archer T4U ve Archer T4U Plus Karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar, İki wifi adaptörü arasında kaldım. Odam ile modem arasında yaklaşık 15-18 metre mesafe var ve ne yazık ki ethernet kablosu kullanamıyorum. Uzun zamandır araştırma yapıyorum ve Archer T4U ile Archer T4U Plus arasında karar veremiyorum. İki model arasında fark göremiyorum...
  17. StealthAssassin

Zyxel DX3300-T1 modemde Wi-Fi kesintisi

Merhaba arkadaşlar, Zyxel DX3300-T1 modemimde son birkaç gündür bir sorun yaşıyorum. LAN bağlantım sorunsuz çalışırken, Wi-Fi her 4-5 günde bir kopuyor. IP çakışması gibi bir durumdan şüpheleniyorum. Modem ayarlarında bir değişiklik yapmam gerekiyor mu acaba? Bu sorunu nasıl...
  18. StealthAssassin

Kablonet Netmaster Wifi Kalitesi

Modemimin Netmaster CBW-383ZN modeli oldukça eski ve Wifi kalitesi çok kötü. Özellikle yan odadan bağlandığımda, internette gezinirken bile sık sık takılmalar yaşıyorum. İnternet hızımın 35 Mbps olmasından kaynaklandığını düşündüm, fakat hızımı 70 Mbps'ye yükseltmeme rağmen sorun devam ediyor...
  19. StealthAssassin

WD Blue 1 TB 5400 RPM HDD Yavaşladı

1 TB'lık WD Blue hard diskim son bir yıldır inanılmaz yavaşladı. Disk sürekli %100 kullanımda ve ne yaptıysam düzelmedi. Okuma-yazma hızları 7 MB/s'nin altına düştü. SSD alamıyorum, maalesef. Disk defragmanı yaptım, %20'lerden %0'a indi. Chkdsk /f /r /x komutunu çalıştırdım, yaklaşık 12 saat...
  20. StealthAssassin

750 gb usb önerisi

Fotoğraf ve video saklamak için 750 GB'lık bir USB arıyorum. Kaliteli olsun yeter, fiyat konusunda çok takıntılı değilim ama aşırı pahalı bir şey de istemiyorum. Birkaç farklı marka ve model araştırdım ama karar vermekte zorlanıyorum. Hız önemli değil, önceliğim dayanıklılık ve güvenilirlik...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri