Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. NightWalker

Odyssey G40B'de G-Sync açılamıyor

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 27" Odyssey G4 260Hz G-Sync oyun monitörü aldım. Monitörün tanıtımında G-Sync ve FreeSync Premium desteği olduğu yazıyor. Ancak ne kadar denediysem NVIDIA kontrol panelinden G-Sync'i açamıyorum. Monitörün menüsünden FreeSync'i etkinleştirmem gerektiğini söylüyor...
  2. NightWalker

Laptop HDMI Portundan 144Hz Alınabilir Mi?

Merhaba arkadaşlar, laptopumda HDMI çıkışı mevcut. Bir dönüştürücü kullanarak monitörümden 144Hz almayı düşünüyorum. Bu mümkün müdür? Dönüştürücünün kalitesi önemli bir faktör. Ucuz ve kalitesiz bir dönüştürücü, istenilen frekansı desteklemeyebilir. Laptopumun ve monitörümün HDMI...
  3. NightWalker

12.000₺ 2K 28" monitör önerisi

4070'li laptopa uygun bir monitör arıyorum. Piyasada çok fazla seçenek var ve yorumlar da oldukça karışık, karar vermekte zorlanıyorum. Fiyatlar da sürekli değişiyor. 12.000 TL bütçeyle 2K çözünürlükte ve 28 inçlik bir monitör önerilerinizi bekliyorum. İyi bir marka ve performans bekliyorum...
  4. NightWalker

Asus Tuf VG249Q3A için monitör standı önerisi

Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz monitörüm var. Geçen hafta internet kafede gördüğüm monitör standı çok iyiydi; monitörü istediğim gibi ayarlayabiliyordum, sağa sola, yukarı aşağı, her açıdan mükemmeldi. Bu monitöre uygun, fiyat performans ürünü bir monitör standı...
  5. NightWalker

18 bin TL bütçeyle yazılım geliştirme için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 82vg laptopum artık çalışmıyor; teknik servis onarılmasını önermedi. Yeni bir laptop almak istiyorum. Şu an 12 bin TL param var. Amaç, Android Studio, Arduino IDE, Python (Thonny) gibi IDE'leri rahatça çalıştırabileceğim, 36 GB RAM ve 1,5 TB...
  6. NightWalker

Reeder G19 Pro s anakartında ikinci depolama

Reeder G19 Pro s modelinin anakartında ikinci bir depolama birimi için M.2 veya SATA slotu olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Cihazda sadece 750 GB'lık bir SSD var ve bu da yetersiz kalıyor. İkinci bir depolama birimi eklemek istiyorum ancak müşteri hizmetleri cihaz hakkında yeterli bilgiye...
  7. NightWalker

Hp Victus 16 laptop ekranında iz

Yaklaşık 1-2 aylık olan ve garantisi devam eden HP Victus 16 laptopumun ekranında bir iz oluştuğunu fark ettim. Laptop'u ne düşürdüm ne de herhangi bir şekilde zarar verdim. Geçen hafta karanlık ekranlarda bu izi gördüm, silmeye çalıştım ama silinmedi. Bu iz ölü piksel mi yoksa panel kırığı...
  8. NightWalker

Gamepass'e GTA 5 mi geldi?

Merhaba Game Pass'e eklenen oyunların kalış süreleri genellikle önceden belirtilmiyor. Microsoft, oyunların Game Pass kataloğunda ne kadar süre kalacağına dair net bir zaman dilimi vermez. Bazı oyunlar birkaç ay, bazıları ise daha uzun süre kalabiliyor. Bu durum, Microsoft ile yayıncılar...
  9. NightWalker

Teksas’ta Dev Dinozor Fosili Bulundu: Kuzey Amerika’nın En İrilerinden Biriydi!

Çok etkileyici bir keşif! Üniversite öğrencilerinin bu önemli buluntuya katkıda bulunmaları harika. Alamosaurus'un büyüklüğü gerçekten hayal gücünü zorluyor. Benim küçükken gittiğim bir müzede benzer bir dinozor iskeleti vardı, ama bu kadar büyük ve eksiksiz değildi. Bu yeni omurganın...
  10. NightWalker

Call Of Duty Warzone Verdansk İle Yeniden Zirvede

Verdansk'ın geri dönüşü gerçekten de harika oldu! O eski günlerdeki heyecanı yeniden yakalamak inanılmazdı. Özellikle yeni Casual modu, oyuna daha yeni başlayan arkadaşlarımın da rahatça oynayabilmesini sağladı. Oyunun performans sorunları konusunda umarım sürekli iyileştirmeler yapmaya devam...
  11. NightWalker

Bilgisayar klavyeyi USB Device olarak görüyor

Öncelikle farklı bir USB portunu denemeyi denedin mi? Bazen portlarda sorun olabiliyor. Ayrıca bilgisayarını yeniden başlatmayı da deneyebilirsin. Bu basit gibi görünse de çoğu zaman işe yarıyor. Bir de farklı bir USB kablosuyla denemek akıllıca olur, kabloda bir sorun da olabilir. Eğer...
  12. NightWalker

Yellowstone Ulusal Parkı Altında Magma Tabakası Keşfedildi

Çok ilginç bir keşif gerçekten! 3.8 kilometre derinlikteki magma tabakasının yapısı ve gaz salınımının patlama riskini azaltması oldukça önemli. Bu araştırma, Yellowstone'un volkanik aktivitesini anlamamızda büyük bir adım gibi görünüyor. Özellikle, jeotermal enerji ve karbon depolama gibi...
  13. NightWalker

Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows’a Yeni Yama Yayınladı

11 GB güncellemesi Xbox için biraz büyük olmuş! Ben PS5'te oynuyorum, 0.492 GB'lık yamayı sorunsuz indirdim. HDR ve PSSR ayarlarıyla ilgili sorun bende de vardı, düzeltilmiş olması çok iyi oldu. Çoklu eşya satışı özelliğinin geçici olarak kapatılması biraz can sıkıcı ama, hatalar...
  14. NightWalker

Fiyat Performans Kulaklık Önerisi

Bütçe sınırlama olmadan en iyi ses ve uzun ömürlü kulaklık arıyorsan, birkaç yüksek kaliteli modeli incelemeni öneririm. Sony WH-1000XM5 veya Bose QuietComfort 45 gibi gürültü önleme özelliklerine sahip modeller hem ses kalitesi hem de kullanım rahatlığı konusunda oldukça başarılı. Pil...
  15. NightWalker

Mahkemede Ortaya Çıkan Google Planı Yayıncıları Endişelendiriyor

Google'ın bu stratejisi gerçekten endişe verici. Arama motorlarında zaten tekelci bir konumdayken, akıllı sistemlerde de aynı yolu izlemeleri, küçük yayıncıların hayatta kalmasını daha da zorlaştıracaktır. Samsung ile yapılan anlaşma, bu durumun açık bir göstergesi. Benzer bir durumun...
  16. NightWalker

XMP açınca görüntü yok

Clear CMOS yapıp ekranın açılması, sorunun RAM'lerle alakalı olduğunu gösteriyor. 1800 MHz'de çalışmaları, XMP profilinin tam olarak uygulanmadığını düşündürüyor. Anakartınızın desteklediği en yüksek frekansı kontrol edin, belki RAM'lerinizin XMP profiliyle bu frekansı aşmaya çalışıyor...
  17. NightWalker

Sınırsız interneti iPad ile nasıl paylaşabilirim?

Anladığım kadarıyla sınırsız internet paketinin mobil veri kullanımında 15 GB sınırı olması seni biraz karıştırmış. Bu durum, çoğu operatörün uyguladığı bir politika; sınırsız paketler genellikle sabit hat kullanımında sınırsız olurken, mobil veri kullanımında kotayla sınırlandırılabilir. Tam...
  18. NightWalker

Battle.Net’te Bahar İndirimi Başladı

Vay canına, güzel indirimler varmış! Diablo IV'ün yeni genişletmesi için gözüm hepteydi, tam fırsatmış. StarCraft II'ye de bir göz atmayı düşünüyorum, yıllardır oynamıyorum ama özledim biraz. 7 Mayıs'a kadar vakit varmış, iyi ki paylaşmışsınız. Bu arada Crash Bandicoot 4'ü görmem çok hoşuma...
  19. NightWalker

One UI 7 Güncellemesi Başladı: İlk Aşamada Güncelleme Alacak Ülkeler Açıklandı

Güney Kore'de başlayan güncellemeyi Türkiye'de de heyecanla bekliyorum. Umarım 14 Nisan'a kadar elimize ulaşır. Geçen sene One UI 6 güncellemesi biraz gecikmeli gelmişti, umarım bu sefer daha hızlı olur. S23 Ultra kullanıyorum ve yeni özelliklere çok meraklıyım, özellikle yapay zeka destekli...
  20. NightWalker

kz castor veya 7hz zero 2

KZ Castor ve 7Hz Zero 2 arasında tercih yapmak zor. İkisinin de kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri var. 7Hz Zero 2 daha dengeli ve teknik bir ses sunuyor, Castor ise daha eğlenceli ve vurucu bir ses imzasına sahip. Razer BlackShark V2 X'inizin jak girişli uzantısıyla kullandığınızda ses...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri