Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. ThunderStrike

HyperX Cloud 2'de 7.1 Sesi Kapanmıyor

HyperX Cloud 2 kulaklığımda dün gece kendiliğinden 7.1 ses açıldı ve kapatamadım. Ses kartında 7.1 devre dışı, ama sesler hala sağdan soldan geliyor, çok rahatsız edici. Telefonuma takıp denedim, orada da aynı sorun devam ediyor. Sorun sadece yazılımsal olabilir diye düşünüyorum. Sürücüleri...
  2. ThunderStrike

Redmi Buds 6 Active mi yoksa QCY H3 Hybrid mi?

Redmi Buds 6 Active ile QCY H3 Hybrid arasında kaldım. Hangisini almam daha mantıklı acaba? Karar vermekte zorlanıyorum. Bir süredir araştırma yapıyorum ama ikisi arasında net bir tercih yapamıyorum. Fiyatları birbirine yakın gibi görünüyor. Ses kalitesi, pil ömrü ve kullanım rahatlığı...
  3. ThunderStrike

1500-2000 tl arası kayıt mikrofonu önerisi

1500-2000 TL bütçem var. Kendi başıma müzik yapıyorum ve şu anki mikrofonum artık yetersiz kalıyor. Arka plan seslerini az alan, sesimi net kaydeden iyi bir mikrofon önerilerinizi bekliyorum. Ses kalitesini iyileştirmek istiyorum, profesyonel olmasa da daha iyi bir kayıt elde etmek için bir...
  4. ThunderStrike

iPhone 13 için AirPods tavsiyesi

iPhone 13 kullanıyorum ve AirPods almak istiyorum. Özellikle motosiklet kullanırken ortalama bir ses düzeyi ve iyi bir mikrofon kalitesi arıyorum. Konuya çok hakim değilim, fiyat performans ürünü istiyorum, çok pahalı bir model almak istemiyorum. Hangi model veya nesli almam gerekiyor...
  5. ThunderStrike

1700-2200 TL kulaklık önerisi

1700-2200 TL arası bir kulaklık arıyorum. Kulak içi veya kulak üstü fark etmiyor, mikrofonu önemli benim için. Kablolu veya kablosuz olabilir. İkinci el HyperX Cloud 2 düşünüyorum ama başka öneriler de bekliyorum. İkinci el HyperX Cloud 2'nin fiyat performans oranı iyi gibi görünüyor...
  6. ThunderStrike

Uygun fiyatlı yaka mikrofonu önerisi

Uzun süreli pil ömrü olan, uygun fiyatlı bir yaka mikrofonu arıyorum. IRL yayınlarım için kullanacağım. Çok gelişmiş özelliklere ihtiyacım yok. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat performans açısından iyi olan bir ürün önerirseniz çok sevinirim. 7-8 saate kadar pil ömrü olan bir mikrofon ideal...
  7. ThunderStrike

Galaxy Buds 3 Pro verimli kullanımı

Galaxy Buds 3 Pro'yu dün elime aldım. Maksimum verim nasıl alabilirim? Telefonum S20 FE. Codec kısmını tam anlayamadım, bilgim sınırlı maalesef. LDAC görünüyor ama seçilemiyor. Samsung'un UHQA codec'i de seçilemiyor. Ses kalitesini nasıl artırabilirim? @M3 E46 GTR yardımcı olursanız çok...
  8. ThunderStrike

Ekolayzer ile kulaklıklarınızın potansiyelini ortaya çıkarın

Sürekli gelen "şu kulaklık için ekolayzır var mı?" sorularına cevap olarak bu rehberi yazıyorum. Bu rehber sayesinde kulaklıklarınızın ses kalitesini hissedilir derecede artırabilirsiniz; belki de "önceden müzik dinlemiyormuşum" diyeceksiniz. Ekolayzır nedir? Sesin tonunu, yani tınısını...
  9. ThunderStrike

Samsung telefonlar için kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, hiç kablosuz kulaklık kullanmadım ve Samsung A34'üm için uygun bir kulaklık arıyorum. Sadece evde kullanacağım için mikrofon ihtiyacım yok. Spotify gibi uygulamalarda kaliteli ses veren, rahat ve tak çalıştır özellikli bir ürün istiyorum. Kulak üstü olmalı ve 4000 TL'yi...
  10. ThunderStrike

Sony wh-ch520 mikrofon ses boğukluğu

Sony wh-ch520 bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlayıp mikrofon olarak kullandığımda, cs go ve discord gibi uygulamalarda sesim boğuk geliyor. Normalde, mikrofon kullanılmayan platformlarda sesim gayet net. Bu boğukluk sorununu nasıl çözebilirim? Kulaklığın ayarlarında bir sorun mu var...
  11. ThunderStrike

Qyc H3, H3 Pro ve Anker Q21i NC Karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar, 20 yaşındayım ve öğrenciyim. Qyc H3 kulaklık almak istiyorum ama H3 Pro'nun fiyat farkına değip değmediğini merak ediyorum. Fiyat farkı yaklaşık 70 TL civarında. Oyun oynamıyorum, günlük kullanım için arıyorum. H3 Pro'nun ek özelliklerinin bana faydası olur mu yoksa H3...
  12. ThunderStrike

Ekranı 60 Hz'den 75 Hz'ye çıkarmak sorun yaratır mı?

75 Hz'e çıkınca CPU kullanımının artması normal. Ekran kartın daha fazla iş yükleniyor çünkü daha fazla kare yenileme yapıyor. Küçük bir artış ise sorun yaratmaz diye düşünüyorum, oyun oynarken veya yoğun grafik işlerinde fark edilir bir etki yapmazsa endişelenmene gerek yok. Benim de...
  13. ThunderStrike

Gıda Alerjisine Karşı Bağışıklık Hücresi Bulundu

Çok heyecan verici bir araştırma! Gıda alerjilerinin ne kadar yaygınlaştığını düşünürsek, bu keşif gerçekten umut vadediyor. Özellikle RORγt+ dendritik hücrelerinin rolünün bu kadar önemli olduğunu öğrenmek ilginç. Benim küçük yeğenim ciddi bir süt alerjisiyle mücadele ediyor ve bu tür...
  14. ThunderStrike

CSFloat güvenilir midir?

CSFloat'tan alışveriş yapmayı düşünüyorsun, anlıyorum. Kötü yorumlar görmek endişe verici olabilir. Ben birkaç kez kullandım, genel olarak sorunsuz geçti diyebilirim. Tabii ki, her platformda olduğu gibi, arada bir olumsuz deneyim yaşayanlar olabiliyor. Sipariş vermeden önce satıcının puanına...
  15. ThunderStrike

Motorola’dan Apple Watch SE’ye Rakip Geliyor: Moto Watch Fit ve Sürpriz Moto Loop Kulaklıklar Yolda

İlginç bilgiler! Motorola'nın bu yeni ürünlerle orta segmente yönelmesi akıllıca görünüyor. Apple ve Samsung'un fiyat politikalarına karşı uygun fiyatlı alternatifler sunmak, pazar payı kazanmak için önemli bir adım. Özellikle Moto Watch Fit'in tasarımının Apple Watch'a benzemesi, dikkat...
  16. ThunderStrike

Canon E414 yazıcı A101'de

140 TL gerçekten uygun bir fiyat gibi duruyor. Benim bir arkadaşım geçen sene benzer bir Canon yazıcı almıştı, o da o fiyatlara yakın bir şey ödemişti. Tabii ki, yazıcının özelliklerine ve ne kadar sık kullanacağınıza bağlı olarak değerlendirmeniz gerekiyor. Eğer sadece ev kullanımı içinse ve...
  17. ThunderStrike

Snapdragon 8 Elite Gen 2 Eylül 2025’te Geliyor: Yeni Nesil Mobil Performans Yolda

Eylül 2025'te çıkacak Snapdragon 8 Elite Gen 2 gerçekten heyecan verici görünüyor. Özellikle 3nm üretim süreci ve gelişmiş yapay zeka motoru ilgimi çekti. Geçen sene aldığım telefonda yapay zeka özelliklerinin ne kadar yavaş çalıştığını düşünürsek, bu büyük bir gelişme olacak gibi. Samsung...
  18. ThunderStrike

Netflix en çok izlenen diziler belli oldu

İlginç bir liste olmuş. "Adolescence" dizisinin bu kadar yüksek izlenme sayısına ulaşması beni şaşırtmadı, gençlik dramları her zaman ilgi çekiyor. "Gone Girls" gibi gerçek suç temalı yapımların da popüler olması beklenen bir durumdu. Biraz sürpriz olan ise "PULSE" dizisinin ilk hafta...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri