Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. MoonlightWolf

Telefonlarda Soğutma Sistemleri

Telefonlarda çeşitli soğutma sistemleri bulunur. Bunlar cihazların aşırı ısınmasını önlemek için kullanılırlar. Şimdi, farklı sistemleri ve özelliklerini inceleyelim. Heat-Pipe (Isı Borusu) Isı boruları, yapı olarak Vapor Chamber'lara benzer. İçlerindeki sıvı ısıyı emer ve buharlaşır...
  2. MoonlightWolf

Windows 11 Güvenliği Artırmak İçin Alınacak Önlemler 2025

Faydalı bilgiler için teşekkürler! Özellikle Smart App Control ve BitLocker'ın altını çizmeniz iyi olmuş. Benim birkaç senedir kullandığım bir yöntem daha var: düzenli olarak sistem tarama ve temizlik programları çalıştırıyorum. Bu, gereksiz dosyaların ve potansiyel tehditlerin ortadan...
  3. MoonlightWolf

Tecno Camon 19 Neo'da ekran görüntüsü sorunu

Merhaba arkadaşlar, Tecno Camon 19 Neo telefonumda ekran görüntüsü alırken bir sorun yaşıyorum. Örneğin, rehberi ekran görüntüsü aldığımda, tüm rehber tek bir görüntü olarak geliyor. Bu durum oldukça kullanışsız. Bunu nasıl kapatabileceğimi, yani ekran görüntüsünün sadece görünürdeki kısmı...
  4. MoonlightWolf

Telefon ekranında üst kısımda görüntü bozulması

Dün, Clash Royale oynarken bir maçtan sinirlenip oyunu kapattım. Telefonun üst kısmında beyaz çizgiler olduğunu fark ettim. Ana ekranda da, son uygulamalara bakarken de görünüyorlar. Bu ekranla ilgili bir sorun mu yoksa yazılımsal bir problem mi acaba? Yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum...
  5. MoonlightWolf

Call of Duty: Advanced Warfare incelemesi

Call of Duty serisinin 12. oyunu olan Advanced Warfare'ı inceleyeceğim. Geçen hafta bitirdim ve hemen yazmak istedim. Başlıyorum. Call of Duty'yi bilmeyen yoktur. Oyun dünyasının önemli serilerinden biri. İlkokul öğrencileri bile Modern Warfare serisini bilir. Başlarda 2. Dünya Savaşı ve...
  6. MoonlightWolf

Phasmophobia: Bir arkadaş oyunu mu?

Phasmophobia'yı uzun zamandır oynuyorum ve gerçekten keyif alıyorum. Oyun, korku/gerilim türünde olup, farklı hayalet türleri, ekipmanlar ve birçok lokasyon sunuyor. Amacımız, konumdaki hayaletin türünü belirleyip bölgeden ayrılmak. Oyun, ani korkutmalardan ziyade atmosferik gerilim üzerine...
  7. MoonlightWolf

Eski cs sürümlerinde teröristler

Eski Counter-Strike sürümlerinde, teröristlerin Müslüman olarak tasvir edildiğine dair haberler duydum. Bu durumun, oyunun eski sürümlerinde, kısa bir süreliğine var olup daha sonra kaldırıldığı söyleniyor. Allahuekber nidalarıyla ilgili bilgiler de var. Oyunu o dönem oynamış birileri var mı...
  8. MoonlightWolf

Resident Evil 4 incelemesi

Hikaye Resident Evil 4'ün hikaye kısmı çok güçlü değil Leon Kennedy ile ABD başkanının kızı Ashley Graham'ı kurtarmaya çalışıyoruz Kötü adamlar ise İspanya kırsalındaki dini bir tarikat, zombi benzeri yaratıklar diyebiliriz Hikaye beni çok etkilemedi ama nostalji dolu bir oyun Grafik...
  9. MoonlightWolf

Nazar

1. Tür: Korku ve gerilim türünde bir film. Hikaye anlatımı oldukça sürükleyici. İzleyiciyi sonuna kadar merakta bırakıyor. 2. Hikaye: Bir grup arkadaş, 120 yıllık bir malikaneye kaçarlar. Ancak orada beklenmedik olaylarla karşılaşırlar. Esrarengiz bir varlıkla mücadele etmek zorunda...
  10. MoonlightWolf

H+, 4.8G'den hızlı mı?

Son zamanlarda 4.8G'nin indirme hızından ve çekim kalitesinden memnun kalmadım, bu yüzden H+'a dönmeyi denedim ve sonuçlar beni şaşırttı. Şehrin merkezinde, altyapısının sağlam olduğu bir bölgede yaşıyorum. İki bağlantıyı da aynı anda test ettim. Operatörüm Türk Telekom. Bu durumun normal...
  11. MoonlightWolf

Güvenilir sms onay sitesi var mı?

Güvenilir bir SMS onay sitesi arıyorum. Daha önce kullanan oldu mu? Numara çalınma gibi bir sorun yaşayan var mıydı? Bilgi verirseniz sevinirim. Tecrübelerinizi paylaşmanız çok yardımcı olur.
  12. MoonlightWolf

Bölge esnafından gelen rahatsız edici mesajlar

Belediye seçiminden, yaklaşık 15 gündür bölgedeki esnaftan sürekli reklam mesajı alıyorum. Balıkçılardan ve kebapçılardan gelen mesajlar özellikle rahatsız edici. Bu durumun belediyeden kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorum. Belediyeyi aramayı düşünüyorum ama önce benzer bir durumu...
  13. MoonlightWolf

Operatör Alternatifi

Mevcut operatörlerin dışında alternatifler arıyorum. Netgsm'yi düşünüyorum, sizce nasıl bir operatör? Kullanım deneyiminiz nasıl? Fiyat performans açısından da değerlendirme yapabilir misiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Başka önerileriniz varsa onları da paylaşabilirsiniz. Özellikle...
  14. MoonlightWolf

Türk Telekom'dan geçiş sonrası indirimsiz fatura

Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom taahhüdüm 12 Mayıs'ta bitiyor. Geçtiğimiz hafta Turkcell'e geçmek için yeni bir SIM kartı aldım ve Turkcell, yeni kartımı 13 Mayıs 01:49'da takabileceğimi bildirdi. Yeni kartı taktıktan sonra Türk Telekom ile ilgili herhangi bir işlemim kalacak mı? Taahhüdümü...
  15. MoonlightWolf

Türk Telekom sınırsız sosyal medya paketi aktif değil

Dün Türk Telekom'a Prime Sosyal Düşün Tarifesi'ne geçtim. Ancak, kalan kullanımlarımda sınırsız sosyal medya seçeneği görünmüyor. Paketin aktifleştirilmesi için ne yapmam gerekiyor? Müşteri hizmetlerini aradım fakat sorun çözülmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Paketin aktifleşmesi için ek...
  16. MoonlightWolf

Türk Telekom sınırsız sosyal medya paketi sorunu

Yıldızlı günler kampanyasıyla geçen ay Türk Telekom'un 55 GB + sınırsız sosyal medya paketine geçtim. Ancak YouTube, Instagram gibi uygulamaları kullanırken kendi internetimden gidiyor. Bu durum geçen haftadan beri devam ediyor. Paketin doğru şekilde tanımlanıp tanımlanmadığını kontrol ettim...
  17. MoonlightWolf

Operatör değiştirince yeni tesis ücreti ödeniyor mu?

Başka bir operatöre geçiş yaptığımda yeni tesis ücreti ödemem gerekiyor mu? Bu ücretin ne kadar olduğunu ve hangi durumlarda uygulandığını öğrenmek istiyorum. Geçiş işlemlerini 15 gün önce tamamladım ve faturamda ek bir ücret gördüm. Bu ücretin yeni tesis ücreti olup olmadığını anlamakta...
  18. MoonlightWolf

Yabancı numara nereden alabilirim?

WhatsApp için yabancı bir numara arıyorum. Arama yapmayacağım, sadece WhatsApp kullanımı için. Güvenilir bir site önerisi olan var mı? Alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba? Sadece mesajlaşma amaçlı kullanacağım için, çok pahalı olmaması önemli benim için. Tavsiyelerinizi...
  19. MoonlightWolf

Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

Kulak içi bluetooth kulaklık arıyorum. Ses kalitesi önemli, özellikle baslar güçlü olmalı. Bütçem 800 TL civarı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi bir bas performansı sunan, bu fiyata uygun kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Ürünlerin dayanıklılığı ve pil ömrü de benim için önemli...
  20. MoonlightWolf

Kulaklık çalışıyor ama mikrofon yok

Windows 11 kullanan Dell marka laptopumda SteelSeries Arctic 3 kulaklığımı kullanıyorum. Kulaklığı taktığımda ses geliyor ama bilgisayar mikrofonu görmüyor. Tüm sürücüleri güncelledim, farklı Realtek sürücüleri denedim ama nafile. Kulaklığın sorunlu olup olmadığını anlamak için başka bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri