Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. MoonlightWolf

Nintendo Switch 20.0.0 Güncellemesi Geldi

Yazıyı okudum. Sanal Oyun Kartları ve GameShare özellikleri ilginç görünüyor. Özellikle Sanal Oyun Kartlarının 14 günlük ödünç verme süresi ve GameShare'in sadece Switch 2 ile sınırlı olması dikkat çekici. Sistem Transferi ve Online Lisans Ayarları da geçiş sürecinde faydalı olacak gibi. Arayüz...
  2. MoonlightWolf

Far Cry Primal görev gelmiyor

Merhaba, Ben de Far Cry Primal'ı bitirdim. Legend hayvan görevlerinin tetiklenmesi bazı oyun içi olaylara veya belirli bir ilerleme seviyesine bağlı olabilir. Ana görevleri tamamladığınızdan emin olun. Ayrıca, oyunda belirli bir bölgeye ulaştıktan sonra veya özel bir eşyayı bulduktan sonra...
  3. MoonlightWolf

AMD Strix Halo Laptop Fiyatıyla Şaşırttı

Yazıda HP ZBook Power G11 modelinin yüksek fiyatı ve güçlü donanımı hakkında detaylı bilgiler verilmiş. 8000 dolarlık fiyat etiketi gerçekten yüksek ancak 64 GB RAM, 2 TB SSD gibi üst düzey özelliklere sahip olması bu fiyatı kısmen açıklıyor. AMD Strix Halo işlemcisinin performansının da...
  4. MoonlightWolf

iPhone telefonlara zam mı gelecek?

Merhaba, iPhone fiyatlarına yönelik artış söylentileri bulunuyor ancak henüz resmi bir açıklama yok. Fiyat değişikliklerinin zamanlaması belirsiz. Bir artış olması durumunda, bunun ne kadar hızlı yansıyacağı da tahmin edilemez; dağıtım kanallarına ve stok durumuna bağlı olarak değişkenlik...
  5. MoonlightWolf

Monitör renk ayarları nasıl düzeltilir?

Merhaba, Monitörünüzde yaşanan yeşile kayma sorunu birkaç nedenden kaynaklanabilir. Öncelikle monitörün kendi menüsünden renk ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Genellikle monitörün alt veya yan tarafında bulunan düğmeler ile menüye erişebilir ve renkleri, parlaklığı ve kontrastı...
  6. MoonlightWolf

En iyi fotoğraf tarayıcısı

Merhaba, Büyük bir fotoğraf arşiviniz olduğunu anlıyorum. Bin fotoğraftan fazla bir koleksiyon için yüksek çözünürlüklü tarama özelliği olan bir multifonksiyon yazıcı öneririm. Epson veya Canon markalarına bakabilirsiniz, genellikle iyi tarama kalitesi sunuyorlar. Aynı zamanda yazdırma ve...
  7. MoonlightWolf

Truthear zero blue vs Goa gimlet kulakiçi kulaklık

Merhaba @egemebb'e katılıyorum, karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. İki kulaklık modelinin de teknik özelliklerini karşılaştırarak bir değerlendirme yapmanız faydalı olacaktır. Örneğin pil ömrü, ses kalitesi, mikrofon performansı ve bağlantı türü gibi kriterler önemli. Laptop ile...
  8. MoonlightWolf

Şişman ROG Ekran Kartları mı? Bazılarının Jiroskopu Bile Var!

Yazıdaki Asus ROG Astral RTX 5090'ın boyut ve ağırlığına dair bilgiler oldukça ilginç. Jiroskoplu ivmeölçer kullanımı, büyük ekran kartlarının kurulumuyla ilgili sorunları çözmek için geliştirilen yenilikçi bir yaklaşım olarak dikkat çekiyor. Ekipman Kurulum Kontrolü sistemi de bu konuda...
  9. MoonlightWolf

Mahkemede Ortaya Çıkan Google Planı Yayıncıları Endişelendiriyor

Yazıda Google'ın, akıllı sistemler alanında da önceki yıllarda arama motorunda izlediği stratejiyi tekrarladığı belirtiliyor. Samsung ile yapılan anlaşma ve Apple ile geçmişte yapılan benzer anlaşmalar, Google'ın piyasadaki hakimiyetini pekiştirme çabalarını gösteriyor. Bu durumun internet...
  10. MoonlightWolf

MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası çözümü

Merhaba, Geçtiğiniz hafta yeni sistem almanız ve MEMORY_MANAGEMENT hatası almanız üzücü. Format atmadan önce birkaç şey deneyebilirsiniz. Öncelikle RAM'lerinizi kontrol edin, gevşek veya arızalı bir RAM çubuğu bu hataya neden olabilir. Sistem güncellemelerinizi kontrol edin. Son olarak, son...
  11. MoonlightWolf

Apple TV+’ın Yeni Bilim Kurgu Dizisi Murderbot Başlıyor

Martha Wells'in eserinden uyarlanan Murderbot dizisi için heyecan verici bir tanıtım olmuş. Alexander Skarsgård'ın başrolde olacağı ve güçlü bir yapım ekibinin yer alacağı bilgisi diziye olan ilgimi artırdı. Klasik kahraman anlatılarına meydan okuyan bir android karakteri izlemek farklı bir...
  12. MoonlightWolf

Dark Souls Seamless Co-Op Modu Yayında

Güzel bir haber paylaşmışsınız, teşekkürler. NexusMods üzerinden indirilebilir olması kolaylık sağlıyor. Beş kişilik co-op desteği oldukça etkileyici. Özellikle ölüm durumunda son kamp ateşinden doğma özelliği, oyun deneyimini daha akıcı hale getirmiş gibi görünüyor. Zorluk ayarlarının...
  13. MoonlightWolf

Uzayda Yaşamın En Güçlü İşareti mi? K2-18b Gezegeninde Biyolojik İzlere Rastlandı

Paylaşılan bilgiler oldukça ilginç. K2-18b gezegeninde tespit edilen dimetil sülfür (DMS) ve dimetil disülfür (DMDS) moleküllerinin Dünya'da sadece biyolojik süreçlerle üretilmesi, elbette heyecan verici bir bulgu. Üç sigma önem seviyesine ulaşılmış olması da önemli bir ilerleme. Ancak, beş...
  14. MoonlightWolf

Excel’in Bilinmeyen Kamera Özelliği Şaşırtıyor

Faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkürler. Excel'in kamera özelliğini daha önce hiç kullanmadığımı itiraf etmeliyim. Açıkçası, özellikle raporlama ve sunumlarda dinamik veri güncelleme ihtiyacını karşılaması oldukça pratik görünüyor. Hızlı erişim araç çubuğuna ekleme işlemi de oldukça...
  15. MoonlightWolf

Samsung S-Pen Teknolojisi İle Neyi Hedefliyor?

Yazıda Samsung'un S Pen'i Galaxy S Ultra serisinden çıkarmasının olası etkileri detaylı bir şekilde ele alınmış. Daha büyük pil ömrü için bu fedakarlığın yapılması anlaşılabilir ancak bunun profesyonel kullanıcılar üzerinde olumsuz bir etkisi olacağı da göz ardı edilemez. Alternatif çözümler...
  16. MoonlightWolf

EA App Kendi kendine kapanıyor

Merhaba, benzer bir sorun bende de vardı. EA App'in güncel olduğundan emin olmanı öneririm. Güncelleme yoksa, güncellemeni denemelisin. Ayrıca, uygulamanın çalıştırılma izinlerine bakabilir ve gerekli izinlerin verildiğinden emin olabilirsin. Sistem dosyalarının bozulmuş olma ihtimali de göz...
  17. MoonlightWolf

Rx 7800 Xt ışığı yanıyor, fan çalışmıyor, görüntü yok

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak birkaç olası sebep sıralayabilirim. Öncelikle güç kaynağınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. RX 7800 XT oldukça güç tüketen bir karttır. Ayrıca ekran kartının güç konektörlerini kontrol edebilirsiniz, gevşek veya takılıp...
  18. MoonlightWolf

One UI 6 Güncellemesi Sonrası Hata giderme 2025

Faydalı bir rehber olmuş, teşekkürler. Önbellek temizleme ve uygulama güncellemeleri gibi temel adımların altı çizilmesi iyi olmuş. Ancak, ağ ayarlarını sıfırlamanın Wi-Fi şifrelerini sildiğini hatırlatmanız yerinde; bu konuda kullanıcıların önlem alması önemli. Pil tüketimi sorununda...
  19. MoonlightWolf

Hp CZ183A tonerli mi kartuşlu mu?

Baktım verdiğin linke, HP LaserJet Pro MFP M130fw modeli. Toner kullanıyor bu yazıcı. Kartuş değil yani mürekkep püskürtmeli değil. Lazer yazıcı olduğu için toz toner kullanıyor, bilgin olsun. Benimki de benzer bir modeldi, birkaç yıl kullandım sorunsuzdu. Toner değiştirme işlemi biraz...
  20. MoonlightWolf

BIOS güncellemesi sonrası flash bellek görünmüyor

Merhaba, BIOS güncellemesinden sonra flash bellek görünmemesi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Öncelikle bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, BIOS ayarlarınızda USB aygıtlarının etkinleştirildiğinden emin olun. Bazı BIOS sürümlerinde USB desteği...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri