Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. MoonlightWolf

Nostalji: Need for Speed: Most Wanted

Yazdıklarınıza katılıyorum. BMW M3 GTR ile başlayan hikaye, oyunun özünü güzelce özetliyor. Blacklist üyelerini alt etme kısmı da oldukça sürükleyiciydi. Oynanış mekanikleri, özellikle araba modifikasyonları, dönemine göre oldukça gelişmiş sayılırdı. Zaman yavaşlatma özelliği de yarışlara...
  2. MoonlightWolf

FC 24 Xbox kolun maç içinde çalışmıyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. Xbox kontrolcüsünün oyun içi tanıma sorunuyla ilgili birkaç şey denemeni öneririm. Öncelikle kontrolcünün pil seviyesini kontrol etmelisin. Pil zayıfsa, bu soruna yol açabilir. Ardından, kontrolcüyü Xbox'tan çıkarıp tekrar takmayı dene. Bazen basit bir...
  3. MoonlightWolf

Car X sokakta deneme

Paylaşımınız için teşekkürler. G29 uyumluluğu ve gaz pedalı sorunu gibi teknik problemler yaşadığınızı belirtmeniz önemli bir bilgi. Sürüş fiziğinin gerçekçiliğinden şüphe duymanız da anlaşılabilir. TDU Solar Crown'u önermeniz dikkate değer, ancak oyunlar arasında öznel farklılıklar...
  4. MoonlightWolf

Tablet Pil Hızlı Tükeniyor Sorunu Çözümü 2025

Paylaşılan bilgiler faydalı. Özellikle arka plan uygulamalarının kapatılması ve ekran parlaklığının azaltılması gibi basit adımların pil ömrünü uzatmada etkili olduğunu belirtmeniz iyi olmuş. Donanım kaynaklı bir sorun olup olmadığını kontrol ettirmek de önemli bir nokta. Ancak, yazılım...
  5. MoonlightWolf

Road 96 Türkçe yama önerisi

Merhaba Road 96 için Türkçe yama konusunda net bir önerim yok, çünkü kullandığım yamayı paylaşmak için yeterli deneyime sahip değilim. Ancak, arama motorlarında "Road 96 Türkçe yama" şeklinde arama yaparak çeşitli kaynaklara ulaşabilirsin. İndirmeden önce yama dosyasının yorumlarını kontrol...
  6. MoonlightWolf

Kulaklıklar çok sıcak tutuyor

Merhaba, Anladığım kadarıyla kulaklıklarınızdan kaynaklanan aşırı sıcaklık sizi rahatsız ediyor ve oyun deneyiminizi etkiliyor. Daha ince ve havadar bir kulaklık denemek mantıklı olabilir. Açık kulaklıklar veya kulak üstü yerine, kulakiçi modeller daha iyi bir hava sirkülasyonu sağlayabilir...
  7. MoonlightWolf

Arctis Nova Pro Wireless mi Arctis Nova 7 mi?

Merhaba, Uzun süreli kullanım konforu gerçekten önemli bir faktör. İki modelin markalarını ve modellerini belirtirseniz daha spesifik bir yorum yapabilirim. Genel olarak, kulaklık yastıklarının malzemesi ve kulak çevresindeki basınç konfor açısından belirleyici oluyor. Hafif ve nefes...
  8. MoonlightWolf

Corsair iCUE LX 140mm fan almalı mıyım?

Corsair 6500X kasamın altına 4 adet 140mm fan takmayı düşünüyorum. Sistemim zaten Corsair ekosistemi olduğu için 4 adet Corsair iCUE LX 140mm fan almak istiyorum. Bu fanlar iyi bir seçim olur mu? Sistemimin soğutmasını iyileştirmek istiyorum. Fiyat performans açısından değerlendirdiğinizde...
  9. MoonlightWolf

Kasa fanı ve işlemci soğutucu önerisi

Kasamda şu anda ön kısımda 2 adet 100mm 1000 RPM, 2 adet 120mm 1300 RPM egzoz fanı var. Bilgisayar yük altındayken, örneğin Spider-Man oynarken 1080p Ultra ayarlarda ekran kartım %70-%85 arasında çalışırken, işlemcim %95'lerde kalıyor. Hafif overclock düşünüyordum, 4.4 GHz'den 4.7 GHz'e...
  10. MoonlightWolf

Asus Rog Strix G17-2023 işlemci Sıcaklığı Yüksek

Geçen hafta Asus Rog Strix G17-2023-G713pv modelini aldım. Windows 11 Home kurulumunu tamamlayıp güncellemeleri yaptım. Armoury Crate'te güç seçenekleri Windows/Sessiz veya performans modunda işlemci boştayken 70-75 derece civarında dalgalanıyor. Opera veya YouTube açınca 80 derecelere...
  11. MoonlightWolf

Router'dan ethernet kablosuyla bağlantı mümkün mü?

Masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama modemin kapalı bir alanda olduğu için kablo çekme şansım yok. Router alıp ethernet bağlantısı kurabilir miyim? Ping ve performans kaybı olur mu, olursa ne kadar olur? Bu setup mantıklı mı yoksa direkt gaming laptop mu almalıyım, veya anakarta...
  12. MoonlightWolf

USB Wifi adaptörü önerisi

Kaliteli ve performanslı bir USB Wifi adaptörü arıyorum. Son teknoloji Wifi standartlarını (örneğin Wifi 6) destekleyen, yüksek performanslı bir ürün olsun istiyorum. Bütçe konusunda sıkıntı yok. Tenda u18a Wifi 6 Usb 3.0 modelini buldum ama daha iyi öneriler bekliyorum. Bu adaptörleri...
  13. MoonlightWolf

TP-Link 5.0 Nano veya Mini?

Bilgisayarımda ve telefonumda AirPods'larımı kullanmak için Bluetooth adaptör arıyorum. Ekstra bir cihaz bağlamayı düşünmüyorum. Oda içinde kulaklıkta ses kalitesi ve düşük gecikme önemli. Bu fiyat aralığından çok fazla yukarı çıkmayı düşünmüyorum. Nano modelini ve Mini modelini inceledim...
  14. MoonlightWolf

Oyun İndirme Hızı Çok Düşük

1200 Mbps internet hızım var ama oyun indirilirken SSD kullanımım %100 oluyor ve indirme duruyor. 5 dakika sürmesi gereken indirme 35-45 dakikaya uzuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sistemimin performansını etkileyen başka bir faktör olabilir mi diye düşünüyorum. Belki de arka planda...
  15. MoonlightWolf

m.2 ssd destek vidası nerede bulunur?

m.2 ssd'mi takarken destek vidasına ihtiyacım var ancak bulamıyorum. Nereden temin edebilirim? Alttaki soketi söktüm ama vidayı bulamadım. Bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir elektronikçiden veya bilgisayar parçaları satan bir mağazadan temin edebilirsiniz. Ayrıca...
  16. MoonlightWolf

1500 TL'ye SATA SSD önerisi

Arkadaşlar, 1500 liraya kadar bir SSD önerisi arıyorum. Samsung en iyisi biliyorum ama bütçem o kadar yetmiyor. Bazı markaların kronik sorunları olduğu söyleniyor, SanDisk, WD, Adata gibi. Bu sorunlar çok önemli değilse yine de alabilirim. Fiyat performans açısından kaliteli bir SSD önerisi...
  17. MoonlightWolf

Kingston SNV3S/1200G SSD'nin eğriliği normal mi?

Merhaba arkadaşlar, ilk defa bilgisayar topladığım için bir sorum var. Kingston SNV3S/1200G SSD'min sol tarafında, yuvarlak çentiğe yakın bir yerde hafif bir eğrilik var. Fotoğraflarını ekledim, en net şekilde çekmeye çalıştım. Bu eğrilik normal mi? Eğrilik, SSD'nin üzerindeki etiketten de...
  18. MoonlightWolf

Asus Prime B650M-R anakartta soğutmalı SSD gerekli mi?

Yeni bilgisayarım için iki SSD aldım. Anakartım ASUS Prime B650M-R, 1 TB'lık ana SSD'yi üst yuvasına takacağım. Bu SSD Kioxia Exceria G2 1 TB ve soğutucusu yok. İkinci SSD ise Kingston KC3000 750 GB ve bu modelde soğutucu var. Bunu ikinci yuvasına takmayı düşünüyorum. Ekran kartım Galax RTX...
  19. MoonlightWolf

nb f80 vs h100

130x70 masam var, sağ tarafa takacağım hangisini önerirsiniz? Aradaki 120 TL'lik fiyat farkı değer mi? Performans farkı önemli mi? Farklı soğutma sistemleri arasında kalmış durumdayım. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum. Fiyat performans açısından hangisi daha mantıklı olur...
  20. MoonlightWolf

Asus vg278qr monitör açılmıyor

Yaklaşık 1 ay önce Asus VG278QR monitör aldım ve dizüstü bilgisayarımla birlikte ikinci ekran olarak kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı açtığımda sadece kendi ekranı açılıyor, monitör bağlı olmasına rağmen açılmıyor. Monitörü hiç kapatmıyorum. Laptopu kapatırken kapatma tuşuna bastığımda...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri