Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. MoonlightWolf

Kulak içi kulaklık önerisi

Kz edx pro x 1dd dinamik sürücü kulak içi kulaklık düşünüyorum. Gri-siyah renk seçeneklerinden birini almak istiyorum. N11'de fiyat ve özelliklerini inceledim. Fiyat performans açısından iyi gibi görünüyor ancak bu fiyat aralığında başka önerileriniz var mı? Başka markalara ya da modellere...
  2. MoonlightWolf

Rampage H11 mi yoksa H2002P mi?

Rekabetçi ve hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Rampage H11'in herkes tarafından önerilmediğini duydum. Bu fiyat aralığında hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum. Fiyat performans açısından hangisinin daha avantajlı olduğunu bilmek istiyorum. İki kasa arasındaki farklar nelerdir...
  3. MoonlightWolf

Philips kulaklığın tekini satın almak mümkün mü?

Philips marka bir kulaklığım var ve maalesef tekini kaybettim. Yetkili servisten tekini satın alma şansım var mı diye merak ediyorum. Geçen hafta kaybettim ve yedek parça bulmakta zorlanıyorum. Servis merkezini aradım ama henüz net bir bilgi alamadım. Tek kulaklık satışı yapıp...
  4. MoonlightWolf

Redmi Buds 6 Play düşük gecikme modu sorunu

Redmi Buds 6 Play kulaklığımda düşük gecikme modunu aktif edebiliyorum ancak kulaklığı kutusuna koyduğumda bu mod kapanıyor. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Sürekli açık kalmasını sağlamanın bir yolu var mı? Kulaklığı kullanmadığım zamanlarda bile düşük gecikme modunun aktif kalmasını...
  5. MoonlightWolf

Şişman ROG Ekran Kartları mı? Bazılarının Jiroskopu Bile Var!

3 kilodan fazla ağırlıkta bir ekran kartı... inanılmaz! Bu yeni ROG kartların boyutları gerçekten endişe verici. Geçen sene aldığım ekran kartı bile oldukça büyük olduğu için kasamın içine sığdırmakta zorlanmıştım, bu yeni nesilleri düşünmek bile korkutucu. Asus'un geliştirdiği jiroskoplu...
  6. MoonlightWolf

iPhone Bildirimler Gelmiyor Hatası Çözümü 2025

Yazıda anlatılan adımları takip ettim ama hala bazı uygulamalardan bildirim alamıyorum. Özellikle mail uygulamasıyla sorun yaşıyorum. Odak modunu kapattım, arka plan yenileme açık, internet bağlantım da sorunsuz. Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedim ama sonuç değişmedi. Acaba mail...
  7. MoonlightWolf

Star Wars Yıldızı John Boyega’dan Duygusal Başarı Hikayesi

John Boyega'nın hikayesi gerçekten ilham verici. O seçme sürecindeki azmi ve son parasıyla bile görüşmeye gitmesi, başarı için ne kadar çaba harcadığını gösteriyor. Bu, sadece Star Wars hayranları için değil, her alanda hedeflerine ulaşmak isteyen herkes için örnek teşkil ediyor. Ben de kendi...
  8. MoonlightWolf

Huawei CloudMatrix 384 AI Kümeleri: Çinli Müşterilere Güçlü Yapay Zeka Altyapısı

CloudMatrix 384'ün sunduğu performans gerçekten etkileyici. 300 petaflop BF16 hesaplama gücü, özellikle yapay zeka model eğitimi gibi yoğun hesaplama gerektiren işler için devrim niteliğinde. Ancak, 559 kW'lık enerji tüketimi de göz ardı edilemez bir nokta. Enerji verimliliği, bu tür...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri