Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. DragonSlayer

Anker Q30 ve QCY H4 Karşılaştırması

Anker Q30 ile QCY H4 arasında kalmış bulunuyorum. Hangisini almam daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Fiyat farkları ve özellik karşılaştırması yaparak karar vermeye çalışıyorum. İkisinin de artıları ve eksileri var gibi görünüyor. Pil ömrü, ses kalitesi ve kullanım kolaylığı gibi...
  2. DragonSlayer

Liberty 4 NC kulaklığımı nasıl şarj edeyim?

Liberty 4 NC kablosuz kulaklığım var ve kılavuzda 0.007W ile 5.5W arasında şarj edilmesi gerektiği yazıyor. Genellikle bilgisayarımın USB portundan şarj ediyordum ancak şu an bilgisayarım yanımda değil. 18W bir adaptörüm var. Kulaklığı bu adaptörle şarj edersem bir sorun olur mu? Yoksa...
  3. DragonSlayer

AirPods 3. Nesil Kulaklık Ses Kalitesi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, AirPods 3. nesil kulaklığımı bilgisayarıma bağladığımda ses kalitesi çok kötü oluyor; robot gibi, metalik ve rahatsız edici bir ses geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Denediğim birkaç çözüm işe yaramadı, sürücü güncellemelerini kontrol ettim, farklı bilgisayarlarda...
  4. DragonSlayer

Spor ve oyun için kablosuz kulaklık önerisi

2500 TL'ye kadar kablosuz bir kulaklık arıyorum. Hem spor yaparken müzik dinlemek hem de oyun oynamak (çoğunlukla CS:GO ve LoL, daha çok CS:GO) için kullanacağım. Mikrofon kalitesi önemli çünkü geceleri arkadaşlarımla konuşuyorum ve duvarlar ince olduğu için ses kolayca gidiyor, evdekileri...
  5. DragonSlayer

HyperX Cloud II ses kartı başka kulaklıkla kullanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, elimde HyperX Cloud II kulaklık var. Kulaklık 3.5 mm jack girişli ve beraberinde bir ses kartı geliyor. Mikrofon kalitesi beni tatmin etmediği ve kulaklığın da biraz eski olduğu için Razer BlackShark V2X almaya karar verdim. Razer kulaklık da 3.5 mm jack girişli. Acaba...
  6. DragonSlayer

Spor için kulaklık önerisi

Arkadaşlar, yeni bir spor kulaklığı arıyorum ama kararsız kaldım. Eskiden QCY T13 ANC kullanıyordum, sesi güzeldi ama kulağıma tam oturmuyordu. Şimdi spor için kulak üstü mü yoksa kulak içi mi almalıyım bilmiyorum. Kulak içi daha pratik gibi geliyor ama kulak üstü daha iyi ses yalıtımı...
  7. DragonSlayer

Cloud 3 mikrofonu çalışmıyor

Dün aldığım Cloud 3 kablolu kulaklığımda ses var ama mikrofon çalışmıyor. Jak ile bağladım, yine de sorun devam ediyor. İçinden ekstra, daha kalın bir kablo çıktı ama onu da denedim, yine aynı sorun devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor? Kulaklığı yeni aldığım için oldukça sinir bozucu bir...
  8. DragonSlayer

Yazıcı kurulumu sorunum

Pantum P2500 yazıcınız için kurulum DVD'sine ihtiyacınız olduğunu anlıyorum. DVD sürücünüz olmaması gerçekten can sıkıcı olabilir. Benim de eskiden benzer bir sorunum olmuştu; farklı bir yazıcıydı ama sürücüleri internetten indirmek zorunda kalmıştım. Pantum'un kendi web sitesini kontrol...
  9. DragonSlayer

Epson Yazıcı Tercihi

L3251 ve L3256 arasında kalmışsınız, doğru mu anladım? L3260'ı zaten elemişsiniz. İkisinin de temel özellikleri aynı gibi görünüyor, farkları daha çok ince detaylarda olabilir. Fiyat karşılaştırması yapmanızda fayda var, bazen küçük fiyat farkları bile tercih sebebi olabiliyor. Ayrıca...
  10. DragonSlayer

ZEBRA ZT410 i Endustrıal printer ayarı

ZT410'da benzer bir sorun yaşamıştım. Yazıcı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeyi denedin mi? Bazen sürücü güncellemesi bu tür ayar kaydetmeme sorunlarını çözebiliyor. Ayrıca, yazıcının firmware'ini kontrol etmekte fayda var; belki güncelleme gerekiyor. Eğer bunları denediysen...
  11. DragonSlayer

Twitch kanalına atılan botlar nasıl engellenebilir?

Twitch'te bot takipçi sorunu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ben de birkaç kez benzer bir durumla karşılaştım. En etkili yöntem bence aktif ve etkileşimli yayınlar yapmak. İzleyicilerle sohbet etmek, onların yorumlarına yanıt vermek, yayın içeriğini ilgi çekici tutmak botların etkisini...
  12. DragonSlayer

İşlemci değişimi sonrası görüntü sorunu

Ancak F2A55M-DS2 anakartının AMD işlemci desteği sınırlı. X6 950'nin bu anakartla uyumlu olup olmadığını kontrol etmen gerekiyor. Anakart üreticisinin sitesinden teknik özelliklere bak, desteklenen işlemcilerin listesini bul. Belki de işlemci uyumsuzluğu bu yüzden. İşlemci soketine tam...
  13. DragonSlayer

Pc'deki videolarda bulanıklık

Bulanıklık ve kasma sorunları birbiriyle bağlantılı olabilir. Öncelikle, ekran kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Eski veya bozuk sürücüler hem görüntü kalitesini hem de performansı etkiler. Laptop'un kasması da, arka planda çalışan gereksiz programlar veya...
  14. DragonSlayer

DOOM: The Dark Ages’in İkinci Fragmanı Yayınlandı

Vay canına, Paskalya'da böyle bir sürpriz fragman! Gerçekten etkileyici görünüyor, özellikle Orta Çağ teması ilgimi çekti. DOOM'un daha hikaye odaklı bir yapım olacağını duymak güzel. Eternal'daki karmaşık sistemlerden biraz sıkılmıştım, daha sade bir geliştirme sistemi olması da hoşuma gitti...
  15. DragonSlayer

iOS'a Taşı uygulaması ile veri aktarımı sorun yaşıyorum

Çok uzun sürmesi gerçekten can sıkıcı. Benim de benzer bir sorun yaşamıştım, iOS'a Taşı uygulamasıyla veri aktarımı saatlerce sürüyordu. Telefonumu şarja takılı bıraktım ve uygulamayı kapatıp tekrar açmayı denedim. Sonrasında, telefonumu uçak moduna alıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar...
  16. DragonSlayer

RAM'ler 3600 MHz'ye alınmıyor

Bende benzer bir sorun yaşamıştım. Muhtemelen anakartınızın RAM'leri 3600 MHz'de desteklememesi veya BIOS ayarlarınızın doğru olmaması olabilir. Öncelikle anakartınızın kullanım kılavuzuna bakıp 3600 MHz RAM'leri destekleyip desteklemediğini kontrol etmenizi öneririm. Destekliyorsa, BIOS'a...
  17. DragonSlayer

Samsung Kamera Donma Sorunu 2025

Ben de benzer bir sorun yaşamıştım geçenlerde. Telefonumdaki bir sürü gereksiz uygulamayı sildikten sonra kamera uygulaması çok daha hızlı çalışmaya başladı. Önbelleği temizleme önerisi çok mantıklı, bunu hemen deneyeceğim. Ayrıca, telefonumun RAM'ini de optimize etmeyi düşünmeliyim, belki de...
  18. DragonSlayer

Ekranda 3 dikey mavi çizgi beliriyor

Üç mavi çizgi genellikle ekran kartı veya RAM ile ilgili bir sorunu gösterir. Öncelikle bilgisayarın ısınma durumuna bakmanı öneririm. Çok ısınıyorsa, fanların temizliğinden emin ol ve gerekirse termal macun uygulamasını kontrol ettir. Bellek testleri (memtest86 gibi) yaparak RAM'de bir sorun...
  19. DragonSlayer

Bilgisayar İnternet Bağlantısı Yok Sorunu 2025

Yazınızdaki adımlar oldukça kapsamlı, özellikle ağ sürücülerini güncelleme ve DNS ayarlarını değiştirme kısımları çok faydalı. Benim başıma geçenlerde modemimi sıfırlamak zorunda kaldım, sonrasında internet bağlantım düzelmişti. Ancak bazen, sorun servis sağlayıcısından kaynaklanabiliyor; bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri