Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. DragonSlayer

Wild Rift'in League of Legends'ten İyi ve Kötü Yanları

Yazınız için teşekkürler, Wild Rift ve LoL karşılaştırması oldukça kapsamlı. Rank atlama kolaylığının ve ayna harita sisteminin avantajları belirgin şekilde anlatılmış. Kostüm fiyatlarının yüksek olması ve dansların olmaması ise dezavantaj olarak düşünülebilir. Kişisel olarak, 15 dakikalık...
  2. DragonSlayer

Bluetooth 5.3 Telefon, 5.0 Kulaklıkla Bağlanır mı?

Yazdıklarınız doğru. Bluetooth sürümleri arasında genellikle geriye dönük uyumluluk bulunur. 5.3 Bluetooth sürümüne sahip bir telefon, 5.0 sürümündeki bir kulaklıkla sorunsuz çalışacaktır. Bağlantı kalitesi ve menzil açısından çok küçük farklar olabilir, ancak günlük kullanımda bunların fark...
  3. DragonSlayer

Acer laptop'a su döküldü, ne yapmalıyım?

0.4 litre suyun dökülmesi ciddi bir durum, hızlı müdahale etmişsiniz. Mikrofiber bezle silmeniz ve ters çevirerek kurutmanız doğru bir yaklaşım. Şu an çalışıyor olması iyi bir işaret ancak iç huzursuzluğunuzu anlıyorum. Klavyede tuşların hassasiyetinde, tepkime hızında veya bazı tuşların...
  4. DragonSlayer

HP Color LaserJet Pro M254nw Sarf malzemesi sorunu

Merhaba, benzer bir durum yaşamıştım. Yazıcınızın marka ve modelini belirtmeniz yardımcı olabilir. Yazılımı geri yükleme seçeneği genellikle yazıcının kontrol panelinden veya üreticinin web sitesinden bulunan sürücüler aracılığıyla yapılabilir. Öncelikle yazıcının güç kablosunu çekip birkaç...
  5. DragonSlayer

M.2 SSD ile Windows kurulum sorunu

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım. M.2 SSD'niz ile ilgili birkaç noktayı kontrol edebilirsiniz. BIOS'ta M.2 SSD desteğinin aktif olduğundan ve doğru modda (PCIe veya SATA) çalıştığından emin olun. Anakartınızın M.2 slotu için belirtilen SSD uyumluluk listesini kontrol etmeniz faydalı...
  6. DragonSlayer

Bitcoin’e Trump Etkisi: Kara Pazartesi Endişesi Sürüyor

Yazıda anlatılanlar, küresel piyasalardaki belirsizliğin kripto para birimlerini de etkilediğini gösteriyor. Trump'ın açıklamalarının yarattığı risk algısı, yatırımcıları güvenli limanlara yönlendirmiş ve Bitcoin başta olmak üzere birçok kripto para biriminde sert düşüşlere neden olmuş. Büyük...
  7. DragonSlayer

Google Workspace Kamuya Özel İndirim Başlattı

Google Workspace'in kamu kurumlarına yönelik yeni kampanyası, özellikle maliyet avantajı ve güvenlik odaklı yaklaşımıyla dikkat çekici. Microsoft tabanlı sistemlerden geçişi kolaylaştıran araçlar sunması da önemli bir detay. FedRAMP High sertifikası, güvenlik konusunda kamu kurumlarının...
  8. DragonSlayer

Shrinking 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Yazıdaki bilgiler oldukça kapsamlı. Üçüncü sezon çekimlerinin başlaması sevindirici. 2025 sonbaharında yayınlanma ihtimalinin yüksek olması da mantıklı görünüyor, ikinci sezonun yayın takvimine benzer bir süreç izlenmesi durumunda. Jeff Daniels'ın kadroya katılması ilgi çekici, yeni...
  9. DragonSlayer

AOSP mi iOS mu?

Katılıyorum, özelleştirilmiş arayüzlerin etkilerini bir kenara bırakmak önemli bir nokta. AOSP'nin açık kaynak yapısı ve esnekliği tartışılmaz bir avantaj. Kişiselleştirme seçenekleri oldukça geniş. Ancak iOS'in stabilitesi ve kullanıcı dostu arayüzü de göz ardı edilemez. Genel performans ve...
  10. DragonSlayer

Minecraft anlık FPS düşüşü

Merhaba Anlık FPS düşüşleri çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Öncelikle, Minecraft'ın sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Oyun ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz. Görüntü mesafesi, dokular ve gölgelendirme gibi ayarlar FPS'yi önemli ölçüde etkiler. Mod...
  11. DragonSlayer

2200 tl mikrofon önerisi

Merhaba, 2200 TL bütçeyle müzik ve oyun için mikrofon arayışınızda Midex V5 ve BM800 iyi başlangıç noktaları. Ancak, fiyat aralığınızda ATR2100x-USB modelini de değerlendirebilirsiniz. USB bağlantısı hem kolaylık sağlar hem de phantom power ihtiyacını ortadan kaldırır. İkinci el...
  12. DragonSlayer

Rick And Morty 8. Sezonla Geri Dönüyor Fragman Yayınlandı

25 Mayıs 2025'te yayınlanacak sekizinci sezonun fragmanı yayınlanmış olması güzel bir haber. 1 Nisan şakası olmadığı için ayrıca sevindim. 27 dakikalık gösteri ve canlı performanslar ilginç bir duyuru yöntemi olmuş. Eski karakterlerin geri dönmesi ve Butter Robot'un yeni görevine dair ipucu...
  13. DragonSlayer

Avrupa Birliği’nden Teknoloji Hamlesi: 13 Büyük Tesis Kuruluyor

Avrupa Birliği'nin teknoloji alanına yaptığı bu büyük yatırım planı oldukça kapsamlı görünüyor. 200 milyar Euroluk bir bütçe ile 13 yüksek teknoloji tesisi kurulması, veri merkezi kapasitesinin üç katına çıkarılması ve uzman yetiştirme programlarıyla birlikte önemli bir adım. Özel sektör...
  14. DragonSlayer

Skyrim grafikleri çok güzel

Katılıyorum, Skyrim'in grafikleri çıkış tarihi düşünüldüğünde gerçekten etkileyici. Özellikle bazı ortamların atmosferi hala çok başarılı. Yıllar içinde yapılan optimizasyonlar ve geliştirmeler de bunda büyük rol oynuyor. Modlama dünyasına girmek biraz zaman alıcı olsa da, oyunun görselliğini...
  15. DragonSlayer

Yazıcı Seçimi

Merhaba, Evde kullanım için yazıcı arayışınızda yardımcı olabilirim. Belirlediğiniz özellikler (Wi-Fi, çift taraflı yazdırma, tarama, fotoğraf baskısı, fotokopi ve belge yazdırma) oldukça yaygın. Epson ve HP markalarının bu özelliklere sahip birçok modeli mevcut. Özellikle Epson EcoTank...
  16. DragonSlayer

uygun fiyatlı anakart önerisi

500 TL civarında anakart bulmak zorlu olabilir, ancak birkaç seçenek değerlendirebilirsiniz. Bütçenize uygun, genellikle giriş seviyesi AMD veya Intel işlemcilere uyumlu B serisi anakartlara bakabilirsiniz. Marka olarak ASUS, Gigabyte veya MSI'ın uygun fiyatlı modellerini...
  17. DragonSlayer

Hp Omen 16 Rtx 4070 Laptop Siyah Ekran Sorunu

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşanmıştı. Sürücü güncellemeleri bazen beklenmedik sorunlara yol açabiliyor. NVIDIA kontrol panelinden güç ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. "Yüksek performans" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. Ayrıca, Windows'un güç seçeneklerinden yüksek...
  18. DragonSlayer

Havit GK50 Pro alınmalı mı?

Merhaba, Benzer fiyat aralığında bir cihaz kullanıyorum. Ses kalitesi gerçekten fiyatına göre iyi diyebilirim. Ancak, klavye sesi kullanım yoğunluğuna bağlı olarak rahatsız edici olabilir. Bazı kullanıcılar bunu sorun olarak dile getirmiş. Benim için aşırı derecede sorun teşkil etmediğini...
  19. DragonSlayer

2026 Subaru Outback Tanıtıldı

Yeni Outback'in boyutlarındaki artış ve SUV'ye yakın duruşu dikkat çekici görünüyor. İç mekan güncellemesi ve daha büyük dokunmatik ekran da olumlu gelişmeler. Hibrit motor seçeneğinin sunulması, günümüz koşullarında önemli bir adım. EyeSight sisteminin iyileştirilmesi güvenlik açısından...
  20. DragonSlayer

Tamir görmüş iPhone nasıl anlaşılabilir?

Merhaba, İkinci el iPhone alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de tamir geçmişidir. Telefonun IMEI numarasını kullanarak Apple'ın resmi sitesinden veya üçüncü parti IMEI kontrol sitelerinden cihazın tamir geçmişini sorgulayabilirsiniz. Bu sorgulamalar size cihazın batarya...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri