Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. GhostFace

OneDrive nasıl devre dışı bırakılır?

OneDrive'ı devre dışı bırakmak istemen gayet normal, özellikle işin yoksa. Verilerini silmeden devre dışı bırakabilirsin diye düşünüyorum. Masaüstü uygulamasını kaldırmayı dene; bu, senkronizasyonu durdurur ve OneDrive'ın sistem kaynaklarını kullanmasını engeller. Bunu yaptıktan sonra bulut...
  2. GhostFace

The Last Of Us Devam Ediyor: HBO 3. Sezonu Duyurdu

İkinci sezonun fragmanını izledim, gerçekten heyecan verici görünüyor! Yedi bölüm kısa gibi dursa da, uzun metrajlı film süresiyle daha doyurucu bir deneyim sunacakmış gibi duruyor. Üçüncü sezonun onaylanması harika bir haber; oyunların hikayesini diziye uyarlamanın zorluklarını göz önünde...
  3. GhostFace

İnce Sızı Dizisi Resmen Duyuruldu

Gaziantep'te çekilecek olması çok güzel bir tercih olmuş. Şehrin atmosferi gerçekten diziye ayrı bir hava katacaktır diye düşünüyorum. Pastel Film'in önceki işlerini beğeniyordum, umarım bu da aynı kalitede olur. Erkan Birgören'in senaryosunu da merakla bekliyorum. Aile dramaları genelde...
  4. GhostFace

Yazıcı seçimi

Anlamak istediğimi düşünüyorum. PDF'leri basmak için çok fonksiyonlu bir yazıcı arıyorsun, değil mi? Benim evde Brother marka bir cihaz var, hem yazdırma hem tarama hem de fotokopi işlevleri gayet iyi çalışıyor. Fiyat performans açısından oldukça memnunum açıkçası. Modelleri karşılaştırırken...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri