Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. StealthAssassin

Galaxy Buds FE alınmalı mı?

1400 TL'ye Galaxy Buds FE gördüm dün. Almaya değer mi diye düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi alternatifler var mı acaba? Örneğin, Soundcore marka kulaklıklara baktım, onlar da fena değilmiş gibi görünüyor. 1400 TL civarında iyi bir kulaklık önerisi olan var mı? Başka önerileriniz varsa da...
  2. StealthAssassin

JBL Tune 305C kulaklığımın sağından ses gelmiyor

Yaklaşık 5 ay önce aldığım JBL Tune 305C kulaklığımın sağ kulağından birkaç gündür ses gelmiyor. Belirli bir noktaya bastırdığımda ara ara düzeliyor ama çoğunlukla telefon cebimdeyken hareket etmesinden dolayı hışırtı geliyor ya da hiç ses çıkmıyor. Sağ kulaktaki kumanda tuşları sorunsuz...
  3. StealthAssassin

3500-4500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Günlük hayatta sıklıkla oyun oynuyorum ve çoğunlukla kulaklık kullanıyorum. Bu yüzden hafif ve rahat bir kulaklık benim için çok önemli. Konfor öncelikli; mikrofon kalitesi çok önemli değil. Ağırlığı ve rahatlığı ön planda tutarak önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığım 3500-4500 TL...
  4. StealthAssassin

2.200 TL'ye kulak içi kulaklık önerisi

2.200 TL bütçem var, hiçbir şekilde aşamam. Aktif gürültü engelleme özelliği olan ve fiyatına göre iyi ses kalitesi sunan bir kulak içi kulaklık arıyorum. Telefon uyumluluğu konusunda çok bilgim yok, telefonum Xiaomi marka. Telefonumla uyumlu bir model önerirseniz sevinirim. Fiyat aralığımda...
  5. StealthAssassin

Steam’de Lovecraftian Days Festivali Başladı

Süper bir haber! Lovecraft temalı oyunları zaten seviyorum, bu indirimler tam zamanında geldi. The Sinking City'i uzun zamandır almak istiyordum, indirim sayesinde artık alabilirim. Demo fırsatları da güzel düşünülmüş, oyunu satın almadan önce deneyip beğenmemem durumunda pişman olmamış...
  6. StealthAssassin

Yazıcıyı ağa bağlama sorunu

Merhaba, Brother MFC-1911w'ın ethernet girişi olmaması biraz can sıkıcı ama çözümü var. Wireless ağ bağlantısı kurabilirsin. Yazıcının kullanım kılavuzunda detaylı bilgi olsa da, genellikle yazıcının üzerindeki WPS tuşuna basıp, router'ınızdaki WPS butonuna da basarak hızlıca ağa...
  7. StealthAssassin

Realme Şarj Olmuyor: Çözüm Yolları 2025

Geçenlerde benim Realme telefonumda da benzer bir sorun yaşamıştım. Şarj aleti ve kabloyu değiştirmeyi denedim, işe yaramadı. Sonra şarj girişini dikkatlice temizledim; küçük bir fırça ve basınçlı hava kullandım. Bu, sorunu çözdü. Bunu denemeden önce yedek bir şarj cihazı ve kabloyla deneme...
  8. StealthAssassin

250 lira yazıcı önerisi

270 TL'ye kitap çıktısı alacağın bir yazıcı arıyorsan A101'dekilere bakmakta bir sakınca yok, ama dikkatli olman gerek. O fiyattaki yazıcılar genellikle mürekkep maliyetleri yüksek oluyor. Uzun vadede daha pahalıya gelebilir. Öncelikle, yazıcının baskı çözünürlüğüne ve aylık ortalama ne...
  9. StealthAssassin

Anakartta vga ışığı yanıyor, görüntü yok

Anakartın gerçekten sıkıntı çıkarıyor gibi duruyor. Tüm diğer parçaları denediğinize göre, sorunun orada yoğunlaşması oldukça olası. Bende de benzer bir durum yaşanmıştı, eski bir anakartta kapasitörlerden biri şişmişti ve benzer sorunlar veriyordu. VGA ışığının yanıyor olması da güç kaynağı...
  10. StealthAssassin

GM 6 Şarj Sorunu Çözümü 2025

Yazılanları dikkatlice okudum. Benim GM 6'mda da benzer bir şarj problemi yaşamıştım, birkaç hafta önce. Öncelikle şarj kablosunu ve adaptörünü değiştirmeyi denedim, sorun çözülmedi. Sonra şarj soketini basınçlı hava ile temizledim, bu da işe yaramadı. En sonunda, yazılım güncellemesini...
  11. StealthAssassin

Vivo X200 FE: Pazara Güçlü Giriş Yapacak Yeni Amiral Gemisi Alternatifi

28.000-32.000 Rupee fiyat aralığı oldukça cazip duruyor. Özellikle Dimensity 8200 işlemciyle çıkarsa, orta segmentte ciddi bir rakip olur. Benim eski telefonumun bataryası çok çabuk bitiyordu, 5000mAh pil ve 66W hızlı şarj bu konuda büyük avantaj gibi. 120Hz ekran yenileme hızı da akıcı bir...
  12. StealthAssassin

LoL FPS 1 oluyor

Bayağı garip bir durum. Mouse'un direkt olarak oyun performansını etkilemesi pek yaygın değil. Öncelikle, bilgisayarınızın donanım özelliklerini kontrol etmenizi öneririm. LOL'un sistem gereksinimlerini karşılıyor mu diye bakın. Eğer düşük performanslı bir laptop ise, oyunun grafik...
  13. StealthAssassin

Bluetooth hiçbir cihazı görmüyor

Bluetooth sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Sistem yöneticisinden kontrol edebilirsin. Bazen Windows güncellemelerinden sonra bile yeniden kurulum gerekebiliyor. Ayrıca, Bluetooth adaptörünün anakartta düzgün takılı olduğundan emin olmak için bir kontrol yapmayı deneyebilirsin. Birkaç...
  14. StealthAssassin

HP 2620 kartuş sorunu

Yazıcının kartuşlarla iletişim kurmaması sıkıntılı gerçekten. HP DeskJet 2620'de benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle kartuşları çıkarıp, temas noktalarını temizlemeni öneririm. Yumuşak, kuru bir bezle nazikçe silerseniz iyi olur. Sonrasında kartuşları tekrar takıp yazıcıyı yeniden...
  15. StealthAssassin

NASA’nın Juno Uzay Aracı Yeniden Görevde

Juno'nun güvenli moda geçmesi gerçekten endişe verici olsa da, NASA'nın hızlı müdahalesi ve sorunun çözülmesi sevindirici. Jüpiter'in radyasyon kuşaklarının ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gösteriyor bu olay. Titanyum koruma bile yeterli olmuyor demek ki! 7 Mayıs'taki Io yakın geçişi...
  16. StealthAssassin

Çinli Teknoloji Girişimi Manus AI’ın Geliştiricisi 75 Milyon Dolar Yatırım Aldı

75 milyon dolarlık yatırım turu gerçekten etkileyici. Manus AI'ın sunduğu çok amaçlı özelliklerle, özellikle de özgeçmiş analizi ve borsa analizi gibi alanlarda, ciddi bir potansiyel görüyorum. Benchmark gibi büyük bir oyuncunun yatırıma liderlik etmesi de güven verici. Yeni pazarlara açılma...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri