Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Şarjdayken İnternet Yavaşlıyor

Pildeyken internet gayet hızlı, sorunsuz çalışıyor. Ancak şarj aletini taktığımda internet hızı neredeyse %60 düşüyor. Bu durum oldukça can sıkıcı. Normal kullanımda hiçbir problem yok. Sadece şarja taktığımda bu yavaşlama oluyor. Bunun nedenini anlamaya çalışıyorum. Acaba şarj aletiyle...
  2. S

Gigabyte B550M DS3H BIOS güncellemesinden sonra sistem açılmıyor

Gigabyte'ın kendi uygulamasıyla BIOS güncellemesi yapmayı denedim. Güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayar açılıp kapandı. Daha sonra ekrana görüntü gelmedi, biraz bekledikten sonra bilgisayarı açıp kapattım. Şimdi bilgisayarı hiç açamıyorum. Ne yapmalıyım? Anakartım Gigabyte B550M DS3H. BIOS...
  3. S

Casper Nirvana NB F700 klavyesi arızası

Casper Nirvana NB F700 dizüstü bilgisayarım var. Güç düğmesi klavyenin üzerinde ve klavyem bozulduğu için bilgisayarı açamıyorum. Bir tornavida ile nasıl açabileceğimi bilmiyorum. Resimde nasıl bir yöntem izleyebileceğimi gösteren bir görsel paylaşırsanız çok sevinirim. Bilgisayarım tamamen...
  4. S

Anakart ışıkları sönük, bilgisayar açılmıyor

Bilgisayarım dün gece kendiliğinden kapandı ve o zamandan beri açılmıyor. Sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağını kısa devre yaparak denedim, çalışıyor. Ancak anakartta hiçbir ışık yanmıyor. Anakartın üzerinde şişlik, yanık izi veya koku yok. Farklı bir güç kablosuyla da...
  5. S

Yeni aldığım laptop sürekli yeniden başlıyor

Yeni aldığım Excalibur G870 laptop, yaklaşık iki hafta önce elime geçtiğinde sürekli kendi kendine yeniden başlıyordu İşletim sistemi kurulu olarak gelmişti. Birkaç kez sıfırlamaya çalıştım, temiz bir Windows 11 kurulumu yaptım ama sorun devam etti. Sonrasında birkaç performans testi yaptım...
  6. S

VDG kablosunu JRGB2 yuvasına takınca fan ışıkları söndü

Adreslenebilir RGB fanlarım, adreslenebilir sokete takılı haldeyken normal çalışıyordu fakat bilgisayarım üzerinden kontrol edemiyordum. Kasanın üzerindeki tuşa basınca kontrol sağlayabiliyordum. Dün, aynı yerden gelen kablonun üzerindeki VDG kablosunu JRGB2 yuvasına taktım ve fanlardaki...
  7. S

Ethernet kablosu görünmüyor

BIOS güncellemesinden sonra, yaklaşık 10 gündür sorunsuz kullanıyordum. Dün PC'yi açtığımda klavye ve farede sorunlar başladı; tuşlar düzgün çalışmıyor, fare bağlantısı kesiliyordu. İnternet bağlantısı ise sorunsuzdu. Fare kablosunu çıkarıp taktıktan ve PC'yi yeniden başlattıktan sonra...
  8. S

Yazıcı mavi var ama yazmıyor

Kartuşda mavi var bakıyorum ucunda var siliyom peçeteyle kırmızı sarı daha fazla gelsede oda geliyor dolum yaptım yani şuana kadar hiç maviyi kullanamadım o yüzden mavi sonuna kadar dolu kırmızı sarıyı kullandım az neyse işte mavi gözüküyor kartuşda var altında her şeyi denedim kırmızı sarı...
  9. S

Powerbank ile püskürtmeli yazıcı çalışır mı?

iyi akşamlar arkadaşlar ben seyyar fotoğrafçılık yapıyorum. 12 volt 22 amper akü kullanıyorum yazıcıyı çalıştırmak için. 12 v / 220v çevirici inverter kullanıyorum yazıcı canon pixma ts5050 püskürtmeli yazıcı güç özellikleri Güç Tüketimi Kapalı: Yaklaşık 0,2 W Beklemede (USB...
  10. S

Yazıcım Renkli ve Renksiz Fotoğrafları Kırmızı ve Sarı Tonunda Çıkarıyor.

Bundan bir ay önce yazıcımın kartuşlarını doldurdum, ilk kez yaptığım bir şeydi ve başarılı geçti, üç buçuk hafta sonra yazıcım renkli veya renksiz çıktı çıkardığımda, fotoğrafları kırmızı veya sarı tonlarında (hatta bazen her ikisinde de) çıkardığını fark ettim. Yeni bir bilgisayarda...
  11. S

Hp LaserJet Pro Mfp M127fw Belge Besleyici Arızası

Benim kullandığım HP LaserJet Pro Mfp M127fw yazıcıda bir sorun yaşıyorum. Normal tarama ve fotokopi işlemlerinde sorun yok. Ancak, üstten belge besleyiciyi kullanarak kopyalama yapmaya çalıştığımda, cihaz "belge sıkışması" hatası veriyor. Mekanizmayı kontrol ettim, fakat hiçbir kağıt veya...
  12. S

Sadece Yazı Basmak İçin Yazıcı.

Renkli basmasına gerek yok. Sadece yazı ve örnekteki gibi siyah beyaz çizgi roman basacağım. Basım maliyeti ucuz olan bir yazıcı olursa iyi olur çünkü fazla yazı basmam gerekiyor. Fiyat olarak 800-1000 civarlarına çıkabilirim ama 500-800 arası olursa olursa iyi olur.
  13. S

Yazı

Ben bilgisayardan yazı yazıp, usb belleğe atıp dışarıya çıkıp yazıcıdan çıkartmak istiyorum. Ama bilgisayarda nereden yazı yazıcağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri