Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. R

Mi Note 10 Lite BGA Reballing Fiyatı

Merhaba arkadaşlar, elimde mi logosunda kalmış bir Mi Note 10 Lite var. Cihazın işlemcisi sorunlu, BGA reballing işlemi gerekiyor. Tahmini maliyet ne kadar olur acaba? İşlemi 70-90 TL civarında yapacak bir yer biliyor musunuz? Tahtakale'de bu işlemi yapan güvenilir bir yer önerisi olan var...
  2. R

Soft brick olan GM5 Plus'a stock ROM yükleme

Arkadaşlar, dün GM5 Plus telefonumu ROM yüklerken soft brick oldu ve nasıl çözdüğümü anlatacağım. Telefonu TWRP recovery moduna aldım. Wipe > advanced wipe'tan sistem, cache, dalvik cache ve data'yı sildim. Ardından aşağıdaki dosyaları indirip telefonun dahili hafızasına attım...
  3. R

Telefon kulübesi kullanımı

Telefon kulübesinden arama yapmak için ne yapmam gerekiyor? Aradığım kişi şikayetçi olabilir mi diye endişeleniyorum. Kartla mı çalışıyor? Kart gerekliyse nereden alabilirim? Kartta kişisel bilgilerim olacak mı acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  4. R

Infinix Note 12 SIM Kart Kapağı Kırıldı

Merhaba arkadaşlar, Infinix Note 12 telefonumda bir sorun yaşıyorum. SIM kart takılı olmasına rağmen telefon SIM kartı görmüyor, takılı değil diyordu. Kartı çıkarıp tekrar takmaya çalıştım. SIM kartı çıkarma iğnesini kullandıktan sonra, kapak maalesef kırıldı ve SIM kart sıkıştı kaldı. Şu an...
  5. R

Telefon ekranımı çiziklerden nasıl koruyabilirim?

Amazon'dan temperli ekran koruyucu sipariş ettim ama şu an telefonumun ekranında hiçbir koruma yok. Yaklaşık 3 gün boyunca çok savunmasız kalacak, evden pek çıkmıyorum yine de çizilmesini istemiyorum. Ekranı nasıl koruyabilirim diye düşünüyorum. Telefonu çok dikkatli kullanmaya çalışıyorum...
  6. R

HMD 225 4G: Nokia'dan Ayrılış mı?

HMD Global'in bir süredir eski Nokia tuşlu telefonların yeni sürümlerini çıkardığını biliyorsunuzdur. Ancak, artık kendi markalı telefonlar üretmeyi planlıyor gibi görünüyor. Zaten bir süredir yeni cihazlara "Nokia" ismini kullanmıyorlardı. Yakında tanıtılacak HMD 225 4G hakkında bazı...
  7. R

Telefon çalarken titreşim nasıl aktif edilir?

Telefonum çaldığında güçlü bir titreşim istiyorum, ancak bunu nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Yanlışlıkla sadece bildirim titreşimini açmak istemiyorum. Bu güçlü titreşim ayarını nasıl bulabilirim? Titreşim şiddetini de ayarlamak mümkün mü? Örneğin, 75'lik bir şiddete ayarlayabilir miyim...
  8. R

cyberpunk 2077: phantom liberty

cyberpunk phantom: liberty Kurt Hansen: bu "kurt hansen" denen adam, barghest adlı askeri birliğin albayı ve abd'nin en büyük düşmanlarından biri. neden bu kadar güçlü? adam ismi gibi kurt! oyunda kendisiyle ilk kez konuştuğumuz sahne var. adam konuşmakta usta ve asker olduğunu belli ediyor...
  9. R

Valorant Deneyimim

Dün bir pc denemek için Valorant indirdim ve iki maç attım. Oyun hakkında fikir edinmem için yeterliydi. İlk maçta 13 yaşında olup "ben 23 yaşındayım len m?" diyen birinden küfür yedik. İkinci maç daha düzgün oyunculardı ve iletişim iyiydi. İlk maçı kaybettik, ikinciyi kazandık, bu durum da...
  10. R

Days Gone İncelemesi

Days Gone oyununu 250 TL'ye aldım ve yaklaşık 35 saat oynadım. Fiyatına göre oldukça tatmin edici bir oyun süresiydi. Ana hikaye zombi temalı, yol arkadaşım Boozer ile birlikte kayıp eşimi Sarah bulmak için mücadele ediyoruz. Hikaye beni oldukça etkiledi. Oyunun görevleri başlarda kolaydı ama...
  11. R

Bimcell Kullanılır mı?

Şu an Vodafone kullanıyorum ve 6 GB paket için 300 TL ödüyorum. Arkadaşım Bimcell kullanıyor ve 25+6 GB için 400 TL veriyor, her yerde çekiyor diyor. Normalde Vodafone'da sınırsız tarife alacaktım aylık 1100 TL'ye ama arkadaşım Bimcell'in daha ucuz olduğunu söyleyince, ben de Bimcell'de...
  12. R

Imei numarası kopyalanması telefon verilerini tehlikeye atar mı?

Merhaba arkadaşlar, YouTube'da bir video izlerken yorumlarda IMEI numarası kopyalanırsa iki telefonun da bir süre sonra kullanıma kapatılabileceğini ve faturayı ispatlayan kişinin kullanmaya devam edebileceğini okudum. Ancak bazı yorumları tam anlayamadım. İlk olarak, IMEI'si kopyalanan...
  13. R

Türk Telekom 3G çekiyor

Türk Telekom'un mobil verisini açtığımda, nerede olursam olayım 3G çekiyor. Bu durumdan son iki aydır çok rahatsızım. Sürekli 3G bağlantısı yüzünden internet hızım çok düşük. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı diye merak ediyorum. Belki telefon ayarlarımda bir değişiklik yapmam gerekiyor ya...
  14. R

Anker Soundcore Q30'da sol kulaklıktan ses gelmiyor

Anker Soundcore Q30 kulaklığımı 27 Aralık 2024'te Trendyol'dan aldım. Kulaklığı düzenli olarak kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Dün, sesin sadece sağ taraftan geldiğini fark ettim. Soundcore uygulaması üzerinden destek talebinde bulundum ve mail ile geri dönüş aldım. Önerdikleri...
  15. R

Aramada gelen ses karşıya gidiyor

Arkadaşım konuştuğunda sesi ona geri dönüyor, bir çeşit yankı gibi. Bu durum, yaklaşık 10 gün önce başladı. Bir video izlerken videonun sesi de aynı şekilde geri geliyor. Razer Barracuda kulaklığımı hem mikrofon hem de kulaklık olarak kullanıyorum, jak bağlantısı ile. Sürücüleri güncelledim...
  16. R

Logitech G335 alınır mı?

Logitech G335 kulaklığı düşünüyorum ama emin değilim. Fiyat performans açısından nasıl? Birkaç arkadaşım kullanıyor, genel olarak olumlu yorumlar yapıyorlar. Ancak, benim ihtiyacım olan özellikler açısından tam olarak uygun olup olmadığından emin değilim. Ses kalitesi ve mikrofonu nasıl...
  17. R

1300 tl'ye dizi ve film için kulaklık önerisi

Yeni bir kulaklık arıyorum. Dizi ve film izlemek, arada müzik dinlemek için kullanacağım. AirPods 2'lerim artık çok kısa sürede şarj oluyor, 3-7 dakika gibi. Ses kalitesi çok kötü olmasın, AirPods kadar yeterli olur. Linkini verdiğim kulaklık hoşuma gitti ama daha iyi öneriler de alabilirim...
  18. R

Realtek Ses Konsolu Bluetooth Cihazlarını Görmüyor

Realtek Ses Konsolu'nu kullanıyorum ve Bluetooth ses aygıtlarımı tanımıyor. Bu normal bir durum mu yoksa bir sorun mu? Çözüm önerisi olan var mı? Alternatif bir program arıyorum. Mikrofon ses seviyesi gibi ayarları yapmak için başka bir yazılım önerisi alabilir miyim? 60'lı yıllarda...
  19. R

1700 TL altı kulak üstü kulaklık önerisi

1700 TL'nin altında iyi bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Şu an kullandığım Gamenote H2033D mikrofonlu kulaklık, FPS oyunlarında sesleri net algılamama engel oluyor. Ses konumlandırması yetersiz kalıyor. Kulaklık pedleri de aşırı derecede soyuluyor, bu yüzden dayanıklı, pedleri soyulmayan bir...
  20. R

Fiyat Performans Kulaklık Önerisi

Bütçe önemli değil, en iyi fiyat performansına sahip kulaklıkları arıyorum. Özelliklerine bakarak alacağım için, farklı modellerin önerilerini bekliyorum. Fiyat aralığı benim için sınır değil, ama en iyi sesi ve en uzun kullanım ömrünü sunan kulaklıkları tercih ederim. Önerilerinizde bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri